За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

• 32 612
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Въпрос към тези, които правят Тути-фрути: съдържанието на буркана разбърква ли се? Понеже на мен захарта ми остана най-отдолу.

# 631
Търся изпитана рецепта за кюфтета от овесени ядки за полуначинаещ Mr. Green-рових в интернет, всички са различни и не знам по коя да пробвам. И ако може в рецептата продуктите да са на брой или в чаена чаша, че нямам ел.везна Embarassed

# 632
Pety , аз мисля предварително да ги изпека, а вече изпечени да ги сложа във фризерното отделение, от там-като им дойде времето-в сандвич пресата. Дали могат да се съхранят така?
Аз съм съхранявала такива джоб питки около 4 дена в хладилник.Слагам ги в наелонов плик(изстинали) и после само топля в МВ или направо на грила.Предполагам че и във фризер ще стане. Simple Smile

# 633
Търся сполучливи рецепти за пресни картофи Thinking

# 634
  • София
Търся сполучливи рецепти за пресни картофи Thinking
Ето от мен една много лесна,картофките стават невероятно вкусни  Heart Eyes ,на мен ми е любимата рецепта  Grinning
За предпочитане е да са по-дребни и да се сложат цели,но ако са едри се режат на парченца.Запържват се леко в масло(без олио),като се обръщат често,за да не загорят и когато добият по-златист цвят се добавя вода да ги покрие.Оставят се да се варят,добавя се сол и внимателно се разбъркват през няколко минути,за да не се разкашкат.Накрая като изкипи водата и се отстранят от котлона се слага нарязан копър  Peace

# 635
em4eto, благодаря - звучи като картофи соте.. но търся нещо по-специално.. Whistling
наскоро гледах тук една рецепта с такива картофки, но не се зачетох честно казано, мн добре изглеждаха - нещо като на фурна бяха правени, имаха и майонеза май, ама пусто като не помня откого е рецетата Sad

Освен за картофки, дайте и рецепта за палачинки, тънички да са и без мляко (или поне не прясно мляко)  newsm78

# 636
  • София
Май тези с майонезата са това  Peace
Иначе когато имаш възможност направи си ги с маслото и копъра,всеки,който ги е опитал казва,че са невероятни и специални Laughing Нямат нищо общо на вкус със "соте"-то,въпреки еднаквите продукти.

# 637
  • София-Младост
em4eto, благодаря - звучи като картофи соте.. но търся нещо по-специално.. Whistling
наскоро гледах тук една рецепта с такива картофки, но не се зачетох честно казано, мн добре изглеждаха - нещо като на фурна бяха правени, имаха и майонеза май, ама пусто като не помня откого е рецетата Sad

Освен за картофки, дайте и рецепта за палачинки, тънички да са и без мляко (или поне не прясно мляко)  newsm78
Ето тези вероятно:
http://nanita-nordina.blogspot.com/2009/06/blog-post_3770.html

# 638
Не, картофките, за които говоря не са тези на Лабрекс..

Оооо, да .. картофките по гръцки са.. невероятна тема, мн помагате  Hug
А за палачинки нещо да споменете, търсила съм мн в гъгул но не попадам на това, което ми допада, а и особено без прясно мляко  Flutter

# 639
  • София-Младост
Ето и палачинки:
http://ilrai.blogspot.com/2008/10/blog-post_04.html

# 640
А за палачинки нещо да споменете, търсила съм мн в гъгул но не попадам на това, което ми допада, а и особено без прясно мляко  Flutter
Прясното мляко можеш да го замениш с бадемово,оризово,соево или просто с газирана вода.Аз понякога правя напълно постни палачинки,но ти ако искаш можеш да сложиш яйца.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg125128.html#msg125128

# 641
  • В.Търново
D_e_s_i_t_o  ето тази рецепта за овесени кюфтенца на labrex  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.135   Peace  Успех !

# 642
  • Благоевград

Колко броя палачинки изличат от това количество тесто?

# 643
  • София-Младост

Колко броя палачинки изличат от това количество тесто?
Не мога да отговоря, не съм правила по тази рецета. Попитай директно авторката.

# 644
  • Пловдив
pety, направих закваската за бозата както е в рецептата, но не шупва вече ще станат сега в 19ч. 48 часа.Температурата в къщи е 22-24градуса. Закваската трябва ли да стане на балончета както е при маята или по друго личи че е готова? Как беше при теб?
Моля, дай съвет ако можеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт