Рейки - 4

• 51 343
  • 681
  •   1
Отговори
# 270
rygit Не е оценка, а мнение. Отдавна се научих да не давам оценки- моя лична система си е на мислене.   bouquet Няма кого да оценяваш ,защото всеки носи мъдростта в себе си. Никой не е по-голям от другия. Heart Eyes

# 271
 wavey

PeaceЗдравейте всички ! Peace
           Peace Пак здрасти Тони !!!   Peace
                           Thinking Не ми харесваш нещо !!!   Thinking

Па си са олабила,  като първия път като те срещнах в тази тема !!! Помниш ли, а ?  Я да са стегнеш !!! На теб като за „стара” Кримка в тази тема ти е позволено такова състояние само ако си влюбена !!!    Peace Ама ти ги умееш тез нещааааа .......... щом всички ора се влюбват га цфтят розите, па ти си се докарала до сърцетуп  Two Heartsпо гроздобер значи си майсторка в тези  ми ти работи  Peace  !!!  Да знаеш ще идвам на курсове при теб   Whistling !!!   

Та по същество де......  Има един такъв момент на преекспониране на темата Рейки в медийния ефир. Лошото е че Журналистите някой път не уточняват или  може би  умишлено (заради по - голямата популярност на РЕЙКИ )  за всичко що им мяза на  енергийна практика за която стане дума някъде,  било за лошо или добро все слагат Рейки на първа линия.  Абе Рейки е станало нарицателно за енергийна практика като Ксерокс например за копирните машини.  И може би от там идват ред недоразумения. Пък,  че има и изхвърляния....,  за това спор няма.

Ама Тони  кат погледнеш от друга страна, що да няма такъв случай ( за СПИН ) имам в предвид де  newsm78 .  Всеки работи с някакъв канал Рейки, Сейким, Каруна, и тн, но всеки индивид си има и собствена  ДНК честота  която е уникална. Защо пък някое от съчетанието между  параметрите  Интензитет, Импулс, Честота на енергийния канал и същите тези параметри на лечителя  взети в едно да не де могат да действат неблагоприятно върху Вируса на СПИН в случая конкретно на друг индивид ??? Не виждам пълна невъзможност в ситуацията !!! След  като доктор Райф е открил,  класифицирал  и използвал  дискретни стойности, и честоти на своя уред – унищожаващ  60% от откритите към тогаващния момент ракови разновидности и почти 75-80 % от вирусите картотекирани в САЩ , защо на подобен енергиен принцип да не може да се приведе поне в латентно състояние вируса па било то и на СПИН. Пък и защо да не може да се унищожи ( айде разложи на съставните си части ) . Жалко че този човек Райф имам в предвид е унищожен- умъртвен доброзорлем  ( мисля около 1949 година беше ) много преди  да бъде ( открит /създаден ) вируса на СПИН. Мисля че не е напълно невъзможно, който и да е вирус да бъде прогонен от тялото на живо същество с определена енергийна практика.        

Проблемите са два енергийната практика да успее да направи това преди вируса да убие съществото гостоприемник  и второ времето средствата и ангажимента като цяло да си струва,  да се захваща човек с тази дейност.  Колкото и да звучи нехоманно ( от гледна точка на нелечимо болните ) не е рационално да се занимаваш по 3 часа не ден в период от 7 месеца за да спасиш един човек, когато с възможностите си можеш да избавиш от нелепа смърт за същия период 18 човека например.  За това според мен е по рационално Рейки алиансите у нас да организират курсове в които да разясняват енергийните практики и похвати на хората болни от РАК,МЛС, СПИН, Алцхаймер, АЛС,  Паркинсон и как да ги практикуват върху себе си.         
                   При наличност на толкоз много писатели в темите за туй унуй що пък БГМАМА да не стане инициатор на едни такива курсове например,  па ко ще и да са виртуални в НЕТА  ???

Naughty  Вече е доказано че мисловната волева атака на собствения мозък целенасочено устремена срещу много от тези болести е най добрата защита срещу тях. Просто хората не знаят точно как да го правят. Мисля,  че от там идва проблема. И мисля , че точно тук могат да бъдат полезни Рейки Сейким Каруна и т. н. алианси и форумите като цяло – в просветата за тез неща и в евентуалните превантивни мерки при първите проявени симптоми, при някой от изброените бичове на нашето време ( колкото и банално, и шаблонно да звучи това) .

NaughtyИначе за другото съм съгласен с теб. Ако няма неоспорими лабораторни изследвания доказващи, че еди кой си, еди кога си е регистриран от държавата еди коя си,  като контингент – Хиф позитивен и след 3 месечно ( задължително регистрирано) лечение при еди кой си енерготерапевт има налични лабораторни изследвания в лаборатория с държавен лиценз,  че вече въпросния субект не е Хив позитивен....... ДА това е НОВИНА и то радостна.
Другото може и да е факт може и да е истина, но ако е само единичен случай по никакъв начин не върши работа на човечеството. Е народа го е казал така  „Една птичка пролет не прави”  Но в повечето случаи  май иде реч за долен начин за самореклама и шарлатания.  ooooh!

NaughtyИ за да не става така, че обречените от нелечими според западната медицина болести,  вследствие на такива  самозвани некоректни действия на разни неуравновесени  елементи,  да се настройват срещу всички хора занимаващи се с енергийно и духовно лечение, мисля че е редно тук по темите тези неща да се изясняват.   И това,  че от някоя друга полемика нечий екрани ще се „понагреят” повечко или тук - таме между спорещите ще префръкне някоя друга искрица,  ми се струва че е бял кахър  в сравнение с мъката на хора обявени от казионната медицината за пътници към оня свят

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

Peace Здрасти Dani !!!  bouquet

Приемам уточнението ти, има логика щом така възприемаш нещата така да бъде.  Тогава се радвам че обяснението ми ти е допаднало !!!   

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

# 272
Здрасти, rigit! Ти да не си станал Маг? Позна - Флюбена съм! Нищо лошо, нали.

Съгласна съм с теб, че посочените кахъри са бели. Че някоя си се изхвърлила, че с Рейки излекувала болен от СПИН и след месеци дават същия болен как изобщо не е излекуван. Бели кахъри са, да. Затова и ми хрумнаха, когато се заприказвахте за магове, феи и магьосници.

Цитат
не е рационално да се занимаваш по 3 часа не ден в период от 7 месеца за да спасиш един човек, когато с възможностите си можеш да избавиш от нелепа смърт за същия период 18 човека например.

Това е доста хипотетично. Освен това с Рейки можеш едновременно да "сеансираш" няколко души едновременно, както сигурно знаеш. Така че математиката е излишна, поне за мен.

Д-р Райф е убит през 1971г, но наистина лабораториите му са унищожени през 40-те години.

И... аз не конкретизирам кое е възможно и кое не, а кое е доказано и кое не.  Wink

Иска ми се да отговоря на въпроса ти към Крем карамел, въпреки че не бе насочен към мен: Да, усещала съм различни неща при Рейки. При настройките, при сеанси. А през изминалата година постоянно ми се явяваше един символ - и в будно, и в спящо състояние. Една многообичана от мен съфорумка ми откри символа и значението му: "От моето сърце - към твоето сърце" А това изчерпва всичко друго, което би могла да изпише клавиатурата ми тук.  Grinning

Намасте!   Heart Eyes

# 273
Тони, не знам кой е символа, но обикновенно хората си плащат за символи или  се опитват зорлем да вкарат някой  във фините си тела, а ти виж-наготово си го получила. Party Ееееее, така е...Един роден да сее, друг да пее Wink

# 274
                   Peace Здрасти Тони,  Peace

Ти ма хвърли направо в музиката !!! Брей аз съм бил голяма рабта брей  newsm78 !!! Гледай ти без да си знам ей така от самосебе си съм бил станал МАГ. Ми що пък не??? Другите как стават ??? Неееее......... не е то от само себеси.  Туй ша да е щот зимъска са подлъзнаф и си тропнаф много силно кофалницата  rotfImao на калдаръм пред бившия хоремак,  дет сеги е магазин за 1 лев !!!

Ха сега Тони , щом ма произведе в МАГ,  като съм ти познал за влюбването,..... дай 100 лева, че да н’ съ развали рабтата !!! Па ко искаш и той, а са влюби в теб ша ми дадеш  юще 200 лева па аз чако, че н’ го познавам момъка ...ъъъъъъъъъъъъъ ....................нали за момък иде реч, ................... че с таз метросексуалност............, нещо много  зеа а ми са бръкат енергийните полета !!!

Преди беше лесно червено или розово  поле за момичетата и жените синьо или кафяво за момчетата или мажете. Ма то сега ко станаааа ..... те всички зеа  да са бръснат навсякъде.  Преди само жените си слагаа тук там по некоя дрънкулка..........Сега и мъже и жени си тургат разни ми ти там топчета, копчета и синджирчета по ония места де даже мъ и срам а ги споменувам  и то и полето са обърква, зер !!!  Е а кажи сега как да познаа в кво си се влюбила че да праа сеанс за овардване на либувта.  
           Аааааааааааа и сега кат  накарам  там другия човек  ма нали е човек ........... Не са смей ти казвам Stop .......... Глей  сега ка ма гледа и са смей. Stop........Не са смей. Stop .....  може да не вярваш ма оня ден ми доде една влюбила са в един голям Гущер. Га че ли Игуан му рече. Па ем са влюбила,  па ем са вайка, че тез добичета нямали стърчишки кат мъжете зер.  

Тъй че рабтата на Маговете на последък е сериозна ти думам !!!  И то тез от ония там рейки, блейки, сейки , те бъркат главите на ората!!! Та до де бях стигнал .....?     Аааааа да .....тъй де за да са влюби в теб твоя си работа мъж ли е или жена , аз веке са преквалифицираф и моите магии и те станаа  метросексуални, ша требе отделна магия .  Та до де бях стигнал .....? Аааааа да .....тъй де за да са влюби в теб каквото и да е то,  утре пак ще ми дойдеш тук у темата....Ма ша носиш още 200 лева та да побаям да не са развали па неговото или нейното влюбване към теб !!!

Само да не е гущер.......... Само да не е гущер........... чеее  една колежка МАГ са жалва пак така праила магия на едно малко гущерче , че любовта му към стопанката да стане голяяяяяма ,голяяяяма  ма сбъркала нещо заклинанието и вместо любовта  то зело , че то гъщерчето прораснало и от Игуан станало голем Варан и момата искала ‘а го целува па той гада искал да закуси с нея !!! Така че не е лесно, не е лесно!!!  Така са праат тез неща с полетата !!!  Ко знайте вийй  непросветените дет не сте си падали на главите еййй !!!!  Та тъй Тони остъй ги ти онез там от рейки блейки сейки , те н’гу разбират тоз занаят с енергиите !!!

Тони много ти благодаря за символа от Аорта до Аорта  !!!  Туй сега само да не е някоя магия  и аз да вземе да се влюбя по гроздобер !!! Сакън недей, че тук на село има само една дърта магарица три крави и пет кози , другото са само старци. Влюбя ли се в някоя женска от чивтокопитните спукана ми е работата.  Не мие за друго ами като ходя на любовни срещи любимата ми винаги ще ми изяжда букетите дето ги нося.  

Радвам се че всичко при теб не е от сбъркана магия ми от влюбването !!! Щом съм познал за това няма лошо !!!  Айде целуни момъка................... Praynigма нали е момък ......  PraynigЕдин път и от мен !!!

Това последното нечленоразделно словосъчетание  де си ми го написала не го знам , но едно човече като твоето ще ти изпратя !!!  Heart Eyes

bowuu Ще гледам до няколко дни да подготвя нещо по – сериозно , ако имаш пациенти от онези болести изброени в предния ми пост и сметнеш, че нещо от хипотезите ми ти върши действай не се триуми !!!  Не мога да гарантирам че ще помогне , но мога да гарантирам че няма да попречи или да влоши нещо !!!   chef

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit  

# 275
Така е, sarabia , късметлийка съм за този символ. Само дето тогава си мислех, че ми се казва/показва нещо с него, а след като научих значението му - разбрах, че просто е съответствал на състоянието ми. Нямало случайни неща - казват.

rigit, пусни един Рейки душ върху букета цветя; понапръскай го с нещо полезно за четириногото, па нека си го изяде после! По-добре ли е да увяхнат във ваза цветята?
Хайде - до по-сериозното

Почитам това кътче в теб,
в което цялата вселена се намира.
Почитам това кътче в теб,
което е от Любов,
от Истина, от Светлина, от Мир
Когато ти си в това кътче в себе си
И аз съм в това кътче в мен
Ние сме Едно цяло

# 276
Някой от вас правил ли е китайска неподвижна цигун медитация в поза
(около 5-10 минути да се стои в тази поза неподвижно, без да се мърда)
Силно активизира сърдечната чакра и центровете на ръцете - тъкмо за нас  bowuu

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 13:09 от Vox populi

# 277
Това ми прилича на "Естествен чигун" от Ван Циенцюн, който поне преди време живееше в България; сега нямам представа. Чувала съм много добри отзиви от Рейки Мастер за неговите две книги и посочените техники и упражнения.

# 278
Ето какво пише той за едно от упражненията, които дава:

През лятото някои реки почти пресъхват и само тук-таме оставят локви. За няколко дни водата в тях потъмнява и започва да вони поради развиващите се в нея микроорганизми и попаднали отвън замърсители. Същото става и в енергийните канали на човека, когато биоенергията намалее и подобно на локвите в речните корита започне да се задържа само в някои по-дълбоки места. Застоялата чи постепенно се превръща в среда, която е потенциална база за гниещи и възпалителни процеси и развитие на попаднали отвън вируси. Напролет топящите се снегове и дъждовете възвръщат речното ниво, а потокът им отнася нечистотиите и заблатените води. Реките отново стават чисти и пълноводни. По същия начин човек, който ежедневно изпълнява мисловното упражнение, постепенно натрупва енергия в своето тяло, тя прочиства непроходимите места и възстановява контактите с природните енергийни резерви.

Цитатът е за упражнение от Чигун, а вие си асоциирайте с Рейки.  Wink  Hug

# 279
Това ми прилича на "Естествен чигун" от Ван Циенцюн, който поне преди време живееше в България; сега нямам представа. Чувала съм много добри отзиви от Рейки Мастер за неговите две книги и посочените техники и упражнения.
Това упражнение се използва в различни цигун школи - доста е разпространено, на мен поне ми действа доста добре:)

# 280
Vox populi, не съм го правила, но ти благодаря за подсещането за цигун. Това е едно от нещата, за които имам добрите намерения да вкарам в приложение. Засега си оставам с намеренията  Sick, та такива сръчквания ми действат добре  Hug

# 281
                  wavey
                      PeaceЗдравейте всички ! Peace

Та както обещах да си продължа приказката за силициевите маниста. Ще започна от там, че ще направя аналогия с компютрите защото човек що касае интелект интуитивно се опитва да претвори мозъчната и нервната  система в подобни на самия него.   Таз писанка ще дойде малко скучничка за някой по новичък, но понеже на базата на това писане ще има после как беше репликата ....... за оназ....... водка  в рекламите с ертоичните сюжетчета . .... аха  че ще има ”  Игри за напреднали” .....  че затуй ще моля за търпение !!!  

Според мен има най - малко три вида силициеви форми като памет в клетките и тъканите. Първите са тези които са генетично заложени от предните поколения. Те се  започват да се синтезират веднага след  оформяне на зародиша.  Принципа на химическия синтез наподобява на този на нарастване на перлата в бисерните миди. Там  попаднала песъчинка дразни тъканта на  мидата, тя от своя страна  отделя слуз,  която в последствие  се втвърдява и образува перлата на бисера. Процеса е защитен и реакция на мидата е срещу евентуално повреждане  на  нежната мантия на самото животно. После мидените „сълзи” от причинената от песъчинката болка увисват около някоя женска шия.

По същия начин се  образуват и кристалчетата със силиций ще ги наричам  СИЛИКАТНИ ( тази думичака ще ни трябва  и за бъдеще)  или още  Силициеви  перли на клетъчната памет. Те представляват нещо като  матрьошкки само че не  са от кухи куклички, а от топчета които са - сферичка в сферичка в сферичка в сферичка и т.н . стигайки до едно много микроспопично зрънце от силиций, служещо за ядро. При тези, които се синтезират веднага след образуването на зародиша има две подробности Първата е че всеки сферичен слой след образуването си около първичното ядро се зарежда веднага с информацията получена от ДНК. След това се синтезира следващия, който пак се зарежда с инфо  и така до като се образува цялата Силикатна сферичка както е заложено в паметта на новообразуваното ДНК на зародиша  получено от ДНК на Мама и на Тати (  Wink всички кусури са на мама па всички достойнства на тати  Wink)  . И втората подробност, е че в точно в тези информационни сферички не може да се записва вече нищо. Така както на CD или на DVD  дисковете има опция затворена сесия – с две думи след последния запис пътечките се запечатват и повече не може нито да се допълва инфо нито да се променя това което вече е записано, може само да се чете от тях.   И така в завършен вид този тип сферата прилича по блясък на бисерна перла по хим. състав на песъчинка по строеж на  слоевете в сферата прилича на люспите на луковата глава.

Такива кристалчета има във всяка клетка, но най - много са те в нервната тъкан и мембраните на невроните.

Втория тип кристалчета са готови сферички , но празни без никакво инфо,  които сферички  се синтезират в цялото тяло  равномерно според инфото от ДНК до 7 годишнината на човека . И избирателно според даденостите предопределени в ДНК на индивида от 7 до 50 година приблизително . Относно инфото което можем да записваме в тях те са като   CD или  DVD -  RV   сиреч инфото в тях могже да се презаписва,  или може  да изтриете определено инфо записано вчера и да запишете ново.  При всеки презапис обаче съществува ефект на амортизация , което със стареенето на организма  създава инертност в запаметяването на нови неща...,  за съжаление.  Принципа на възрастните хора „ Нищо старо не е забравено, но и нищо ново не е научено”
              Третия тип  не са  кристалчета,  а само малките „песъчинки”,  „ядърца”  около които при  зрелия индивид може да изгради  свои собствени уникални сферички ползвайки базата на инфото,  което е получил от вродените му и от  МАМА и ТАТКО , и Инфото  което той сам  получава в индивидуалния си живот, пречупено през субективния му анализ на случващото се.
Другата особеност е че има сферички които си стоят постоянно на мястото където са се образували, но има и такива които пътуват и то не свободно из организма ами точно по меридианите на органите !!!  Миграцията става под въздействието на „ течтението” което създават митохондриалните  протоните които мигрират също по тези меридиани !!!

С две думи силициевите кристални сфери играят ролята на твърди носители на информация в организмите. Или те са нашите Кремъчни Хард Дискове  ала Флийн  Стон ( спомняте си от  предния пост, че Силиции значи кремък на латински ) съхраняващи важна информация и подаващи я на организма  в екстремни ситуации.  Те се явяват константата  като информационен коректив  спрямо непрекъснато делящите се и подменящи се вериги на ДНК в клетката. Те са камертона за обединения хор от ДНК спирали и винаги от тях организма може да получи верния тон ЛА за всяка следваща белтъчна репликация !!! Това го подчертавам щото е важно !!!

И какво от това като имаме пясък или перли в клетките си ще каже някой.  Тя и кокошката има пясък във стомаха си за да мели семената, които яде...., ма пък да не е много умна ?

Ето я и първата игра за напреднали !!! Нещата са елементарни, но трудноизпълними !!! Има хора , които владеят  добре и  управляват  целенасочено  енергийните импулси на мисълта си и могат да се „гмуркат” при медитативна концентрация на клетъчно и субклетъчно ниво.По този начин те насочват мисълта си в конкретни точки с много малки размери. Тези хора  могат да откриват тези пълни с инфо сфери и да работят с тях, при нужда.   Примерно има случаи когато нещо е направило енергийна блокада на връзката между ДНК и Силикатната сферичка  тогава синтезирания белтък започва да се изражда - при рака например !!!  Тогава трябва да се почисти участъка и да се изпрати мозъчен импулс до Перличките,  които да дадат „верния тон” импулс  към  ДНК модулите !!! И 20 – те алфа аминокиселини да  започнат да се подрежда в правилния порядък. Някой път трябва да се почистят само повърхностните на перличките и работата тръгва сама нататък. При случая с почистването ситуацията е аналогична с праха в компютъра ви – той праха полепва по интегралните схеми прегрява ги, от това се нарушават технологичните им параметри като проводимост например   и това  поврежда цялата системата. При компютрите лесно...... отивате на бензиностанцията там има компресор за помпане на гуми издухвате компа с компресора  и всичко е ОК .  Принципа със сферите е аналогичен и  той е прост но наистина  изпълнението по енергийното им почистване  е много трудно.  Но пък получили се ............удовлетворението е голямо.          

Айде, че стана дълго за другите игри за напреднали  следващия път  !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 08:50 от rygit

# 282
Simple Smile
Здравейте, хубав ден и прекрасен Септември пожелавам на всички!
Днес даваме рейки за нашата планета ЗЕМЯ Simple Smile
 Praynig
http://vbox7.com/play:ca71ed47
 Peace

# 283

wavey

bouquetPraynig Добри мисли за Земята на която е и България па и ние самите !!!  Praynig   bouquet

surpriseuu

# 284
Нека Е за Земята  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт