ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 384
  • 788
  •   1
Отговори
# 480

[/quote]

И се регистрира във форума само за да ни запознаеш с това исторически важно твое съждение? Вие срам нямате ли?
[/quote]

Не, всъщност, регистрирах се, защото бях жадна за спорове и настървени български майки Simple Smile

# 481
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, беше ми много приятно с вас Hug
П.С. Не си заслужава да се ядосвате за глупости Wink

# 482
утре модераторите доста ще чистят - а пожалете ги, почивен ден е  Crossing Arms

# 483
  • София
soi fon, ще проявя толерантност към теб и ще ти оставя време да се запознаеш с  правилата на този форум. Ако въпреки това продължиш да ги нарушаваш, ще информирам модератор.

# 484
Мен не ме изненадаха 10-те точки за Турция. Все пак в България има много турци. Но очаквах повече точки за Гърция  newsm78

# 485
Покрай другите емоции пропуснахме представянето на Румъния!  Heart Eyes

Да им е честито третото място!  Hug

# 486
soi fon, ще проявя толерантност към теб и ще ти оставя време да се запознаеш с  правилата на този форум. Ако въпреки това продължиш да ги нарушаваш, ще информирам модератор.

Прочетох ги, и не съм обидила никого лично.

# 487

Доколкото ми е известно, модераторът не е турчин, че да се засяга на етнос. Темата е за Евровизия, ако случайно сте забравили  ooooh!

Чудя се какво й харесаха на песента на Азърбайджан. Толкова фалшиво пя  ooooh!

# 488
    Светът е едно голямо село и музиката е тази, която обединява хората . Да посипем спора с това клише за лека нощ ! Laughing

# 489
  • София
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.  

Това прочете ли , soi_fon?

# 490
  • София
Мен не ме изненадаха 10-те точки за Турция. Все пак в България има много турци. Но очаквах повече точки за Гърция  newsm78

Турците ги имааше и много години, но аз не си спомням друг път Турция да е получавала 10 точки от нас.

soi_fon, що, попита ли един по един четящите тук, че можеш да го твърдиш с такава увереност. Плюс това правилата могат да се смятат за нарушени, дори и да не си обидила някого "лично".

# 491
Не мога да разбера за какво е цялата тая простотия. И няма да го смекча. Миро отиде, изпя си песента на много добро вокално ниво, държа се като мъж на интервюто след това, точка. Песента не беше нещо особено. Да не би на Лена да е? Никога няма да схвана какъв е тоя мазохистичен стремеж по българско да се плюе по това, което сами сме направили. И да не ви харесва песента, наш човек е, българин е, елементарно уважение към тоя факт няма ли?
Толкова грозни неща, колкото прочетох по негов адрес от българи, не бях чела скоро.
Soi_fon, темата е за музика, ако този факт ти е убягнал. България не даде 10 точки за гнусно турско маане, ако не си чула песента, чуй я и тогава говори за робски психики, защото иначе звучиш смешно. Честно.
Или, ако плюем по Турция, замазваме положението с това, че не можем като цивилизовани хора да се абстрахираме от това кой в какъв стил пее и какъв му е перчемът и псуваме собствените си изпълнители?
Миро не псувам, а и песента на Турция не ми хареса Simple Smile естествено не заради стила, защото слушам такава музика още от детските си години и разбирам достатъчно от такъв тип музика:)

# 492
  • София
И както разбираш от "такъв тип музика", сигурно и ти като другата познавачка имаш идея този "тип музика" какъв всъщност тип е. Щото той си има име, а не е просто "такъв тип музика".

Аз се оттеглям. Отново ви желая лека нощ.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 02:33 от Емел

# 493
И на мен не ми хареса турската песен, но не защото не харесвам такъв тип музика. Просто тази песен не ми хареса, така както много други песни не ми харесаха.
Разни хора, разни вкусове. Не виждам проблем, че едни харесват едно, а други - друго.

# 494
  • MJF
zourich, мерси за разбивката от полуфиналите. Тази на II полуфинал показва политическо-музикална драма на пръв поглед. Ще ги разгледам при първа възможност по-обстойно. Чакам да броя 12-точковите калинки , които разчитат на Германия и те не знаят за какво.  Mr. Green

Аз още се чудя дали виждам добре, че UK е на последно място. Какво доживяха милите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт