ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 480
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 050
ще го оправиш сама  Wink - там, където е било полето с "Ново лично съобщение" и "Нови отговори на моите публикации", имаш стрелкичка, която сочи надолу; кликни върху нея, за да обърне посоката и да сочи нагоре   Wink

# 1 051
Здравейте,
завършвам магистратура специалност "Журналистика и медии" в Софийския Университет. В момента подготвям дипломната си работа на тема "Детско радио". Имам желание да направя анкета сред желаещите майки в сайта ви. Чудя се дали е възможно това и как да го направя. Анкетата ми е в Excel файл, предполагам няма как да я прикача тук?
Благодаря предварително!

Моля, регистрирайте се, за да може да ползвате форумите.
В случай, че анкетата не е проучване на пазара и не може да се приеме като маркетингово проучване, не се посочват марки/фирми, може да публикувате тема.
Файл няма как да прикачите тук - може да го качите на някой сървър и да го посочите като линк или директно да дадете въпросите в темата.

смених си паролата, но в профила ми беше старият емайл и  сега не мога да вляза  Sad може ли да се направи нещо?

Ще замразя новия акаунт, ще прехвърля е-мейла от него на стария, ще активирам стария и ще изтрия новия профил.

Здравейте, от вчера ми изчезна поленцето "Ново лично съобщение" и "Нови отговори на моите публикации", което по принцип се намира в горния ляв ъгъл на екрана. Така ми е ужасно трудно да си следя темите, можели да бъде оправено?

Кликнали сте на стрелкичката пред датата.
Кликнете върху (горе вляво, пред датата на форумите) и ще се появят полетата.

защо има ограничения за публикуването на теми и мнения в подфорума "Семейни отношения" и разни други?

По-назад в темата съм коментирала случая с подфорум "Семейни отношения".

Аз пък недоумявам как току-що регистрирани потребители искат веднага да споделят личните си отношения с непознати тук или пък да коментират чужди лични драми. При наличие на над 70 подфорума, наистина не мога да разбера желанието за писане единствено и само в този подфорум. Как повечето (да не кажа всички) "оплакващи" се от нововъведените правила твърдят, че следят форума, но за 1-2-3 години не са имали нужда и не са пожелали да пишат в нито една от всичките близо 300 000 теми и изведнъж се оказва, че форумът с "пързалките" е единственото място, в което искат да пишат и това желание се появява веднага след като подфорумът се заключва.

Междувпрочем, подобна практика за ограничения и изискване за натрупан "стаж" (а в някои форуми и т.нар. рейтинг - карма), за да може да се пише в дадени раздели, е често срещана в големи форум-системи и е именно с цел предпазване на редовните потребители, ограничаване на спама и т.н.
(Хедонистката, горното не се отнася персонално за Вас).

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 22:17 от Mamma

# 1 052
Кликнали сте на стрелкичката пред датата.
Кликнете върху (горе вляво, пред датата на форумите) и ще се появят полетата.
Много благодаря Hug

# 1 053
Грешка с базата данни
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.

товами излиза когато цъкна на онлайн потребители

# 1 054
  • София

Аз пък недоумявам как току-що регистрирани потребители искат веднага да споделят личните си отношения с непознати тук или пък да коментират чужди лични драми. При наличие на над 70 подфорума, наистина не мога да разбера желанието за писане единствено и само в този подфорум. Как повечето (да не кажа всички) "оплакващи" се от нововъведените правила твърдят, че следят форума, но за 1-2-3 години не са имали нужда и не са пожелали да пишат в нито една от всичките близо 300 000 теми и изведнъж се оказва, че форумът с "пързалките" е единственото място, в което искат да пишат и това желание се появява веднага след като подфорумът се заключва.

Междувпрочем, подобна практика за ограничения и изискване за натрупан "стаж" (а в някои форуми и т.нар. рейтинг - карма), за да може да се пише в дадени раздели, е често срещана в големи форум-системи и е именно с цел предпазване на редовните потребители, ограничаване на спама и т.н.
(Хедонистката, горното не се отнася персонално за Вас).
[/quote]

Ами да,аз имат отдавна акаунт, не съм искала да пиша пред непознати,не съм трупала стаж,"Семейни отношения" не ме вълнува,вълнува ме например-Продавам, предлагам, подарявам......и сега,тъй като нямам достъп ,отивам да попълвам форумът Ви като лексикон  bouquet

# 1 055
Грешка с базата данни
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.

товами излиза когато цъкна на онлайн потребители

Благодаря, че ни уведомихте! Ще информирам програмистите и системния администратор.

не съм искала да пиша пред непознати
вълнува ме например-Продавам, предлагам, подарявам.

Подфорумите за обяви също са "екстра" за редовните/активните потребители.
БГ-Мамма не е сайт за обяви.
Подфорумите за обяви съществуват все още само заради недобрата работоспособност на отделния сайт за обяви - Продавалник.
Съвсем скоро (до две седмици надявам се) Продавалникът вече ще е с нова, стабилна и добре работеща система и подфорумите за обяви тук ще бъдат окончателно премахнати.

# 1 056
Кухни Диалог и храни Жоси ги научих наизуст вече ooooh!.............

# 1 057
Здравейте, на въпроса: Не мога да вляза с потребителското си име , явно съм си забравила паролата, изпълнявам указанията за да ми изпратят линк на мейла, но от вчера нищо не съм получила. Какво друго може да направя

# 1 058

Моля, направете скрийншот, за да видим как точно се визуализират при вас.

Здравейте, на въпроса: Не мога да вляза с потребителското си име , явно съм си забравила паролата, изпълнявам указанията за да ми изпратят линк на мейла, но от вчера нищо не съм получила. Какво друго може да направя

Проверете дали писмото за забравена парола не е отишло в спам-папка.
Ако и там го няма, пишете ми от адреса, с който е регистриран акаунта, на mamma (at) bg-mamma.com - ще сменя паролата и ще Ви я изпратя като отговор на писмото. В писмото посочете и потребителското си име.

# 1 059
  • в Низината
Здравейте, много моля в темата "17 мига от пролетта..." , в Клюкарника, да ми се изтрие публикацията, тъй като откакто съм я писала мина много време и вече нямам опция да я изтрия сама.

# 1 060
Моля, направете скрийншот, за да видим как точно се визуализират при вас.

http://www.album.bg/polin_a/images/25651107/

# 1 061
  • Варна
При мен често се получава същото нещо, както на polin_a.

# 1 062

Сега като видях синът ми как чатка с мишката където свари, гледайки детско филмче по телевизията, почвам да си мисля, че той нещо е направил Thinking

# 1 063
  • Варна
Няма да е той. При мен няма кой да бута, но от известно време ми прави тези номера.

# 1 064

На какъв браузер (име, версия)?

Общи условия

Активация на акаунт