ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 369
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.  

Това прочете ли , soi_fon?

Нека ме хвърлят в затвора тогава:) и между другото не съм националист, нито расист. Аз съм реалист и виждам как Балканския дух се отразява на нашата държава. И това, че България не оцени песен, която цяла Европа хареса говори много...

# 496
Да не забравяме в коя тема пишем. Престанете с личните си нападки и пишете по същество  Peace Всеки има вкус и може да харесва различен изпълнител. Това че на един или друг не му харесва това, си е негов проблем. Аз също съжалявам, че Миро отпадна, въпреки че имаше много по-посредствени песни ,които се класираха , но ми стана ясно, че скоро България няма да бъде на финал, точно заради това, което чета тук в темата. Това сме българите, за съжаление

# 497
Какво да доживеят британците - слаба песен = слабо представяне. Техните песни напоследък са отчайващо зле, никога не биха се класирали на финал. Ама нали са от онези, които са с билет за финала всеки път ... Та там се вижда колко им струва песента.

# 498
Какво да доживеят британците - слаба песен = слабо представяне. Техните песни напоследък са отчайващо зле, никога не биха се класирали на финал. Ама нали са от онези, които са с билет за финала всеки път ... Та там се вижда колко им струва песента.

А имаше и по-отчайващи песни като тази на Германия преди 2 години, когато участваше българката Люси  Mr. Green Бяха на последно място с 12 точки,дадени от България  Crazy Каква ирония  Mr. Green

# 499
А тогава, защо Израел не номинираха Германия? Едва ли са били притеснени, че са били избивани като кучета в концлагери:)

И защо пък трябва да взимаме пример от Израел? Те ли са ти пример за толерантност и поведение в МУЗИКАЛЕН конкурс?

Те са пример за държава (етнос) споделяща подобно вражеско отношение с друга държава Simple Smile
За радост не всички имат лошо отношение към турците и Турция.

# 500
Мен не ме изненадаха 10-те точки за Турция. Все пак в България има много турци. Но очаквах повече точки за Гърция  newsm78
И аз.

# 501
Soi_fon, явно от много неща разбираш.
Да беше казала, че не ти харесва песента. Другото беше изхвърляне. Примерът с Израел - също. Да не приказваме българите кого и как са клали, включително своите собствени. Това просто няма общо с един конкурс като този.  
И няма нужда да съм против собствената си държава, за да съм против подобно абсурдно изказване. Когато станеш единица мярка за качество на рок песен, пиши един ред, да се осведомим.
Аз гласувах за Турция. Утре отивам да си купя шамия.
Не, сериозно.

П.П. Ако това действително оценява Европа, съжалявам я. "Чак ноктите на краката си боядисах зарад' теб" срещу посланието на Манга. Чудничко.

# 502
Евровизия отдавна се е превърнал в политически конкурс, така че е безмислено да се спори за хубава песен. И без звук да ги пускаха песните, пак щеше да спечели Германия, миналата година Норвегия, Русия, Сърбия и т.н

# 503
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.  

Това прочете ли , soi_fon?

Нека ме хвърлят в затвора тогава:) и между другото не съм националист, нито расист. Аз съм реалист и виждам как Балканския дух се отразява на нашата държава. И това, че България не оцени песен, която цяла Европа хареса говори много...
Гръцаката песен е подходяща само за празник, но не и за конкурс. Naughty

# 504
ФИРОМ не дадоха точки на Гърция. Нито една  Laughing

# 505
Откога пък Израел и Турция са в Европа?  newsm78

# 506
  • MJF
От моите фаворити най-зле са класирали Молдова, Исландия и Португалия. Жалко. В първата 5 имам само един фаворит  Laughing, голяма успеваемост на прогнозата ми  Laughing

От тазгодишния конкурс най ми хареса песента Sweet People, певицата е страхотна, но сега точно на финала  нещо не се изпълни на 6.

# 507
    Да, изненада ме вотът на Европа и мен.

Германия един единствен път е печелила конкурса-през 1982 година, ето с тази песен :

Nicole - La Paix sur Terre (Eurovision 1982)

Може би просто е дошло времето да спечелят отново. Хайде, лека ! Hug

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 02:51 от С О Н Я

# 508
Soi_fon, явно от много неща разбираш.
Да беше казала, че не ти харесва песента. Другото беше изхвърляне. Примерът с Израел - също. Да не приказваме българите кого и как са клали, включително своите собствени. Това просто няма общо с един конкурс като този.  
И няма нужда да съм против собствената си държава, за да съм против подобно абсурдно изказване. Когато станеш единица мярка за качество на рок песен, пиши един ред, да се осведомим.
Аз гласувах за Турция. Утре отивам да си купя шамия.
Не, сериозно.

П.П. Ако това действително оценява Европа, съжалявам я. "Чак ноктите на краката си боядисах зарад' теб" срещу посланието на Манга. Чудничко.

Песента не е само текст:) песента е и мелодия, и ритъм, ако не беше така нямаше да е песен, а стихотворение. И явно не сте разбрали, че различното печели, кой друг е пял за ноктите на краката си или кой друг е сравнил любовта със орбита, а себе си със сателит? Simple Smile

# 509
Откога пък Израел и Турция са в Европа?  newsm78

От когато Армения и Азербайджан са  Joy Географията се пренаписва смело. Иначе тук конкурсът не се казва Евровизия, а Мелоди Гран При.

Лека от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт