Аранжиране на маса - тема 2

• 206 888
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Маце, страшна битово-зеленчукова маса си направила! Как ми се хапват градински зеленчуци, да знаеш! Включвай се по-често с чудесните си идеи!
Деси, забелязах аз мидичките на долното ниво на масата и много се чудех как си ги поставила там. На мен и така ми харесват, защото масата ти има цвят на плитко море отдалеч. Чакам с нетърпение масата ти, независимо дали е в трапезарията или в градината, сигурна съм ще бъде направена с много вкус!
Хестия, благодаря за идеята за малките купички с цветенца! Аз нямам толкова малки купички, но използвах свещничетата. Grinning
Портман, стегни се, в тая тема депресии не допускаме, прилагаме цветотерапия!  Wink Grinning Hug Сигурна съм, че ще направиш чудесна маса за рождения ден на съпруга ти! И моят си поръча тирамису за рождения ден. Виж предишната тема, използвала съм корковите подложки много пъти. Нямат рисунки от другата страна - ей такива простички са!  Grinning Леля Ог също има няколко маси с кафе в предишната тема, разгледай и ще видиш как идеите ще се влеят в теб!

Хайде, момичета, повече маси аранжирайте!  Hug Скоро ще излизам в "отпуска"=местене без нет, така че разчитам на всички вас да поддържате любимата тема!  Hug  bouquet

Нали ви разправях за онзи магазин за интериора... Предполагам, не си мислите, че нищо не съм си купила от там!  Whistling  Laughing

Сега съм на розова вълна, така че, ето две маси от мен:

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 13:05 от yagodka

# 241
Лелеееееееее,момичета,страхотни красоти сте сътворили!Браво на вас!

# 242
Ох,обичам ви всичките  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
От толкова време си търся компания с интереси като моите и най-накрая ви намерих и много ви обичам за това.
Благодаря,че ви има момичета... Hug Hug Hug Hug
Обещавам скоро да се включа с нова маса Peace
Толкова ми е приятно с вас Joy Joy
Ягодка,страхотна си и отново си сътворила красоти,които неминуема радват окото и не само.... Party Party Hug
matze,мила,фантазия не ми липсва...в момента ми липсват материали,ноооо ще се коригирам Flutter и ще се постарая и аз да ви зарадвам,така като и вие ме радвате с прекрасните маси,които аранжирате...малко търпение и ще се включа със страхотни идеи Peace
http://www.album.bg/hestiq/albums/138727/
Поздрави

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 22:42 от Hestiq

# 243
Никой няма тук... Sad Май сама ще си говоря... newsm19  Crazy Crazy Crazy

Честит имен ден на всички, празнуващи днес!   bouquet

Вчерашната ни маса:

Днес вече подредих масата. Л. О., виж ми чиниите, виж ми салфетките!  newsm51  love001

# 244
Привет момичета,незнаех за съществуването на тази тема ,но направо съм очарована от вашия талант   bouquet.Голям почитател съм на естетиката при подреждането на масата,но все още не разполагам с красиви съдове ...а са ми мечта  Praynig.Но вие ме запленихте,сега ще си отделям средства да си купя и аз и ще надниквам при вас за идеи-СТРАХОТНИ СТЕ!!!yagodka  
САЛФЕТКИТЕ ТИ СА ПРИКАЗНИ !!!

# 245
Здравейте.....много красиво пак е  станало тук  Hug
Ягодка,ама как ги правиш тези маси,всичките са ти страхотни Peace
Аз,малко се изложих с  масата в събота,но така е винаги когато искам да направя нещо с подготовка не ми се получава Sad
Имах голям проблем,нямам 11 еднакви чиниййй,ама с импровизация нещо го докарах.Ето малко снимки,само защото обещах

http://i079.radikal.ru/1008/49/e4076bc33481.jpg http://s40.radikal.ru/i090/1008/17/99cd227a1849.jpg
silvanapei чакаме снимки Hug

# 246
  • тук
ехоо, Честит празник, ако си имаме именици - дълъг и щастлив живот и здраве пожелавам!
Ягодка, Hug страхотни, както винаги са ти масите; браво за цветята! каничката от зелената маса е моята голяма любов от последните ти снимки - уникална е просто
Десси, това ми прилича на излишна скромност с оценките Simple Smile толкова е красиво шарено; на мен ми харесва и предполагам и на 11те гости, които по-скоро са намерили замисъл и чар в различните чинии

ето и масата на моя рожденик; както често се случва, човек много като го мисли нещо, то ... малкият толкова до късно мрънка, че не ми стигна времето за нищо и забравих доста неща, включително салфетки  Blush но мисля, че поне лека романтика успях да докарам; не се справих със задачадата да "запълня" пространството, подреждайки за двама, както и предполагах, което ми е доста дразнещо, но това е ... мина

# 247
Радвам се, че се появихте!  Grinning Hug

silvanapei, благодаря ти! На предишната страница има цитат на Леля Ог как се правят понпоните. Аз ги направих от една 2-услойна червена салфетка и 1/2 бяла 3-слойна салфетка(общо 4 червени слоя и 3 бели). Отрязах и ги подредих като слагах червена, бяла, червена...
Деси, Портман, благодаря за комплиментите!
Деси, много красива маса! Цветовете си пасват идеално, получило се е хем официално, хем забавно. Втората снимка е направо за списание. Гледах, гледах, но не можах да открия къде са различните чинии.  Grinning
Портман, въпреки трудностите, си направила много красива официална маса-тирамису! Масата ти е голяма, пространството трудно може да се запълни. На мен много ми харесва, предполагам и съпругът ти е бил очарован!

# 248
  • DE
Ехей, здравейте на всички вас Hug

Влязох ей така, само да си "поизплакна" очите с карасоти в този късен час!

Ягодка, ауууу, много готина чевена маса. Срахотна комбинация на салфетките.
Опитах и аз един път, ама нали съм си смотана и с кекави пръсти та ниЩо не се получи.
Тъй Ще си остана с мерака #Crazy
Розовата ти маса съЩо много ми хареса. Леко синьо и розово, супер комбинация.
Много не обичам  да си купувам свеЩи, но Ще ме накараш сега да си търся розови !

Деси, я споко, как си се изложила. Ами че то и аз нямам 11 еднакви чинии.
Фантазията е важна , идея и добро гостоприемство и тогава гостите са задоволени. На твоята тераса бих си похапнала и от картонени чинии с удоволствие Mr. Green
Масата ти е супер!!!

Портман, маса за двама, ами че в това си е то чара и романтиката.
Сигурна съм че съпругът ти е бил очарован. Голямата снимка много ми хареса!

Хестия, хайде мила престраши се!
Намам и аз много "джаджи" за декорация и все се чудя какви да ги измислям и редя, последен пример зарзаватчийската ми маса !

Силвапей, добре дошла в темата !
Аз мисля че не е целта да се правят луксозни декорации на маси.
Ей така, с една свеЩичка, две чашки и чинийки, салфетки и малко цветенца може да се направи една прекрасна и уютна маса !

Между другото, Леля Ог
, ако четеш тук!!!!!!!!!
Стига с тези катерения по планини, баири и почивки по долини и езера!
Напусни най-после дивото и се върни в цивилизацията !
Прекрасните ти маси почват да липсват!

Аз обеЩавам  утре дa  спретна пак една маса. Тук от три дни вали дъжд и нямах много настроение за декорации !
Успешен старт на новата седмица !

# 249

Ягодка, ауууу, много готина чевена маса. Срахотна комбинация на салфетките.
Опитах и аз един път, ама нали съм си смотана и с кекави пръсти та ниЩо не се получи.
Тъй Ще си остана с мерака #Crazy
Розовата ти маса съЩо много ми хареса. Леко синьо и розово, супер комбинация.
Много не обичам  да си купувам свеЩи, но Ще ме накараш сега да си търся розови !
[/b]

Маце, благодаря ти! Сигурна съм, че ще успееш да ги направиш! И аз опитах веднъж преди това и не стана.  Peace То всъщност онова не е синьо, а лилаво, но така излиза на снимката - не знам защо. Аз пък много обичам свещи, но се въздържам сега да купувам, че ще се местим и много тежат...  Laughing С нетърпение очаквам масата ти! Hug

Силвапей, добре дошла в темата !
Аз мисля че не е целта да се правят луксозни декорации на маси.
Ей така, с една свеЩичка, две чашки и чинийки, салфетки и малко цветенца може да се направи една прекрасна и уютна маса !

Peace Само да добавя: по твой вкус, за удоволствие на теб и домашните и с подръчни средства!  Grinning

# 250
Ех, момичетаааааа, напълнихте ми очите и душата!  Hug  Heart Eyes
Много се радвам, че тук така се оживи, а и тайно се надявам ентусиазмът на новите момичета да е продължителен!
Много е приятно да влезнеш и да видиш много нови маси и да е пълно с красоти!

Почвам с Ягодка, няма как, новобранките ще ме извинят  Laughing
“Глинената морска маса”- уютна, оригинална, прилича ми на вечеря край някой морски фар! Идеята с капачето е поредното ти гениално хрумване!
“Розовата вълна” направо ме разтопи! Много нежна, много романтична, различна, красива! Свещите са в любим за мен цвят, панерчето е страхотно, малките цветчета в свещниците също. Много красива маса! Двете розови свещи са в различен цвят, нали? Ох, много ми харесва!
“Зелената” – пак любим цвят, свежа, вкусна, прекрасна. Любимото ми вече панерче, онази каничка с интересната свещ, обърнати чинийки и купички върху тях, дори бутилката си пасва. И разбира се, намек за море – коралче и мидички. Ама това коралче предишното ли е или ти подсигуряват за всяка маса ново  Grinning
“Червената” – красива разновидност на зелената, още едно доказателство как може да преобразиш всичко с лекота. Много оригинално хрумване за понпончетата! Гледах последните маси на компютъра при майка и тя каза “Много е красиво, но кой знае колко комплекта чинии има и разни аксесоари!” и “Как ги прави тези салфетки така това момиче?! ” Joy   Разказах и за горките ти петлета, дето не са виждали слънце от една тема насам  Grinning Впечатли се (и тя като мен) на твоята изобретателност!

dessi06, масата ти за кафе е много хубава! Подложките от салфетки  ли ги изряза и ако да, как направи толкова правилен кръг?! Чиниите ти са страхотни, майка ми има като една от твоите, само че шест за торта, много ги харесвам!
Масата ти е много красива, и е видно, че имаш идеи. Очаквам с нетърпение да видя следващи аранжировки!
За градинското ти парти: съгласна съм с Маце- ако ни поканиш в тази градинка, можем и пица от картонена кутия да хапнем
Не виждам разлика в чиниите, виждам една пъстра и красива маса, в която има много полезни идеи! Гостите ти със сигурност са били впечатлени! Подложките са супер!

Мацеее, леля ти Ог винаги чете тук  Mr. Green  И не само чете, ами и гледа! Ама много ме влекат езерца и баири, много ми е хубаво като съм в планината. И боровинки, малинки, къпинки, горски ягоди... цели шепи!
Много хубава червена маса, направо грее от монитора! Браво и за производството, много изобилно, много вкусно! Харсват ми покривчиците и кошничката-птица! И хич да не скромничиш! Масите ти са красиви, със собствен облик, собствен дух... искам още!

portman, няма да се отчайваш, ние винаги сме наоколо, но просто е лято и затова има затишие от време на време. Да ти е жив и здрав рожденикът, много да те слуша и обича! Масата се е получила много добре – красива, изискана, романтична! И тирамисуто ми се вижда един разкош! Обаче имам забележка – искам по-големи и по-светли снимки, за да мога да видя всичко  Shocked Снимай, моля  те, заради мен кутийката от близо, както и свещите, за да видя цветовете им! Има и една малка купичка в средата, не мога да видя с какво е пълна. Изскочиха ми очите от взиране, но не успях да разгадаря.

Hestiq, съгласна съм с теб – хубава тема, приятна компания, пълно с красота...
И аз се чувствам добре тук. Масите ти са много пъстри, вкусни и оригинални! Истинско изобилие е върху тях!

silvanapei, добре дошла при нас! Не е нужда да имаш много и красиви съдове, само желание и вдъхновение ти трябва! Очакваме масите ти!

Е след като ви отегчих с безкрайния си пост, остана ми само да обещая, че от утре ще съм с написано домашно!
Вече съм наредила една маса, след обяд ще снимам и ще показвам!
Приятен ден на всички и успешна седмица!

П.С. Понеже никой не е писал след мен, ще си редактирам поста, за да ви покажа ето тази проста, но ефектна идея за свещи:

http://www.utro.bg/style/?p=2560&cpage=1

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 15:21 от Леля Ог

# 251
Л. О., радвам се, че се появи! Благодаря за пълния разбор и комплиментите! Поздрави майка си и й благодари от мое име, моля! Петленцата няма да излязат наяве скоро. Горките!  Laughing  Да, онази свещ е лилавата от предните маси. И да, това е "онзи  корал"  Laughing. Чакам с огромно нетърпение да видя какво си измислила този път. Сигурна съм, че ще е много оригинално и красиво! И днес твоите идеи са на моята маса!  Hug  bouquet

Ние днес имаме годишнина от сватбата и уж щяхме да ходим на ресторант, ама пак вкъщи ще хапваме. Така че, няма как - пак редих маса. Не, че имах нещо против, ама сега трябва и подобаващо ядене да сготвя.  Laughing:

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 16:21 от yagodka

# 252
  • Плевен
Здравейте момичета! Ето че и аз се завърнах, но едва открадвам по няколко минути , за да се порадвам на масите ви.Засега все още не успявам да се включа с аранжировка. Embarassed 
 И от мен добре дошли на новите момичета в темата  и специални поздрави на Yagodka   за днешния и празник   bouquet- масата е чудесна.( Изпревари ме с двуцветното сгъване на салфетките, но  си се справила страхотно, бутилката също много ми харесва, увита по този начин)

# 253
  • тук
ЛО, много си мила, благодаря ти  Hug тук във форума нали всички казват да не се трупат големи снимки и аз отделих 1 час да открия как да я смаля; снимах вечерта набързо, че не исках да карам рожденика да чака да правя снимки, че да се отчитам после, все едно масата е за моя гордост, а не за него (ама оправдах се, а?!? Simple Smile
купичката напълних с орехи, бяха гарнитура за сирената, които ги няма още ... абе бърза работа; ето тук по-светла снимка

Ягодка ме насочи към твоя по-стара маса "кафе" да разгледам за идеи и аз се зарових в постовете ти - сърцето ми спря; голяма красота! твоето семейство е щастливо да те има

Ягодка, Честит празник! пожелавам ти дълги години щастлив живот, изпълнен с любов, търпение и взаимни компромиси; да си имате много незабравими моменти! обожавам цветовете, които си избрала и те поздравявам за "дрехата на виното"; защо не я направи по-рано тази маса, да си я открадна, а?  Naughty  Hug   bouquet много хубаво да си изкарате тази вечер

# 254
Мила Ягодка, честит семеен празник!   bouquet  Hug От сърце ти пожелавам да се обичате много, да се разбирате, да гледате все един към друг и един за друг! Бъдете много много  щастливи!  Heart Eyes
А масата е прекрасна! Не мога да и направя психологически портрет, но мога да усетя нежността и хармонията, които излъчва! Много е любовна, романтична и красива! И на мен много ми харесва “дрешката на виното”, но и като цяло самите цветове, свещите, понпончетата, всичко е изпипано. Вярвам, че сте изкарали прекрасна празнична вечер!  Wine Glass

portman,  големи оправдания му удари  Mr. Green Но съмдоволна от светлата снимка, много красива, всичко се вижда! Забелязах вече много добре и шарките на подложките, и ножовете за сиренца, и пурата, и красивия цвят на свещите! Благодаря!
Благодаря и за високата оценка, много си мила! За да не се ровиш по постовете, може да погледнеш в линка в профила ми и там са всичките ми албуми. Ето за по-лесно: цък.

От мен последната морска маса, която смятам да нарека "изпуснато вдъхновение"  Laughing
Много дълго се забавих с нея, изпуснах идеята и нещо не ми харесва, но друго не можах да измисля.

Лека нощ на всички!

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 11:24 от Леля Ог

Общи условия

Активация на акаунт