ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 382
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
, а Израел от деситилетия  е включена в европейските спортни клубни турнири. И в Евровизия са преди нас. Та за тях не е лошо да избираш, с кого да си го мериш.

Е, това че са включени от десетилетия не означава, че е правилно. Лично за мен това носи привкус на политически решения, което изобщо не бива да става в музикален конкурс.
Нищо против държавата, но след като конкурсът е европейски е смешно и нередно да има неевропейски държави.

# 526
  • София
Ето ви "7 елемент" на испанското изпълнение, така съм се смяла самичка.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment_and_arts/10192060.stm
Joy Харесала му е песента на човека и решил и той да потанцува!Но Даниел си пееше много добре и изобщо не му пролича да му пречи "госта"!

# 527
  • Германия
Обяснете моля на глупавичкото Флоке, какво са билдерберги?  Blush

# 528
, а Израел от деситилетия  е включена в европейските спортни клубни турнири. И в Евровизия са преди нас. Та за тях не е лошо да избираш, с кого да си го мериш.

Е, това че са включени от десетилетия не означава, че е правилно. Лично за мен това носи привкус на политически решения, което изобщо не бива да става в музикален конкурс.
Нищо против държавата, но след като конкурсът е европейски е смешно и нередно да има неевропейски държави.

Прочети ми последното изречение и ще разбереш, че изобщо не са глупави. Няма правилно и неправилно, има интереси. Който си ги отстоява, върви напред.

# 529
А как се дават тези точки,едва ли бр. точки отговаря на бр. смс.

# 530
Обяснете моля на глупавичкото Флоке, какво са билдерберги?  Blush

По-напред има линк към Уикипедия, където пише, че е внучка на германски посланик в бившата СССР - един вид - момиче от сой.

# 531
Кои са Билдерберги  Naughty

Това е организация, съставена изключително от аристократи...
Повече от Гугъл.. Hug

# 532
50% мисля, че е от журито, а останалите от смс-ите. Който е събрал най-много, получава 12, вторият - 10 и т.н.

# 533
  • София
И журито от 51 члена преценява, на кой колко да даде, не е толкова от гласуването.Поне да ни бяха показали кои са в журито и поради каква заслуга! Всичко снощи беше прекалено изкуствено и превзето.Лена през цялото време стискаше коленца, все едно и се пишка. Нито танцьори, нито облекло, нищо не беше направено подходящо за победител. Останала съм с впечатление ,че немците много държат на усмивките си и винаги зъбите им са много бели и хубави.А в Лена и това ми направи много лошо впечатление, зъбите и жълтееха от далече.Никой за нищо не се беше погрижил, защото са знаели,че ще са те и няма нужда да се престарават!Песничката ми харесва, но ми звучи като детска, нищо особено не е, игрива детска песничка, за дискотека, но не и за музикален конкурс.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 11:10 от Тайна

# 534
Ето ви "7 елемент" на испанското изпълнение, така съм се смяла самичка.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment_and_arts/10192060.stm
Joy Харесала му е песента на човека и решил и той да потанцува!Но Даниел си пееше много добре и изобщо не му пролича да му пречи "госта"!

Ха-ха... Този е професионалист. Нахлува на терените и на мачове, тенис-турнири и т.н.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jaume_Marquet_Cot

# 535
  • Германия
Мерси  Hug
Но аз не виждам връзка..този дядо е по бащина линия, а тя баща си не го е виждала от 16 години. Кретенът живеел много бедно и казал даже в едно интервю, че не иска да явижда, понеже бил само осеменител и шяло да бъде странно.  ooooh! Та така..не мисля, че аристократите са се трогнали да и помогнат да спечели...

# 536
охххх,не мога да се сдържа, Даниел каза ,че по едно време започнал да си брои балета и му излизали с един повече Joy
 hahaha Разсмя от от сърце и клипа, и изказването.

Впрочем вчера по гръцката телевизия целият ден коментираха, че Лена е на първа позиция, даже се майтапеха, че срещу отпуснатите милиарди помощ германският канцлер помолил да гласуват за тяхната песен.  Wink

Песента на Турция ми хареса, имат талант момчетата.  Peace  

България е получила следните точки:
5 от Кипър , 7 от Турция, 1 от Украйна и 6 от Англия.
Убеждавам се, че Миро не мина на финал именно заради правилата да могат да гласуват само от страните, участващи в определената вечер, но не и всички участващи в конкурса. Със сигурност щеше да получи немалко точки и от Германия, Англия, Испания и Гърция.  Rolling Eyes

# 537
  • София
  Това за гласуване от кога е, само по полуфинали? Защото не си спомням как беше преди.Никога не съм гласувала.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 11:15 от Тайна

# 538
Песента с най-много есемеси получава 12т, следващата 10 и т.н. После точките се събират с оценките на журито и отново се подреждат - песента с най-голям сбор точки жури-публика получава 12т, следващата 10 и т.н.
Сега ще бъде много интересно като почнат да се обявяват оценките на журитата на вяка държава.

# 539
  • София
   Само да ви кажа,внука коя песен си хареса и научи, пее с нея! Дрип-дроп!И навън си я тананика непрекъснато.Понеже аз и майка му от две седмици въртяхме всички песни от Евровията, единствено на тази и на InCulto се радваше и си ги пее..

Общи условия

Активация на акаунт