ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 656
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 260
Форумите са сайт в Интернет и за да се ползват е необходимо само браузер, не са необходими други специални приложения.
Всеки iPhone има Safari браузер, а може да се инсталира и Opera mini.

# 1 261
Все още не мога да редактирам първия си пост в тази тема...

Би трябвало вече да може да редактирате. Моля, проверете и пишете дали всичко е наред.

# 1 262
Форумите са сайт в Интернет и за да се ползват е необходимо само браузер....

Да разбира се, с браузера винаги става, но не е лесно: бутончетата и линковете са малки и е трудно да се уцелят, често няма оптимален размер на буквите.

Има приложения като Tapatalk и Forum Runner, които позволяват ползването на форуми в по-удобен формат на смартфони, но изглежда трябва администратор на конкретния форум да направи нещо.

Може би ако има повече интерес... в бъдеще може да се направи?

# 1 263
  • Русе
Днес се сблъсках със следния проблем:

Когато влизам във форума- компютъра ми автоматично ми е запомнил паролата и потребителстоко име. Днес реших малко да променя профила си и видях, че посоченият от мен e-mail не е актуален и не е активен. От друга страна- за да го актуализирам- формата за регистрация ми изисква парола, която аз съм забравила  Embarassed, пък явно не мога да си я получа по ел.поща.

Случаят ми изглежда неразрешим!

Може ли нещо да се направи ???

# 1 264
Аз просто искам само да кажа, че вече нямам проблем с  
- винаги и във всяка тема показва първото мнение. Супер! Simple Smile

# 1 265
Днес се сблъсках със следния проблем:

Когато влизам във форума- компютъра ми автоматично ми е запомнил паролата и потребителстоко име. Днес реших малко да променя профила си и видях, че посоченият от мен e-mail не е актуален и не е активен. От друга страна- за да го актуализирам- формата за регистрация ми изисква парола, която аз съм забравила  Embarassed, пък явно не мога да си я получа по ел.поща.

Случаят ми изглежда неразрешим!

Може ли нещо да се направи ???

Напишете ЛС /до админ или мод/ с валиден e-mail, който да бъде добавен в профила Ви на мястото на неактивния.

# 1 266
# 1 267

Би трябвало вече да може да редактирате. Моля, проверете и пишете дали всичко е наред.

Не, все още не мога да редактирам. Sad

# 1 268
И аз да кажа, че нямам повече проблеми с новите публикации.  Peace Благодаря!

# 1 269
И аз да кажа, че нямам повече проблеми с новите публикации.  Peace Благодаря!

И при мен е така. Peace

# 1 270

Моля, проверете отново. Извинявам се за забавянето!

# 1 271
Хващам се за последния.
Искам да попитам, защо не ми се появяват постовете в няколко теми. последно писах в Родители в Чужбина - "Как решихте да емигрирате". Регистрирана съм от 2007, но предимно воаьорствам и за трети път ми се случва да пиша в тема, която мисля че мога да дам информация, а мнението ми да не излиза. Виждам го в профила си в "последни публикации", но не и в темата. Има ли ограничение за писане в посочената тема или е технически проблем?

# 1 272
Бихте ли ми отговорили и на моя въпрос,във форума "На пазар" пишеше да задам въпроса тук и затова попитах,да не съм объркала мястото или може да сте ме пропуснали. Затова се самоцитирам
Здравейте Simple Smile
Бихте ли ми казали дали мога да публикувам обява за продажба на гел редуктор за стрии купен от мен,но не ми влезе в употреба,в подфорума продавам,предлагам,подарявам newsm78.Прочетох,че се публикуват само обяви за продажба и предлагане на бебешки и детски стоки и артикули, предназначени за бременни жени и кърмачки,но се чудя дали този гел спада към артикулите за бременни и кърмачки.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 1 273
Хващам се за последния.
Искам да попитам, защо не ми се появяват постовете в няколко теми. последно писах в Родители в Чужбина - "Как решихте да емигрирате". Регистрирана съм от 2007, но предимно воаьорствам и за трети път ми се случва да пиша в тема, която мисля че мога да дам информация, а мнението ми да не излиза. Виждам го в профила си в "последни публикации", но не и в темата. Има ли ограничение за писане в посочената тема или е технически проблем?

Сигурна ли сте, че сте финализирали публикациите? Т.е. след като сте публикували и страницата е презаредила, видяли ли сте публикацията си в темата?
Не виждам публикации от посочената тема нито сред Вашите, нито сред изтритите (всъщност нищо не се трие, а само се скриват, т.е. дори да са изтрити, те са видими за модераторите и администраторите, а в случая не виждам Ваши изтрити публикации).

Бихте ли ми отговорили и на моя въпрос,във форума "На пазар" пишеше да задам въпроса тук и затова попитах,да не съм объркала мястото или може да сте ме пропуснали. Затова се самоцитирам
Здравейте Simple Smile
Бихте ли ми казали дали мога да публикувам обява за продажба на гел редуктор за стрии купен от мен,но не ми влезе в употреба,в подфорума продавам,предлагам,подарявам newsm78.Прочетох,че се публикуват само обяви за продажба и предлагане на бебешки и детски стоки и артикули, предназначени за бременни жени и кърмачки,но се чудя дали този гел спада към артикулите за бременни и кърмачки.Благодаря ви предварително Simple Smile

Здравейте, за съжаление нито артикулът е допустим за частта с обявите, нито Вашият ранг позволява да публикувате обява за продажба.

# 1 274

Моля, проверете отново. Извинявам се за забавянето!

Вече всичко е наред.
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт