Рейки - 4

• 51 347
  • 681
  •   1
Отговори
# 540
         wavey

PeaceЗдравейте всички  !!!  Peace

PeaceЗдравейте хубави жени !!!    Humanis   bowuu!!!   Sarabia  bowuu!!!

Брей, Rygit, голямо обяснение му дръпна...Ама филма си заслужава. Wink Кажи сега ако можеш разбира се с две думи, тази г-жа или г-жица рускинята като  ползва външен източник на енергия как така отваря Торсионното поле без да се измори??? Много ще и е силицата явно, а???
Или по примера на Humanis някой ден и нея ще я перне там където не очаква??? Ама те с Лазарев са от едно село-би трябвало да се познават и той да и обясни някои работи, нали???
Поздрави. 
                                                    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
sarabia , за Алла Свиринская ли говорите? Ако е за нея тя е овладяла материята изкъсо и няма да я перне. Мен ме перна, защото не знаех какво правя, то си се правеше на автопилот. След като разбрах за какво иде реч си взимам мерки.   

Може и така да е, не споря...Ама нали се учим, затова като не разбирам нещо-питам. А пък Rygit затова е тук-да обяснява Laughing
[/size][/color]

sarabia , да нека и rygit се изкаже по въпроса Peace и всеки имаш инфо, за мен са добре дошли още мнения   

Докато мислех  newsm78 днес как по - достъпно да обясня това което знам ......ма посети ена по нежна муза от оная дето ма кара да бълвам научни термини !!! Та това крилато създание посочи с първото си махово перо диалога по – горе и ми зашепна в ухото – това което ще напиша по – долу !!! Аз не съм вииииинооооовееенн !!! Тя, Тя , Тя  ма накара да го напишаааааа !!! 

bouquet
Две хубави жени ,
думички игли !
 Две хубави жени,
със душички на деца !
Две хубави жени ,
Смели мисли на перца !
Две хубави жени ,
знаят и  усещат  те .... 
Две хубави жени,
какво е там...
зад безбрежното небе !
Две хубави жени ...... 
  bouquet

Как бре Сарабийке да обясня таквизи сложни рабти с две думи , как да стане,  я ! Ма ша зема да опитам, зер !!!  Наистина има голяма разлика между  принципа на действие на рускинята Алла и негъра Кофии !!!

Такива като Кофии са едновременно и кондензатори и канали на провеждане на импулси от другите измерения. Те обаче отварят цели Портали в континума Пространство и Време !!! От там може да мине много информация и много големи като капацитети енергии под всякаква форма и вид ! Проблема е че за да се държи портала отворен се изразходва собствената акумулирана енергия на „ Портиера” .Той държи Портала отворен с помощта на мозъчно напрежение което го и изтощава. Същевременно и провежда по себе си импулси с по – различни характеристики от тези които нашите уреди могат да замерват !  Точно тези специфични импулси убиват някой болестотворни организми които не са в състояние  да ги понасят . Лошото е че когато портала е отворен ако такъв като Коффи не създава „филтър” през „отвора могат да влязат и енергийни същности  които да правят и бели !

Такива като Алла Нямат толкова големи капацитетни възможности ! Те не могат да отварят портали защото самите те са „Портали”, но с много по малки ” размери” – капацитети. По точно те не са портали а нещо като Канали за импулси „енергии” , които отварят и затварят с помощта на бленди нещо подобно като тези на фотоапаратите. Вярно, е че те са много по малки но могат да бъдат държани много по – дълго отворени, защото те не хабят почти никаква енергия за да се подържат отворени.  Те също имат собствена сила, но нямат възможност да отварят други канали освен своя собствен. Това се дължи на по – особена структура и настройка на Чакрите и специфични свойства на проводимост на меридианите на органите им. През тези на които протича повече  позитивна  „Енергия” в миналото са били известни като Феи а тези които провеждат повече негативна Вещици.  А сега по модерно му се зоват себе си Магове.

В интерес на истината всеки човек малко или много прави същото. Просто настройката на обикновените хора е така устроена, че да не създава смущения на околните. А на хора като Алла или нейните негативни противоположности особеното е че те имат дисбаланс в пропускливостта позитив/ негатив. С две думи „смесителния им кран” от едната страна на „енергопровода”  е с по малък дебит. За това и добрите никак не им се отдава да правят лоши работи, колкото и да се мъчат ако са ядосани. Но това важи и за другите – лошите. Те дори за собствените си деца не могат да изпаднат в  умиление и не са в състояние да се въздържат да сторят лошо, ако канала - „енергопровада” бъде задействан по някакъв спонтанен  начин от създалата си ситуация !!! 

Примери и аналогии няма да давам щото Сарабийка ма помоли с два реда , аз написах вече два и половина !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

Хей Тони,  wavey много готини пистолетчета имаш. Да не са ти подарък за някой 8 март ???  Ма каква патаклама вдигат само,  аааа !!! Ма голяма си работа ша да знаш !!! Мого съм ти благодарен ша да знаш !!! Тук от коле се навъртат две ята косери , ма какво ли не прайх да ги прокудя .... мръсна перната гад ти казвам  ...... нападнаа  асмалъка ша ма остаат без грам грозде за винце !!! Зимъска с кво че си праа веселата попара за тонус и за отскок на зарания фитнес , зер !!!   Ма като чуха твойта  пукотевица чезнааа яко дим !!! 
  newsm56  #2gunfire    #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti
 Та за благодарност ще ти отговоря на последния пост ма ша да е по -  нататче  че сега трябва да ода да вея боб !!! 

Поздрави    bouquet
  surpriseuu
Rygit

# 541
Днес е нашия ден на Земята!  Hug Честит ви и първи учебен ден!  bouquet

# 542

Peace За Земята на която е и България !!!  Peace

Честит първи учебен ден на всички мами татковци и ученици!!!  baloni   family6 baloni

Честит първи учебен ден и на всички учители !!!  smile3525     newsm63

# 543
"-Знаеш ли къде ще те водим?
-Да помогна на една дама...
-Откъде знаеш, Джон Кофи?
-Не знам..., аз много неща не знам..."

Та Rygit ,с две думи... Енергията която генерира Кофи му е дадена от първоизточника, той прави нещо, но не знае как...Докато други, които са взели енергията отпосле / не визирам Алла, защото не я познавам /, са канали,  по канала може да влезе чиста, но може да влезе и не толкова чиста енергия...И тази не толкова чиста енергия може да се натрупа и да създаде проблеми...Ако греша-моля да бъда поправена. Praynig
Тук искам още веднъж да благодаря на Raliko за смелостта и...  bouquet  Защото е много лесно да четеш отстрани, да имаш някакво мнение но да се страхуваш или да не искаш да го кажеш...Благодаря и на всички останали които пишат тук и не се крият, без значение какво пишат..  bouquet

Adi69, много те уважавам заради това което си писала досега в темата, съжалявам че вече не искаш да го правиш..  bouquet

В 3-та тема мисля че беше се появи едно момиче- Val di  и имаше смелостта да каже, че темата е заприличала на махленска седянка...Не искам да обиждам и засягам никого, но си беше така...
Откакто Rygit се появи в темата, научих повече неща за работата с енергийте,  отколкото за две теми преди това...Разбирам че с дългите си постове и академичното обяснение дразни, аз също съм му го писала по-назад, но приемам че така може и така прави, както аз например не мога да бъда като него или някой друг...По-важното за мен е че разглежда нещата от различни страни и системи, защото не всички имаме възможност да прочетем всичко....
А не мисля че е излишно да знаем че всяко действие си има и противодействие, всяка светлина си има сянка и всяка енергия може да въздига, но може и да забива...
И накрая-но не по важност-благодаря за лириката. Hug

Честит първи учебен ден на всички, които празнуват.  bouquet

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 12:06 от sarabia

# 544
  wavey

PeaceЗдравейте всички  !!!  Peace

PeaceЗдравей Sarabia !!!     Peace     smile3525

"-Знаеш ли къде ще те водим?
-Да помогна на една дама...
-Откъде знаеш, Джон Кофи?
Не знам, аз много неща не знам.

Та Rygit ,с две думи... Енергията която генерира Кофи му е дадена от първоизточника, той прави нещо, но не знае как...Докато други, които са взели енергията отпосле /
не визирам Алла, защото не я познавам /, са канали, но по канала може да влезе чиста, но може да влезе и не толкова чиста енергия...И тази не толкова чиста енергия може да се натрупа и да създаде проблеми...Ако греша-моля да бъда поправена. Praynig

"........му е дадена от първоизточника, "    Хипотезка !!! !!! Ако има повторяемост на структурата на строежа на материята ......то и Вселената трябва да има зони за преход към други Вселени като   20  процента от енергиите ще са от там !!!  Ако приемем,  че по –горе написаното е вярно то  80 процента от Всяка една енергия във Вселената е от Първоизточника !!! Първоначалния взрив !!! Ако ли не 100 процента от енергията в чистия физичен  смисъл  идва от Първоизточника - взрива !!!  Така че и за двата коментирани субекта енергията най - вероятно ще идва от едно и също място !!! Уточнявам само , че разликата при двамата се получава от структурата на „отвора” и от начина на отваряне на „отвора”. А що касае потока от импулси естеството им пряко зависи през какви участъци на вселената и галактиката Млечен път като  частност са преминали  до достигането им до тях .  Представи си нещо като изворите !!! Има топли има студени има минерални има неутрални ( трапезна вода ) Всичко зависи от това през какви земни пластове и покрай какви земни минерали е преминала водата докато се появи в извора. И още, важно е и през какви гомагнитни зони е преминала !!! Защото може да няма никакви химически примеси в нея и пак да е чудотворна или смъртоносна !!!    Така е и с хората, които имат подобни способности, много  зависи от къде идва и от къде е преминал  потока от импулси, които те пропускат през себе си или покрай себе си ( отваряйки  портала) волю или  неволю!!!

"......И тази не толкова чиста енергия може да се натрупа..."   Може и така да се каже но ако трябва да се уточнява чиста и нечиста за мен значи дали носи или не носи „спори” „яйца” или други компактни структури на памет, от които в нашето измерение ще се развият енергийни същностни причиняващи болестни състояния ( патогенни фактори) не подлежащи на лечение към момента Рак и всички дето ги изброих в един по – преден пост например.  А другия параметър на този импулс ( енергия ) бих го разделил на топъл и студен ( като водата в банята ) Че както оптималната температура водата с която се къпете е различна според определената ситуацията  и един път една температура  може да ви разболее, а друг същата температура да ви съживи , така и с този параметър на импулса в една ситуация ви е полезен в друга смъртоносен !!! Важното е дозата в разтвора на общо протичащия импулс „енергия” да е най -  подходяща на състоянието ви ( нещо като хомеопатята , но в полеви „енергиен”  вариант ) .

Не знам, аз много неща не знам. .........  И по добре, че не знае !!! Ако знае как и защо.....и може да прави всичко целенасочено и координирано , най - вероятно щеше да му се наложи да троши гръбнаци на жаби като една сънародничка на Алла или след концентрация да посочва точните координати на руските ракетни силузи, като подобен човек само, че работещ не за руските,  ами за американските военни !!! Затова природата си знае работата в болшинството от  случаите  на едни дава знанията, а  на други възможностите.   Иначе винаги се появяват алчни за пари власт или слава хора, които злоупотребяват с тези природни дадености и феномени, особен ако те са събрани в един човек, който може да бъде  изолиран и манипулиран да ги използва за користни или нехуманни цели !!!   

И накрая-но не по важност-благодаря за лириката. Hug

Е моля, моля !!! Ма то не мой само боб и леща по тез постове !!! Е на ората съ сърдят !!!  Ма аз ги предугадиииииф, поетиката я написах юще снощи !!! Въъъъ,  ша зема и азе а съм съ пръкнал некой си медилиум му викаа медулиум ли му викаха  кат оня дофтор Нострадамус,  хааа.. ..хааа.... ша видите вий тогизе, де ма пунтирате тъдява , ехееее !!! Та тъй де то постове, постове ма се постно не въри,  трябва и малко Пестил , Ръчел, Тахан халва !!! Ми то нали и в Лириката има душевно Рейки, зер ( ко изобщо може стихоплетството на мойта селска муза ‘а са нарече лирика де )!!!  Ма тя Музта е виновна таман си блуждаех безплодно и безметежно из околовръса и тя ма гадълка !!! Аз я гледам на криво  gydi ма тя докато не и написах нещо дето да й ареса, ма не остай на мира се с крилцето си ма гъдаличка  gydi  !!! И човек кат си излее душат и му става леко,  леко !!!  Е на Тони как Олекна в последния пост след стрелбата   smile3550!!! 

Поздрави   bouquet

surpriseuu smile3525
Rygit

# 545
Честит първи учебен ден на учениците, родителите им и учителите. Мисля, че повече позитивна мисъл към тях, ще подпомогне закъсалата ни система за образование.

Peace Чудесна идея! Приветствам я със закъснение!

Благодаря ти, adi69  Hug , пиши, не се въздържай  Wink

newsm62 rigit, признавам си, не прочетох целите ти постове, но да ти отговоря, че си мернах името: Олекна ми, да. Само дето душата ми олеква над клавиатурата, не над тоалетната чиния; там, както съм сигурна, че много добре знаеш, се извършват физическите олеквания.   bouquet

sarabia, спомням си случката с Val di, и други, които от време на време имаха смелост да напишат нещо подобно. За rigit - нищо против от моя страна и той си го знае  Grinning

"Напред, науката е слънце,
което във душите грей!"

# 546
sarabia Благодаря!   bouquet
  Повечко чета,но когато  ме провокират няма сила да ме спре да си изкажа мойто мнение.Пък грешно или вярно-всеки гледа от свойта камбанария.Но в огромното море от информация и коментарии щом съм се откроила дано е за добро! Wink
 Честит празник на всички,учители,ученици и родители!     bouquet

# 547
Честит първи учебен ден на всички нас! Да си спомним нашите незабравими моменти и да бъдем истински и чисти като нашите деца!  bouquet
Пък нека си подадем рейки във вторник, защо не- иронично или не за всички ще е полезно  Heart Eyes

# 548
 PeaceЗдрасти Ралико !!! Peace

HugКато прочетпх това и се обнадеждих !!! Hug

sarabia Благодаря!   bouquet
  Повечко чета,но когато  ме провокират няма сила да ме спре да си изкажа мойто мнение.Пък грешно или вярно-всеки гледа от свойта камбанария.Но в огромното море от информация и коментарии щом съм се откроила дано е за добро! Wink

Викам си,... newsm78   явно предните ми молби да изкажеш мнението си относно Торсионите полета не са били достатъчно силни че да те провокират да ми отговориш !!!  Ако трябва ще ги утроя !!! Ето на преди се молих така  newsm17 !!! Сега ще съм три пъти по настойчив белким та провокирам, де !!!  Ей на как ти са мола на виж ..... пред цяла България и пред всите чужбинци !!!

bouquet         Praynig Praynig Praynig    newsm17 newsm17 newsm17    omm omm omm              bouquet

Па ха дано да изгрее слънце и на моята улица    sun

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

# 549
rygit Много обнадеждаващо ще е ако четеш по-внимателно постовете на другите,докато се опитваш да си оригинален.Няма лошо-щом имаш желание,ще намериш и начин да разбереш онова,което те интересува-не си бебе та всичко да ти е смелено. Wink
Пожелавам ти повече слънце в душата ти! Simple Smile

# 550
  • Пловдив
Нека да попитам и аз нещо, тези които имат опит се надявам да споделят.
Традиционно Рейки се дефинира като лечителско изкуство с полагане на ръце, разширената дефиниция вече е друг въпрос- знаем, че Рейки е много повече от това.
Но мой приятел с второ ниво и много опит в работата с Рейки се почуди, като прочете че Рейки се отдава и през очите, и през другите чакри.
Въпроса ми е за подаването на Рейки през очите именно. Имате ли наблюдения и някакви бележки? Отдаването на Рейки е възможно по доста повече начини от това, което учим в нивата, но мисля че е оставено на опита и на интуицията на практикуващите. Лично аз при нито един от курсовете не бях обучена конкретно за отдаване по друг начин освен през дланите и пръстите на ръцете, но с годините, опита и четенето успях да усвоя доста повече техники от това, което ми е преподадено.
За очите обаче възникна спор- болят ли ако се отдава, как и колко точно да се прави, къде да се насочи енергията и дали може да се предава "очи в очи". Очите се възприемат като изключителни чакри, има и отдаване през трето око, както и отдаване през трите очи ...
Ако някой знае и може повече, нека сподели, моля!

# 551
rigit, май си единственият в темата, който има отговори за всичко; това е полезно за четящите, но не го искай от другите  Wink  Аз например нищо не знам за тия полета и не усещам нужда да знам за тях. Може да греша, но никога не съм се виждала в роля на всезнайка  Laughing Признавам, че е полезно да се знаят различни неща за енергията. Но липсата на пълни знания лично на мен не ми пречи в работата с Рейки. Вече те виждам как ще ми опонираш, но това е моето разбиране на нещата  Grinning  bouquet

adi69, единственото, което мога да ти кажа е, че съм чертала с очи символите, докато съм изпращала енергия или просто съм си представяла символа - без да го чертая и така - през очите съм го изпращала (с мисъл и намерение, с представа ако щеш). А за третото око съм вкарвала намерението в действие чрез лека концентрация там. Това са само мои хрумвания, без да съм ги чела някъде. Може би ще се включи някой по запознат.  Hug

Дани, raliko   bouquet

# 552
sarabia Благодаря!   bouquet

Светът принадлежи на силните  bouquet

Adi69, аз също не мога да отговоря...Но ме навява на една любима на Дани мисъл, че енергията следва мисълта.. newsm78
 Дани  bouquet

# 553
adi69 Аз лично, когато се налага използвам  очи, става някак от самосебе си, опитай просто-енергията си отива/подобно на насочената с мисъл/. Обикновенно се налага, когато има много хора и не е нужно да се прави 'цирк', според някои Heart Eyes.  Комбинирам мисъл и желание да се насочи чрез очитеи  се получава- тя вече потича.... Simple SmileИ пиши да споделиш.Успех!

# 554
  • София
А, не!!!
"Чиста" и..."НЕ чиста" енергия...
Прекалено е вече. Всички волности си имат предел Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт