Рейки - 4

• 51 354
  • 681
  •   1
Отговори
# 510

Първата техника бе показана при лечението на  Венерическата болест ( трипер май беше) на Том Хенкс ( надзирателя ). Според мен там Кофи лекува със своя енергия . Беше като Кондензатор . Всеки добър лечител може да акумулира и задържа определени количества потенциал " енергия " и да ги изстрелва волево в определено направление .

Та по сюжета Тръшка се във повечето случаи !!!
               Това поле отваря   портал в бинарния континум пространство и време който е свързан с другия континум електричество и магнетизъм ( за това поддава ел. инсталацията )   - създава  "вакум"

Здрасти Rygit, благодаря за обяснението. Само че не разбрах направи ли връзка с въпросите ми и цитата на Алла не знам каква беше... newsm78, нещо не ме впечатли че не и запомних името. Laughing
Първата техника не беше венерическа болест, а пикочна инфекция, но това е без значение за нашата дискусия, нали? Laughing
Това за поддаването на инсталацията също не го разбрах много добре... newsm78, ако лекува с външна енергия като г-жа Алла, не би трябвало да се тръшка..., или пак нещо недоразбрах???
И тъй като нямам дадено Дар Слово-оставям другото на теб. Hug Нали си приятел, ще ме подкрепиш. Sunglasses

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:53 от sarabia

# 511
  wavey

PeaceЗдравейте всички  !!!  Peace

PeaceЗдравей Сарабийке !!! Peace

Аааааааааа .......... Сарабийке какво си си нацитаткла поста нищо не мога да  прочета зер !!! Ша та пращам на курс за начална компютърна грамотност !!! Я го прередактирай !!! Цел свет та чете  бре моме няма сеги 'а са излагаме пред чужденците ама хаа !!!

Може и да си права не съм се вслушал в детайли за диагнозата ма ако е възпаление на пикочния  мехур -  в някаква си форма на  Цистит - там той па е юще по лесен от Трипиера,  е !!! За таквази инфекции,  ако си по - силничък може и от ряз да станат нещата поне за облекчаване на уринирането !!! В това съм повече от  сигурен !!!  Пък, че по после стана тъй щото Хенкс напрай толкоз  убав КекС  на жена си че тя да умирга от захлас 4 пъти за една нощ ........ Тук имаше според мен художествена измислица !!! Ма знаш ли я ??? Може пък на някой тези енергийни канали  и като хипер афродизиак да действат !!! Що ли пък не !!!     

Аааааааа Сарабийке ша та връщам в 8 клас !!! Как така не разбираш що пада тока в инсталацията бре моме !!!  Написал съм го, де !!! Бинарен континум Електричество и Магнетизъм ( Е-М)  и електромагнитна индукция  (ЕИ) (7 клас физика ) и бинарен континум Пространство и Време ( П-В ) (8клас Астрономия ) . 

Туй веке по нагоре се учи !!! За двата континума има зони моменти и точки в нашето измерение където са свързани по странен начин, който и до ден днешен не уточнен ( и Айнщайн си отиде от този свят без да ни го каже ) Хипотезата е че за да се отвори портал в  П-В е необходимо да се генерира Поле ( ама не дето кравите пасат на него ами онуй дето  да речем го ползваме да си събираме топлийките например Магнитното или друго подобно като Торсионно ) . Та Кофии ( негъра) понеже има дарба генерира ( създава ) такова поле хипотетично наречено Торсионно което отваря портал към друго измерение  през който портал минава необходимия като капаците и характеристика импулс за да лекува  ( за по достъпно му викаме енергия ). Че като минава това нещо!!! Де ни се види, ни се пипа, ни се мирише  , то прави проблеми на електрическата инсталация по индукция (ЕИ).Така както като ти звъни GSM смущава касетофона или СД плеера!!! Не радиото а Касетофона - нали правиш разлика ако е радиото значи се смущават радиовълните де фъркат около антената па га е касетофоня или СД то значи му се смущава вътре четящата система която е на електрическо - магнитен принцип на четене , което е доста  близо като явление  до показаното на филма (ЕИ) !!! 
 Та същите тези торсионни полета докато ги държи  лечителя отворени се иска силица !!!  Се едно да държиш автоматична врата де иска да се затваря !!! И като „пуснеш” си уморен,  то е ясно !!!  Па ако си държал по –дълго, понеже няма как да хванеш мускулна треска на мозъка,  който всъщност  генерира ( създава ) това поле , падаш възнак кат пенсионер връз млада загорела за либов булка !!! 

Па на ората де са кат Тома Неверни има начин в най  -обикновени домашни условия да бъде доказано това - вършите ли работа или само пиполите тук там нуждаещия се !!! Ако сте по- силнички ( като капацитет де ) всички пластмасови и ПДЧ ( плоскости от дървесни частици) плоскости които са под някакво напрежение започват да пукат особено ако болестта или патогенния фактор оказва съпротива !!! Те тогава пада големо тикане !!! Между Лечителя и патогенния фактор де !!! Като на Сумо е !!!  Но в интерес на истината звука се чува много отчетливо  !!! Ако пациента е в медитативно състояние може и да не чуе, но ако има трето лице то ще го чуе !!! В такива ситуации на наличие на силни  торсионни напрежения,  има ли някъде уреди със  зле запоени детайли ( студени спойки им думат техниците ) те или започват да примигват или „залитат” в работата която извършват.   Това Сарабийке са индуктивни смущения  и на филма това точно беше показано !!! 
              Апро по - така се усещат и някой болежки предизвикани от подобни патогенни фактори !!!  Те създават индуктивни токове,  което  се  усеща  на лечителите по ръцете  като ток или жужене !!!!  Който не ме разбрал какво се усеща по ръцете да вземе една батерия от 9 волта и да я близне  !!!   Опала да не ма пустоствате после !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

# 512
Брей, Rygit, голямо обяснение му дръпна...Ама филма си заслужава. Wink Кажи сега ако можеш разбира се с две думи, тази г-жа или г-жица рускинята като  ползва външен източник на енергия как така отваря Торсионното поле без да се измори??? Много ще и е силицата явно, а???
Или по примера на Humanis някой ден и нея ще я перне там където не очаква??? Ама те с Лазарев са от едно село-би трябвало да се познават и той да и обясни някои работи, нали???
Поздрави.

# 513
sarabia , за Алла Свиринская ли говорите? Ако е за нея тя е овладяла материята изкъсо и няма да я перне. Мен ме перна, защото не знаех какво правя, то си се правеше на автопилот. След като разбрах за какво иде реч си взимам мерки.

Чета една книга за Димков и той се е скапвал от пациентите си. Вечер се е просвал изсмукан и жена му е правела компреси с настърган картоф около два килограма на главата за да се съвземе.

rygit , много точно сравнение с батерията, аз съм имала и много по-сериозни усещания.

# 514
sarabia , за Алла Свиринская ли говорите? Ако е за нея тя е овладяла материята изкъсо и няма да я перне. Мен ме перна, защото не знаех какво правя, то си се правеше на автопилот. След като разбрах за какво иде реч си взимам мерки.

Може и така да е, не споря...Ама нали се учим, затова като не разбирам нещо-питам. А пък Rygit затова е тук-да обяснява Laughing

# 515
sarabia , да нека и rygit се изкаже по въпроса Peace и всеки имаш инфо, за мен са добре дошли още мнения

lz3mi, благодаря ти че прие идеята ми и я реализира с много Любов. Като получих пакетчето, си рекох какви неща прави Рейки в планетарен мащаб Wink Хубаво е да се събираме Рейкисти и да правим нещо градивно, много бързо и лесно става когато сме двама  Heart Eyes ето ние с lz3mi се запознахме тук и тя ми съдейства за реализиране на една моя мечта   bouquet

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 17:11 от humanis

# 516
Да, след Рейки човек се променя и вибрира на нова честота, много хармонично и деликатно се сменят възгледите и осъзнаванията. Това не означава, че "пречи", просто човек "пораства" на ново стъпало.  Simple Smile
Прекрасен ден   bouquet

Дани,  Hug дължа да отбележа, че поне според моите наблюдения, единствено Рейки не е достатъчно за смянана възгледите и осъзнаванията. Човек трябва да си работи в такава насока, а Рейки е много добър помощник, но не и фея, която с магическа пръчица ни променя и ни прави други.
Отбелязвам го за тия, които все още нямат добра представа какво точно прави или не прави Рейки. Ако някой друг има опит, различен от моя - нека сподели.

# 517
tonimar , абсолютно съм съгласна с теб. Трябва много труд и осъзната и целенасочена работа за да има ефект от всяко нещо, било то и Рейки. Аз знаех, че мога с Рейки да откажа цигарите и цели 7 години имах Рейки но си пушех, защото ме мързеше Embarassed

# 518
  • София
Цигарите могат да се откажат и без рейки Mr. Green
Въпросът е, че аз ги отказвам, ама те не се отказват от мен. Значи рейки на цигарите е нужно Crazy

Само да ми обясните как си съдействате за постигането на разни мечти, ако може Rolling Eyes

# 519
Въпросът е, че аз ги отказвам, ама те не се отказват от мен. Значи рейки на цигарите е нужно Crazy

Само да ми обясните как си съдействате за постигането на разни мечти, ако може Rolling Eyes

смята се, че Библията отричала вещерити Mr. Green (ако паството постига желанията си без посредничеството на ауторизирано от БПЦ лице -> конфликт на интереси  Whistling )

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 22:27 от Vox populi

# 520
Vox populi ти или някой друг, можете ли да ми предложиш във Варна място човек за започване на първо ниво на рейки.
Само да не е на "Мария Луиза 13" - има там един мноооооого духовен център за изцеление.

# 521
Vox populi ти или някой друг, можете ли да ми предложиш във Варна място човек за започване на първо ниво на рейки.
Само да не е на "Мария Луиза 13" - има там един мноооооого духовен център за изцеление.
пратих лс

# 522

lz3mi, благодаря ти че прие идеята ми и я реализира с много Любов. Като получих пакетчето, си рекох какви неща прави Рейки в планетарен мащаб Wink Хубаво е да се събираме Рейкисти и да правим нещо градивно, много бързо и лесно става когато сме двама  Heart Eyes ето ние с lz3mi се запознахме тук и тя ми съдейства за реализиране на една моя мечта   bouquet

Humanis Hug За мен беше удоволствие!   bouquet

# 523
  wavey

PeaceЗдравейте всички  !!! Peace

PeaceЗдравей Руса Клонке !!! Peace

Написаното по – долу  бе провокирано от репликата ти

Отец и Сина и Светаво Духа – Се казва на много места в Библията  !!!  Духът е онзи част от жизнената триада на човека която  свързва душата и тялото му с висшите Азове  и другите светове !!!  Тази връзка и комуникация е известна като духовна форма на живот !!! Може би за това когато се кръщават християните някой отчета прилагат една стара традиция освен помазването да духват в лицето, зоната на челото ( третото око ) и сърцето (душата) за да вдъхнат изначална сила  към духовното развитие на бъдещия християнин.  Подобен е и ритуала и при инициацията . Духват ви три пъти на същите места . Явно дъха човешки е материална форма или материалната сянка на духа човешки !!! Може би за това на Вяра Кочовска нито едно изследване не можа да установи какво е това което излиза от устата й.Тя го нарича Прана , която вдъхва жизненост и здраве на нейните пациенти.  Че духването в ритуалите аз го възприемам като Благословителна  Духовна Целувка  –  чиста от земните материални пороци !!!
             Явно и поради това Духът и Дъхът на Лечителя трябва да са ЧИСТИ  !!!  За това Лечителя не може да е пил пушил или ползвал наркотични вещества ( имам в предвид лекарствените им форми и употреби , за другите не съм си и помислял)  поне два три часа преди сеанс !!!     
Явно Духовния живот и Духането имат някаква ритуална и не само ритуална връзка. Когато обаче един лечител ви дъха на стар плесенясал от времето и влагата влажен белодробен катран с при вкус на вкиснал никотин ............., Духовното отива по дяволите !!! Дори  „духането”  в  КексА  има много повече духовност,  от това някой да ви духне цигарен дим в лицето, защото при първото се осъществява първичен виртуален контакт. Породен е от естествените първични инстинкти ( айдеее па отидох при Шарън Сотун ) , при които крайните точки на зачатъчния меридиан контактуват с началните на партньорите  и евентуално бъдещи родители !!! Не е тайна че в животинския брачен танц  първите ласки при много животни близки по сексуално поведение до човека започват с подушване, отъркване или близване на зоната на гениталиите !!!  Явно това са естествени начини за осъществяване на виртуални връзки  между двете души мераклийки на първично ниво !!!     
           Ето защо не разбирам как има хора, които се имат за лечители пък пушат !!! Аз лично не го разбирам !!!  Явно в Духовните практики много е важно не само какъв е Духът човешки но е много важно  и това какъв е Дъхът човешки !!!  Явно и тук е валидна репликата „ Не може хем това в онва хем душата в рая „ Туй пък по просто казано го разбирам тъй  „  Или Пушиш или Лечиш „

Ето и отговор на втората част от  поста ти

Спри да пушиш и имаш шанс да се почувстваш по добре и да усъществиш разни мечти, защото ако запазиш старото статукво ще запазиш и старото лоно на стария ход от събитийност  !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit   

ПС за отговора за каналите  и порталите малко по -късно

# 524
  • София
Риджит, аз нямам намерение да ставам лечителка. А за духането...никой не се е оплакал от...дъха ми Mr. Green

Относно последната част, питах, щото мацката преди мен каза за някакво обединение за сбъдване на мечти чрез съдействие, та ми стана любопитно като как би се случила тая работа Crazy

Искаш да кажеш, че ако спра цигарите, животът ми ще се преобърне, щото ще изляза от лоното на пушачите?
Значи и ако откажа да ям, да се къпя, да гледам телевизия, да чета книги и т.п. ежедневности, ще променя естествения ход на личния си живот?
Нормално- ще бъда анорексична, мърлява и тъпа. Логично е някак си да променя живота си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт