ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 489
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 035
Отпада вариантът да е глобален проблем с този браузер, защото съм със същата версия и не срещам никакви проблеми с визуализацията.
Ще предам утре за проблема на дизайнера и програмистите, ако могат те да се включат с помощ.

# 1 036
Благодаря, Mamma! Дано някой помогне.
  bouquet

# 1 037
Само още нещо да добавя, което ми се случи сега, и се сетих и за него.
Докато си пишех поста, цитирах мнение и опитах да изтрия част от цитата, но в момента, в който кликнах с мишката в началото на цитата, ми се отвори страница с реклама на Смекта пък сега ooooh!....Ще опитам пак да трия бисквитки и да оправя настройките на изскачащите прозорци.

# 1 038
Не е от изскачащи прозорци.
Тук летящи реклами и реклами в pop-up прозорци няма.
Всички реклами, които указвате, са позиционирани горе, под "шапката" на форума - не са преминаващи, спускащи се, изскачащи и т.н., а статично позиционирани.
Явно браузерът по някаква причина грешно интерпретира позиционирането им.

# 1 039
Да, виждам, че са рекламите отгоре. Като смъквам страницата надолу, се смъкват и те ooooh!. Добре, че не са всички наведнъж. Жоси най-редовно ме следва Outta Joint

# 1 040
Предполагам, че проблемът може да е във Flash-а.
Отворете моля тази страница http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html и проверете каква е версията на Flash player-a и дали случайно няма нужда от update.

# 1 041
Ето: WIN 10,1,85,3

По принцип не би ли трябвало да ми излезе някакво съобщение, че има нужда от ъпдейтване? Не ми е излизало такова.

# 1 042
Аз съм с WIN 10,1,82,76 и нямам такъв проблем.

Може би ще помогне ако изтриеш сегашната си версия и инсталнеш нова.   newsm78

# 1 043
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=289034;sa=showPosts
Тази девойка се е развихрила по всички теми и подфоруми.

# 1 044
Извинявайте може ли да кажете какво става с www.prodavalnik.com от 12h днес не мога да вляза а сега виждам в eMaila, че съм получила лично съобщение в 13h ...

# 1 045
Здравейте,
завършвам магистратура специалност "Журналистика и медии" в Софийския Университет. В момента подготвям дипломната си работа на тема "Детско радио". Имам желание да направя анкета сред желаещите майки в сайта ви. Чудя се дали е възможно това и как да го направя. Анкетата ми е в Excel файл, предполагам няма как да я прикача тук?
Благодаря предварително!

# 1 046
смених си паролата, но в профила ми беше старият емайл и  сега не мога да вляза  Sad може ли да се направи нещо?

# 1 047
Имам едно питане, или по-скоро недоумение - защо има ограничения за публикуването на теми и мнения в подфорума "Семейни отношения" и разни други? На мен ми се вижда доста несправедливо, както към новите членове на форума, така и към тези като мен, които предимно четат и рядко коментират (или коментират в подфоруми където не им се отброяват публикациите). Следя форума от има няма 2 години и какво се оказва - нямам право да коментирам в някои "специални теми"??? Или какво се очаква от мен, да почна да ръся мнения навсякъде, за да трупам бройка и да мога да си правя какво искам?

# 1 048
Здравейте, от вчера ми изчезна поленцето "Ново лично съобщение" и "Нови отговори на моите публикации", което по принцип се намира в горния ляв ъгъл на екрана. Така ми е ужасно трудно да си следя темите, можели да бъде оправено?

# 1 049
Може да си го оправиш, като кликнеш на това , над сряда е, горе в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт