ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 556
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 510
Не си виждам лентичката в подписа, а не съм пипала нищо в настройки?! newsm78

# 511
  • София
Грешка в сайта е.
Цитат
Not Found
The requested URL / was not found on this server.

# 512
  • Видин
Дам, дано скоро да го оправят, че половината форум си изгуби идентичността  Grinning

# 513
  • София
meca, видях линка към темата.
Можете да използвате това изображение https://cdn.bg-mamma.com/tb8l/3640893_c0310e7b

# 514
Моля, да ми се изтрие профила.

Профили не се трият, а се "замразяват". Премахват се впоследствие при регулярно прочистване на стари регистрации.
Предполагам сте прочели, че при желание да бъде премахнат даден профил не се изтриват направените през него публикации.

Здравейте,
изпратих едно запитване на посочения от вас email в неделя, но все още нямам отговор. Кога мога да очаквам такъв?
Благодаря.

Предполагам сте изпратили мейл до мен. Извинявам се за забавянето. Предимно в движение съм през последните няколко седмици и нямам постоянен достъп до пощата си. Ще Ви отговоря при първа възможност.

Дам, дано скоро да го оправят, че половината форум си изгуби идентичността  Grinning

Проблемът с изображението от подписа на meca е различен от липсата на бг-маммските лентички.
Работи се по сайта, скоро ще е достъпен, както и лентичките ще се появят.

# 515
Въпрос конкретно към Татенцето. Финалните му думи при заключването на всяка тема, по правилата на форума ли са задължително саркастични, небежно пренебрежително и отправени, като че ли към малки деца? Или сериозно е влязъл в ролята на Бащицата на форума?

# 516
В случаи, когато форумът се обръща на детска градина, то и съответното отношение бива такова.
За жалост много хора бъркат форумите с детска градина, пясъчник от детска площадка, циркова арена, тийнеджърска сбирка с цел състезание по надприказване с цинизми, чат канал и др.

П.П. Харесва ли Ви или не, Tatti е създател и съсобственик на сайта и форумите.

# 517
Нямам нищо против сарказма, а само срещу началото на текста:
"Съжалявам, еди кой си, достъпът до форума .... "
Не врвам, че съжалява. Предложението ми е да отпадне.

# 518
Въпросът не беше към вас, госпожо. ..Харесва ви или не, тук са се събрали възрастни хора, а не деца от детска градина, както си мислите вие. Може и да е създател и собственик на сайта, но в случая потребителите тук са един вид негови клиенти, нали? И създаделят на каквото и да било, без потребители не струва пукната пара. Така че, имайте малко уважение към хората, заради които сайта ви съществува...Между другото, тук има и доста бременни, не искате някоя да пометне като види ужасяващо грозния му аватар,нали? Щото то едно е да всяваш респект, а съвсем друго отвращение и позиви за повръщане.

# 519
За личните въпроси има лични съобщения.
Когато задавате публично въпрос към някого и искате личен отговор, не говорете за него в трето лице или не се възмущавайте, че някой друг отговаря вместо него.

Когато възрастните хора се държат като такива, такова бива и съответното отношение. Уважението в повечето случаи е взаимно чувство - когато го има от едната страна, го има и у другата. Именно към хората, които са наясно с идеята и целта на съществуване на тези форуми и които са тук именно заради това, уважението не липсва.

Доколкото клиантелата - всеки има право да държи клиентите да спазват правилата.
Управител на таверна може да се радва на чупещите чинии посетители, но за управител на пицария счупените чинии не са сред приоритетните забавления и не носят ни най-малко позитиви на собствениците.

Доколкото аватара... на доста бременни им прилошава от кафе и дори само видът му предизвиква позиви за повръщане. Може би е добра идея да забраним аватарите с кафе, както и сутрешните поздрави в отчетните и седмичните теми.

Искам да Ви напомня, че това не е дискусионна тема. Ако имате някакъв конкретен въпрос, касаещ ползването на форумите, моля, задайте го.
В случай, че сте искали просто да излеете възмущението си от модерацията и администрацията на форумите, както и отношението към аватара на един от администраторите, смятам, че вече го направихте достатъчно ясно.

# 520
Да де, ама много почваха да ви обсъждат способите на работа по медиите. Конкретно на вашия сайт. Явно полицейщината царяща в държавата е поразила и вас. А се обърнах публично, но конкретно към Тати. Щом си е назначил говорител, добре, негово право. Между другото една чаша с кафе не може да бъде толкова грозна и отблъскваща, като въпросния ник, ама въпрос на вкус...казала котката и си облизала...А възмущение не изливам, просто съм рядко лайно и стилът ми е подобаващ, госпожо Мама Wink

# 521
  • номад в БГ
Такааа...   "Ако имате някакъв конкретен въпрос, касаещ ползването на форумите, моля, задайте го."
Аз зададох моя(стр.34),но както виждам,на всички други отговаряте,не и на мен. :thinking
Има ли смисъл още да чакам?!

# 522
Пропуснала съм въпроса Ви, извинявам се.
Темата явно е била премахната заради коментарите, които са били публикувани в нея.
Разчистих я и я върнах в "Здравословни проблеми..."

# 523
  • София
Извинявам се, но някой може ли да погледне тази тема - мисля, че е за заключване
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517305.990

# 524
Какво означава: публикации: leet?
Беше ми излязло преди малко в профила.

Общи условия

Активация на акаунт