ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 484
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
Ах, мамина тя, и кви глупости плещи ooooh!

Какво казваше всъщност, понеже не разбирам немски, а ми стана любопитно.

# 421
 И аз съм ужасно разочарована. При толкова много хубави песни, да спечели детската! Божее, що ли ми трябваше да си губя толкова време с тая Евровизия? Все вярвам в справедливостта, но май вече я нама.

кои са хубавите песни?!
по-слаба Евровизия не съм гледала  Naughty

# 422
  • София
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика

Аз пък не харесвам такива, които не са си направили труда да се запознаят с традициите на някоя страна в дадена област, преди да се изкажат неподготвени публично. Манга, освен друго, са спечелили награда на МТV съвсем преди няколко месеца. Но не за това става въпрос тук, тали така?

Просто те призовавам да бъдеш по-внимателна, когато засягаш чувствителни теми.

# 423
  • София
Много съм доволна от песента която спечели!
Честито на Германия!

# 424
Признавам, че това гласуване ме изненада, не беше съвсем по съседски  Laughing Може пък и да се разчупва леко установения модел. Но съм съгласна, че тя беше много по-естествена от повечето жени на сцената.

# 425
  • MJF
Може ли да напишете за такива като мен , които са зле с немския, какво казваше победителката на края.

# 426
  • España
Е,аз не съм доволна!Както и миналата година не бях доволна,но..........различни вкусове,различни стратегии и политики! Поне догодина ще има перфектна немска организация! аз така или иначе нямах ярък фаворит до края! По-скоро имах откроени няколко,които Не ми харесват!!!И победителката бе една от тях! Поне на Лена не мога да и отрека,че добре рецитира момичето! Mr. Green Ако можех,бих гласувала за коментатора на испанската телевизия,отдавна не съм се смяла така! а и не съм подозирала,че испанец може да извади такова тънко и свежарско чувство за мен! Лека нощ и отивам да гледам испанските коментари!Ще разнищят из основи случая с излизането на оня лудия на сцената!

# 427
  • София
на мен ми харесва песента на Лена, лека и танцувална, точно както на Рибак миналата година. догодина сме в Берлиииин Simple Smile
сладурка  Grinning
И на мене ми хареса. Бях за Испания, Германия, Турция. Е, едната спечели, другата на второ място. Пак добре. Simple Smile
А какво се разцелуваха със Сашка Рыбак... Laughing Laughing Laughing

# 428
Ах, мамина тя, и кви глупости плещи ooooh!

Какво каза Лена на немски, Гея ?

# 429
Ами има логика победата да е за Германия ,на фона на всички 39 песни тази на Лена и Манга са по-различни/оригинални.А в последните години май това печели -Рибяк,Лорди...

# 430
Много сладко се вълнуваше Лена, чак и аз се развълнувах. Песента ми харесва и ми беше 4-та в класацията. Но като цяло шоуто от Осло беше далеч по-семпло от това в Москва,

# 431
  • София
 И аз съм ужасно разочарована. При толкова много хубави песни, да спечели детската! Божее, що ли ми трябваше да си губя толкова време с тая Евровизия? Все вярвам в справедливостта, но май вече я нама.

кои са хубавите песни?!
по-слаба Евровизия не съм гледала  Naughty
Три са ми в подписа, веднага ти давам четвъртата, която слушам в момента. Португалия и Испания бяха разкошни. Исландия и Ирландия също!

# 432
  • Германия
Има надежда! Спечели хубава  и модерна песен, изпята от момиче без силикон и козметични операции, и представена без кокили, акробати, крила и други глупости...

Много точно казано  Peace

Peace

а защо дават Хамбург?
Песента е с посвещение на Хамбург

newsm78
хубаво момиче - друго си е славянската кръв
и всъщност има абсолютно професионално поведение на сцена  Peace
Каква славянска кръв? Лена си е германка  Simple Smile
6o6ul4o, нищо съществено.. благодари на всички, не можела да повярва..накрая каза, че не знаела от къде да слезе от сцената, та затова щяла просто малко да си побърбори  Mr. Green  ooooh!

# 433
  • София
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика

Аз пък не харесвам такива, които не са си направили труда да се запознаят с традициите на някоя страна в дадена област, преди да се изкажат неподготвени публично. Манга, освен друго, са спечелили награда на МТV съвсем преди няколко месеца. Но не за това става въпрос тук, тали така?

Просто те призовавам да бъдеш по-внимателна, когато засягаш чувствителни теми.
Не и се връзвай на dmaria,за пръв път ли попадаш на нея?

# 434
Перкото от сцената явно обича да прави такива неща - тичал и на някакъв футболен мач, а сега търка нара в ареста и май ще му се размине само с глоба  Joy

Общи условия

Активация на акаунт