Аранжиране на маса - тема 2

• 206 873
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Ягодка, страхотни маси,но първата ми е фаворит!
Ето какво спретнах и аз за нашата годишнина :

# 361
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Нямаше ме седмица на "близо".
Ах колко красиви маси сте подредили!
Утре Ще ви разгледам по обстойно и Ще ви направя едно дъъълго резюме blahblah
Да не си помислите че съм ви забравила Two Hearts
Страхотни цветове сте "въвели" в темата.
До скоро !

# 362
Здравейте момичета   bouquet

Да знаете, че може и да не публикувам, но не ви изпускам от поглед  Peace виждам какви красоти творите ненадминати сте  Hug

И сега доживяхте да видите една маса и от мен, направо срам ама нейсе ... ето  посмейте се за моя сметка айде да видим дали ще откриете защо трябва да се смеете  Laughing

Първите са малко тъмнички, защото снимах със светкавица докато се усетя  ooooh!

Ето тук може да разгледате и другите снимки - http://www.album.bg/alex_og97/images/25034171/48698/

# 363
alex_og97 .... миличка...смях се от сърце на коментара ти Hug
Няма причина да се смеем миличка,на мен масата ми хареса Thinking...не виждам кое е смешното,но искрено се разсмях на чувството ти за хумор Mr. Green.....определено ми харесваш Hug
Поздрави от мен и отново искам да кажа ,че масата ми харесва....на всичкото отгоре и комплекта с чинии е като моя и е много хубав Party Simple Smile.Само ако знаеш колко гости сме посрещали с този комплект и колко хубави спомени имаме Crazy Hug
Харесвам и свещичките в чашките за ракийка Peace
Абе наздраве и от мен Mr. Green

# 364
Невероятни маси сте сътворили отново момичета,поздравления за всички вас... newsm51 newsm51 newsm51
Леля Ог,Ягодка, Хестия,Алекс-ог97,Мираварна,Митонела....и всички останали които не съм изброила ,това е за вас... Hug Hug :hug:newsm51 newsm51 newsm51
Да отстраня една черна точка ,но от най-малките,защото масата я направих в последните 10мин....и много много не става Embarassed...листата ,които откъснах от мимозата,за 5мин се свиха.... hahaha Joy
Но все пак да се отсрамя ,че не съм показвала скоро нищо... Peace

Ето още снимки...тук
Wink

# 365
Здравейте, мили момичета! Hug
Позагубих се за малко, но отново ми е слаба организацията!

miravarna, честита годишнина! Много здраве и любов ви желая, дълги години семейно щастие! Много красива маса, много оригинална! Хем красиво си подредила, хем си поднесла големи глезотии! Ще взаимствам сандвичетата, да знаеш! Видях кексчетата в тортената – много са оригинални и красиви!

matze, тъкмо се чудех къде изчезна! Чакаме маса!

alex_og97, аз също не разбрах защо трябва да се смея! Масата много ми харесва, много приятен розов цвят. Харесват ми и розовите сламки, и цветенцата и свещите в чашки!

Охооо, Меридит! Появи се най-сетне и ти! Много ми харесва как си сгънала салфетките! Приличат ми на чувалчета! Какви са малките кръгчета в ъглите? Харесват ми и листата, което ми напомня, че наскоро ми подариха един прекрасен папрат и може да взаимствам идеята от теб! А на снимката със свитите листенца помислих, че са покривка!

Ето от мен една съвсем различна от шарените ми маси:

Идеята дойде от една красива солничка и една торбичка за подарък  Wink

Ягодка, ще анализираш ли?  Laughing

П.С. Току-що ни раздруса земетресение, още ми треперят ръцете!

Дописвам си поста, защото забравих:

Идеята беше за тази маса да се направи ето такава салата като на Веси, но не остана време:

Цък
Щеше да е идеално допълнение и ме е яд, че не се организирах по-добре  smile3538

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 08:54 от Леля Ог

# 366
  • Плевен
Здравейте и от мен!
Ще започна отзад напред- леля Ог, по-различна е тази маса наистина, но определно много ми харесва, няма как- черно и бяло си е класика.
Алекс, добре дошла в отбора и хич не се притеснявай, че си забравила приборите (познах ли?) Simple Smile- и на мен ми се е случвало да пропусна нещо , но масата ти е хубава.
Меридит, Мираварна - и за вас поздравления   bouquet
Ягодка, последната ти маса е перфектното съчетание на салфетки, подложки и цветове.
Надявам се тези дни и аз да се включа с нова идея.
Желая Simple Smile ви хубав уикенд!

# 367
  • DE
Здравейте момиченца.
Сега пак на бързо без обеЩаното резюме
Леля Ог,  стилно ! Масата е някак си по своему страхотна, но моля те, като ти дойда( така след 10 години Mr. Green)  на гости си искам маковите чинии Naughty
Алекс, дай да си се смееме една на друга Joy.
И аз го карам с подръчни материали. Много ти е сладък поста Hug
Ягодке онова индийско лилаво е страхотно !
Ти си сигурно в пълен стрес newsm78.
Деси е сигурно вече в Бг.

От мен две почти еднакви "масички"
Днес за обяд                                                                                    СноЩи за вечеря

До скоро момиченца !

# 368

Алекс, добре дошла в отбора и хич не се притеснявай, че си забравила приборите (познах ли?) Simple Smile- и на мен ми се е случвало да пропусна нещо , но масата ти е хубава.

Точно така позна от раз  newsm10, ами така де с пръстите ли ще ядем  Blush

Hestiq, мерси и да, сервиза аз също много си го харесвам  Peace
merydit, като за десет минути си е много добре масичката  Wink
Леля Ог, както винаги си страхотна от солничка и торбичка, а виж каква маса само,  така е от дребните неща се раждат големи работи  smile3521

matze, почти еднакви, но все пак различни и чудесни  Peace

# 369
  • тук
привет момичета
не успявам да ви следя изкъсо напоследък, но да се изкажа в този късен час и аз
леля Ог, онази маса с първата торбичка за подарък и лилавите цветя се запамети в съзнанието ми и ей така като си ходя си мисля "как му идва на човек да направи такава прекрасна комбинация от цветове?!?  newsm78 " великолепно просто
черно бялата е особено красива, аз имам същата солничка и скоро си мислех дали не мога да замисля нещо - за съжаление едва ли щях да се сетя за цветята, които при теб придават необикновен чар
Ягодка, да ти е жив и здрав, нищо, че ужасно закъснях - толкова хубав цвят са ти смокините - ако не си използвала фотошоп, значи си ги боядисала с нещо предварително, за да ти се впишат в концепцията  Laughing друго предположение за това съвпадение нямам  Hug новите подложки са ти супер, но още по-хубаво е, че ги използваш редовно и ни радваш
матце, на мен са ми различни и по своему красиви твоите две маси; завиждам на семейството - да аранжираш за ежедневните обеди и вечери, това е страхотно уважение; салфетките във формата на ветрило са се вписали перфектно във формата на чиниите
меридит,оригинални идеи отново; кажи ми какво са дребните неща на подложките до приборите, че доста време се взирам и не успявам да ги разпозная; триъгълните подложки са добра хрумка   bouquet
Алекс,когато има ентусиазъм, аксесоарите са подробност Simple Smile много нежно розово, няма защо да се смеем, но пък е хубаво, когато се усмихваме; добре дошла  Hug
miravarna,много години още да се обичате; ти си изразила прекрасно любовта си като си подредила тази маса (и приготвила храната с); на мен ми хареса много и даже ми се приядоха сирена

# 370
Благодаря, момичета за комплиментите!   bouquet

Мираварна, честита годишнина! Много да се обичате и уважавате! Масата ти е много красива, изглежда жива , влюбена и празнична!
Хестия, благодаря ти за комплимента!  Blush Надявам се скоро малките да те оставят да направиш някоя от ония маси!  Wink Hug
Меридит, крайно време беше да се появиш! Масата ти грее направо! Но не се отпускай, имаш мнооого черни точки за триене!  Laughing Много си харесах торбичките-салфетки! Благодаря ти за поздравите и пожеланията, както и за букета цветя! Hug  bouquet
Алекс, много хубаво, че се появи! Масата ти е много нежна и красива, много харесвам съчетанието на кафяво и розово. Харесват ми и сламките, и свещичките в чашките. Приборите видях, че липсват на второ четене, но ако си мислиш, че единствено ти си ги забравила, ама хич не си познала!  Wink Погали коремчето от мен и да не се изгубиш пак за толкова дълго!  Heart Eyes И да знаеш, че преглеждам и другата тема!  Wink
Маце, радвам се, че се появи! Мани, не питай за стреса... ! Hug Ти как си наредила снимките, да ги сравняваме, ама масите ти нямат нищо общо по между си. Много ми харесват и двете,. Най-много обаче ме впечатлиха камъните и цветенцата в чашата.  Peace Харесва ми как си сгънала червената салфетка и с това листенце, много красиво стои!
Л. О., "чееерно и бяло във нас се преплитат, във неделииим кръговраат..."  Grinning. Опитваш се да балансираш, то е ясно! Успяваш, има надежда за излизане от депресията, разни влюбени нотки има с тия винени чаши и прегърнатите човечета-солничка, цветенцата в този цикламен цвят дават много оптимизъм. Дано да разбра какво искам да кажа, защото аз не разбрах, ама ти ме предизвика да анализирам!   Laughing  Hug
Портман, благодаря! Не съм ги боядисвала смокините, даже случайно кацнаха на масата. Предният ден ги купих, защото ми се приядоха, а този ден сутринта, станах с ясната мисъл точно как да аранжирам масата. Може и да съм я сънувала, не знам! Laughing

И сега да обобщя написаното с две думи: СТРАХОТНИ СТЕ!!!

П. П. Този пост го пиша от сутринта. Утре ще имам гости и след дълги размисли и страсти, установих, че като сложа мезетата на масата и няма да остане никакво място за аранжировка, Дано да успея да фитна няколко свещи поне за десерта!  Laughing

# 371
Здравейте, мили момичета!  Hug

Mitonela, Маце, alex_og97, portman, благодаря много за похвалите!  Blush  Hug

Маце, и на мен двете маси ми изглеждат съвсем различно. Синята ми харесва повече, но и другата също е хубава. Много са красиви тези чинии със синьото, а салфетките ги "отварят" още повече! Виждам, че пак си прежалила градинката  Mr. Green Дългите червени цветчета са много интересни!

Ягодка, благодаря за анализа, всичко си разбрах аз  Laughing Само влюбените нотки не се сещам от къде ще са, ама щом казваш, значи трябва да се огледам по-внимателно  Wink А за гостите и аранжировката си напълно права- аз подреждам маса само когато сме си тримата (рядко двамата), защото като имаме гости чиниите запълват цялата маса и даже за свещи място няма.

Нещо ми се губят разни дами, но да се надяваме, че скоро ще се сетят за нас! И на Дина май и е вече време да се връща  newsm78

От мен една жабешка маса, която ми стана любима и която не успях да снимам като хората:

Ето тук има още един колаж, но и той не е много сполучлив  Sad

Алекс, както виждаш и аз съм забравила приборите (а чаши си знаете вече, че нямам  Embarassed). Видях страхотни чаши с жаби и ако имах пари щях да си ги купя, но ми се видяха скъпи и ги пропуснах. Тук също щяха да подхождат едни папурчета на салата, направени от маслинки и лук, но отново нямаше време  Sad Вие си ги представете  Laughing

Приятен неделен ден, момичета!

# 372
Благодаря ви момичета за милите думи   bouquet

yagodka, погалих си коремчето от теб  Hug

Леля Ог, както винаги прекрасна маса от теб, направо мога да си представя и жабките как квакат  Peace

И след твоята маса, моята направо бледнее, но ето червената ми маса

Тук може да разгледате още снимки - http://www.album.bg/alex_og97/images/25078252/48698/

Ако знаете как си мечтая за една голяма кухненска маса  Weary, защото е много по-красиво отколкото тази мъничка холна масичка  smile3518, но ще стискам зъби още 3 месеца, че милото "уж" обеща до нова година да се нанасяме, само ако не стане ще види той  smile3508  fight fight

# 373
Алекс, не мисля, че масата ти бледнее. Напротив, много е красива! Много романтична и топла. Харесва ми как си сложила салфетките, цветчетата в чашите и свещите, а също и плаващата розичка. Всичко много добре си подхожда и има изискан вид! Браво!   bouquet

И аз мечтая за голяма маса, но като гледам колко време вече само си мечтая... няма да е скоро  Sad

# 374
  • Плевен

Момичета, привет и от мен.И у дома снощи имахме гости и покрай всички други приготовления, аранжировката остана доста семпла, но все пак- срам не срам , ето вчерашната ни маса.

Алекс, леля Ог ме изпревари, и аз бих казала същото за масата ти-много меко и топло излъчване има.  bouquet
Леля Ог, много свежа маса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт