ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 455
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Не съм сигурна при мен ли е проблема и за това реших да попитам. От два дни се опитвам да си вляза в отчетната на октомврийчета 2009, но в момента, в който се опитвам да я отворя, тази страница и всички останали отворени, се затварят. В други теми влизам и нямам подобен проблем.

# 646
BELL-, зависи колко дълго е заглавието. Не знам какво е ограничението за брой символи.

didcheto1, активирах профила.
благодаря  Hug

# 647
здравейте искам да попитам тъй като не съм сигурна ,къде е проблема.След като публикувам отговор в тема -има ли значение каква е темата за да получавам известие или нещо подобно,защото често вече ми се случва че в теми които следя и една която съм пуснала не получавам известия на пощата ,че има други публикации newsm78

# 648
Здравейте! Не съм сигурна при мен ли е проблема и за това реших да попитам. От два дни се опитвам да си вляза в отчетната на октомврийчета 2009, но в момента, в който се опитвам да я отворя, тази страница и всички останали отворени, се затварят. В други теми влизам и нямам подобен проблем.

При зареждане на заглавната страница на темата ли се получава?
С какъв браузер сте?

здравейте искам да попитам тъй като не съм сигурна ,къде е проблема.След като публикувам отговор в тема -има ли значение каква е темата за да получавам известие или нещо подобно,защото често вече ми се случва че в теми които следя и една която съм пуснала не получавам известия на пощата ,че има други публикации newsm78

В настройките на профила си сте указала системата да Ви информира само за модерирането, ако Вие сте започнала темата.
Променете го на "Отговорите и модерирането" или "Само отговорите".
Имайте предвид, че системата изпраща мейл само за първия непрочетен отговор.
В случай, че не кликнете на линка в писмото, то системата няма да Ви изпраща повече известия.
Ако сте сигурна в настройките и че трябва да получите писмо, а писмо няма, проверете да не е попаднало в Спам-папка, ако имате такава.
Тъй като това са автоматично генерирани съобщения, напълно възможно е да бъдат и автоматично филтрирани от спам-защитите на някои мейл сървъри.

# 649
много благодаря  Hug

# 650
Сигурно нещо съм пропуснала относно правилата за писане във форума, но не мога да пиша в темата "Черен списък на продуктите" в готварския. Има ли причина?
Благодаря!

# 651
Предполагам, че сте опитали да пишете в старата тема, която е заключена.
Новата тема е това.

# 652

При зареждане на заглавната страница на темата ли се получава?
С какъв браузер сте?

Получава се не само при зареждане на заглавната страница, а и на всяка друга страница от същата тема. Пробвах да я заредя и без да съм влязла в акаунта си и пак се получава същото. В момента съм с Internet Explorer.

# 653
За съжаление не мога да намеря причина за това.
Предполагам, че се дължи на проблем с Вашия компютър/браузер и настройките, тъй като тествах с 3 различни компютъра с Internet Explorer и отварям без проблем всички страници на темата.

Браузерът не дава ли някаква конкретна грешка?

# 654
Не, не дава абсолютно никаква грешка. Просто ми затваря всички отворени страници.
Благодаря. Ще потърся причината в моите настройки Peace

# 655
Някой може ли да ми каже, когато ползвам кредор, къде на клавиатурата се появява точката? Имам всякакви други препинателни знаци, но не и точка

# 656
На БДС - непосредствено преди Backspace бутона -  ''+=.V ''

На фонетична - бутон " >. л"  (преди "." са "м" и "," )

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 22:22 от Дивиана

# 657
Тези и аз ги знам, но не ги изписва, в момента ползвам Linux за първи път и там няма опция за писане на български, ползвам кредора на форума, а като превключа на BG, просто на никой клавиш нямам точка Rolling Eyes

# 658
Само питам, ако може.........

Видях,че има отделен форум Хоби вече........С 3 подфорума - кино, литература и музика.....Дали ще може и подфорум Спорт, където да се съберат всички теми за спорта - футбол, Ф1, зимни спортове.......Не настоявам, само питам........

Благодаря!

# 659
  • Велико Търново
Здравейте!
Защо не мога да сложа тази снимка като аватар Crazy
Предварително благодаря!

Явно нещо става/до преди 5 минути снимката си беше тук/ Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 01:39 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт