За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

• 32 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
здравейте, може ли някой да ми даде рецепта за ябълков пай  Praynig

dimitrinka_d, виж рецептата на Пина, много е вкусен.  bouquet

Дами,препоръчайте ми шоколадов топинг за сладолед,който се втвърдява при поставяне.

IKAFETO, освен сама да си разтопиш шоколад, може малко масло краве да му сложиш и, като залееш върху студения сладолед, ще се втвърди. Е, няма вряло да го заливаш, изчакай леко да се охлади, но внимавай да не се втвърди преди да си го заляля.   bouquet

# 166
# 167
Labrex,не бях се сетила,все гледам по-лесния вариант-не ,че това е трудно.Много,много благодаря!   bouquet

# 168
Момичета, 1 ч.л суха мая, на колко грама прясна отговаря?

# 169
Имате ли рецепти за ниско-калорични бисквити, кексчета и мъфини?

Благодаря.

# 170
Продават ли пшеничени пуканки в Пикадили, Била или Карфур? И ако не, къде мога да намеря. Благодаря предварително

# 171
# 172
  • Шоколандия
Момичета, 1 ч.л суха мая, на колко грама прясна отговаря?

Попринцип 1ч.л. е 5гр. Обикновено в рецептите се заместват кубче мая и едно пакетче суха мая (10гр). От това би следвало 1 ч.л. да е 1/2 кубче. Едно кубче мисля, че беше около 50 грама, но не съм сигурна, да не те излъжа ...  newsm78

# 173
42  Simple Smile

Тук пакетчетата са по 11гр, две ч.л. и отговаря за 500гр брашно.

# 174
  • Плевен/София
Продават ли пшеничени пуканки в Пикадили, Била или Карфур? И ако не, къде мога да намеря. Благодаря предварително

Намерих такива във "Фантастико", струват 2,39лв. Peace. Мисля, че ги видях и в "Метро", но не съм сигурна.

# 175
Какви са тия пшеничени пуканки?  Embarassed

# 176
  • София-Младост
Какви са тия пшеничени пуканки?  Embarassed
http://www.foto.bg/data/1550/P1260279.JPG

# 177
Блонди, много благодаря и за отговора, и за връзката към интересния сайт.

# 178
За нищо  Hug

Тук такива пуканки се продават в кутийте за деца, с мед обикновено. И често са 3-4 вида сереали. Ама не знаех, че така се казват  Blush

# 179
Имате ли рецепти за ниско-калорични бисквити, кексчета и мъфини?

Благодаря.

Алиса, погледни и рецептата на КЕКС/КЕКСЧЕТА ОТ ОВЕСЕНИ ЯДКИ БЕЗ БРАШНО, ако ти се сторят ниско калорични, иначе е доста вкусно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт