Рейки - 4

• 51 341
  • 681
  •   1
Отговори
# 105
wavey

PeaceЗдравейте всички !!!  Peace

Днес е Понеделник !!!  Ден за позитивни мисли към България !!!
Аз обичам България такава каквато е !!!  http://img401.imageshack.us/img401/6107/23861976.jpg  А вие ???

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

# 106
Утре е нашия ден на Земята!   bouquet
За Земята, за България и за всички, които имат нужда!  Hug

# 107
    wavey

PeaceЗдравейте всички !!!  Peace

Praynig за Земята на която е и България !!! Praynig

Здравей Humanis !

Обещах да напиша нещо за енергиен способ за отстраняване на катран от дробовете на заклети тутунджии. Малко се позабавих ма нали е лято човек се разсейва по разни феерични мисли и си създава сърцетупни грижи ! Също като при тютюнопушенето. За краткия миг на фееричното удоволствие някой друг „никотин амид”   да се поразходи из центъра на удоволствието в мозъка,  човек си пълни дробовете с катрани, които плътно прилепват по повърхността на алвиолите в белите дробове и после с години му създават грижи.  Мнението което се е наложило е че периода на изчистване от този невероятен хидроизолационен материал за покриви е 1:3  - пушене : изчистване .
Та по същество :
                   Прилепналия катран понеже до известна  степен  е „гъвкав” и  поема движението на алвиолите при вдишване и издишване,  което се явява е една от  причините да са необходими много по голям брой ревитализации на белия дроб за да се отлепи от мястото си и да бъде изкашлян през трахеята и чрез слюнката да се отдели на вън.   Какво можем да направим ? Белия дроб си има „собствен”  меридиан който започва от горния край около ключицата  ( за всяка страна – лява и дясна ) и завършва на съответния палец . Humanis Идеята е следната  .  През палеца на съответната ръка по меридиана  ( има две точки от двете страни на нокътя ) се подава мисловен импулс  в червения спектър  но мисловно трябва да се слееш с потока и да се „гмурнеш” до клетъчно ниво. Заливаш алвиолите с този мисловен поток и се стремиш да стигнеш и влезеш, и в  ресничките,  които се намират в алвиолите. От катрана те са залепнали и не могат да поемат информацията постъпваща с вдишания въздух . „ Нагряваш” с червено  така 10 – 12 минути  единия дроб после другия. След това повтаряш ситуацията но вече подаваш син а не червен цвят . Така веднага след като си „загряла”  контактната повърхност на катраненото петно после рязко ще го „охладиш” От така създадената „ температурна  амплитуда”  по повърхността на катрана ще се образува тънък не гъвкав слой - филм нещо като полиран слой . Това няма да позволи залепване по повърхността и катранчето ще се „разхлопа” и ще те раздразни да кашляш и с кашлицата ще го изхвърлиш !!! Единствения недостатък на метода, е че не е бърз или по просто казано в зависимост от продължителността на пушене трябва да продължиш и това мероприятие !!! Сигурното е едно, че ако си толкова упорита в метода колкото си била и в пушенето, и правиш процедурата два пъти на ден сутрин и вечер можеш да обърнеш съотношението 1:3 пушене : изчистване в съотношение 3:1  пушене : изчистване.  Критерий за това че метода дава резултат при всеки е засилената кашлица !!! както вече написах отлепените катранови парченца, които се мандахерцат в алвиолите  дразнят  лигавицата им и това би трябвало да те избива на кашлица.
Е другото условие е да не се целуваш след като си се закашляла в следствие на процедурата, щото със сигурност целувката ще има вкус на кафе без захар но с друг аромат !!! Ма това си е чиста проба бял кахър !!!  Ти изкашлюцай  катранчетата о’време  щото всяко едно е канцерогенно факторче  за плоскоклетъчно раче или адено карциномче  па нека дъха ти не е от най добрите.
                  И накрая да си по мисля малко на глас ( на пръсти ) . Много ми е интересно как има лечители или духовни Учители които пушат ??? Те на практика са болни хора !!! А основен принцип е когато си болен или неразположен дори да не лекуваш !!! Да не говорим че при диагностиката дълбокото дишане помага за анализиране на симптомите защото издишания от пациента въздух ни дава много информация за душевното му и здравословното му състояние. Много ми е интересно тези които са се закатранили как усещат нещата ???
Може би някой лечител заклет пушач ще ни обясни !!!
                Поздрави   bouquet
rygit
  surpriseuu

# 108
rygit , това метод че е супер лесно Hug благодаря ти за леснината Heart Eyes аз чаках много сложни процедури и се подготвях психически за много труд. Ти си решил да ме пощадиш с това нагряване. Между другото така си излекувах синузита преди години с мислено нагряване. То мислено, ама като ти е силна мисълта та чак гори Crazy При мен имаше силна кашлица, когато ги намалих много до няколко цигари на ден. Сега откакто не пуша изобщо, пак кашлюкам доста и какво излиза  :о:  мога да кажа само ХОРА НЕ ПУШЕТЕ!!! банално е но е здравословно.

# 109
Здравейте Всички  , wavey

Здравей Humanis ,  Hug

Права си понякога простите методи водят до банално сложни изводи Thinking - ХОРА НЕ ПУШЕТЕ Naughty! И респективно сложните удоволствия ( да спестиш пари, да си купиш цигари, да се криеш от родители или децата си, да проветряваш по често от необходимото, да си переш по често вмирисаните дрехи, да изхвърляш пепелници, да си избелваш пожълтелите зъби) водят до много прости последствия РАК  smile3543  costumed050 !!!  Ето още един сложен извод до който съм достигнал !!! Рака е много хубаво мезе и много противен и смъртоносен съквартирант в нашето тяло !!!
         И после ще магарето скъсало синджира. И защо енергийното лечение не помагало срещу туморите. Ми то е ясно !!! Вина за това имат производителите на пепелници. Ако ги нямаше тях никой нямаше да се сети да пуши. А ето и едни прост извод долу производителите на пепелници  ignore2!!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

# 110
Лично аз съм се убедила, че само ОСЪЗНАВАНЕТО лекува всичко и то завинаги. Защо енерггийното лечение да не помага на тумори? Скоро четох Квантовото лечение на Чопра и там споделя доктора, че едно дете се излекувало от рак с множество разсейки с помощ на визуализация от междузвездни войни... е то това не еточно енергийно лечение но от рода на алтернативите Peace

относно цигарите, в един форум видях, че ни отнемат около 30 процента от енергията  ooooh! а това е толкова много енергия за толкова полезни неща newsm01  sport027 newsm41 smile3529 smile3549 lalalala

# 111
Скоро четох Квантовото лечение на Чопра и там споделя доктора, че едно дете се излекувало от рак с множество разсейки с помощ на визуализация от междузвездни войни... е то това не еточно енергийно лечение но от рода на алтернативите Peace

Да, това е много известен случай. Има го цитиран в доста книги за алтернативни лечения. Аз съм го чела в една от книгите на Хосе Силва.

# 112
Лично аз съм се убедила, че само ОСЪЗНАВАНЕТО лекува всичко и то завинаги.

Всичко и Завинаги са много силни думи. Ако можеше да помогнеш на богатите баби и дядовци да се осъзнаят и да си излекуват всички болести и то завинаги...

Не разбирам как осъзнаването би помогнало на пълно ошипяване например. Вярвам основно в силата на телесното съзнание да ни самоизлекува. Много техники и системи са насочени към неговото активиране за да свърши само работата. Плацебо ефекта също го потвърждава. Не живеем изолирани и няма как нещо да е завинаги. Радиоактивните и токсичните замърсявания например поразяват и осъзнаните и неосъзнатите.

Преди години в книгата "Холографската вселена" срещнах описано достоверно самоизлекуване от нелечим тумор в краен стадий. Опитали с плацебо като крайна мярка след като нищо друго не помогнало. И когато пациента разбрал за "уникалното" хапче последна дума на фармацефтиката разработено специално за него - резултата бил че след седмица нямало и следа от тумора. За съжаление след време пациента попаднал на статия описваща как е бил излекуван и тумора се образувал отново.

Не успявам да намеря абсолютна зависимост между осъзнаването и оздравяването. Иначе излиза че осъзнатите не би трябвало да боледуват от нищо и ако случайно се разболеят би трябвало да могат да бъдат излекувани от всичко най-бързо и лесно, което за съжаление не е точно така - намесени са и доста други фактори.

# 113
Иначе излиза че осъзнатите не би трябвало да боледуват от нищо и ако случайно се разболеят би трябвало да могат да бъдат излекувани от всичко най-бързо и лесно, което за съжаление не е точно така - намесени са и доста други фактори.
Не е нито бързо, нито лесно Simple Smile Осъзнаването е едно от най-трудните неща. Ти колко истински и напълно осъзнати хора познаваш лично? Осъзнаването има много аспекти. Един от тях е да разбереш защо ти се случва това, друг - как да го поправиш, трети да разбереш, че си свързан със всичко и всички и т.н....

Абсолютно съм убедена, че духът е способен да поддържа здрава всяка материя. Въпросът е доколко сме едно с духа?! Simple Smile
И друго...не го пиша за пръв път, така че моля за извинение. Не винаги изцеление означава физическо оздравяване. Човек идва с определени задачи на този свят. Ако не намери друг начин да ги изпълни, може да го сполети "нелечима" болест.

# 114
yahoo , вярвам, че може да се помогне на всеки да се осъзнае. Това е труден процес и много енергоемък, така, че не бих се заела да си хабя енергията да осъзнавам някого..пък било  и той богат дядо или баба. Няма смисъл в това, здравето си е наше лично задължение.

За радиоактивните и токсични замърсявания също има начини и те са описани от много окултисти.

Виж за ошипяването не зная  newsm78 , нямам опит в тази посока и може би съм се изказала неподготвена. Аз говоря обаче от моя личен опит с разни проблеми. Убедих се че след като изкореня вреден модел и здравето ми се възстановява много бързо.
Колкото и фактори да са немесени, когато си държиш будно съзнанието и да се разболееш ще се оправиш бързо.  Peace

# 115
Примерът, който даваш с плацебото е точно обратното на осъзнаването. Човекът е вярвал, че някой друг може да го спаси. Изобщо не е осъзнал защо боледува и съответно не е изпълнил задачата, която е имал.

В разбирането на целебната сила на осъзнаването огромна роля играе и това какво е разбирането ни за болест и здраве...

# 116
Примерът с плацебото беше само да покажа, че хората биха могли да се самоизлекуват и без да са осъзнати, така както и след това осъзнатите не е сигурно че ще се излекуват от всичко и завинаги поради много външни фактори. Така че не вярвам на вечно здрав осъзнат миньор в уранов рудник.

# 117
agneshka  Hug напълно съм съгласна с теб.

много е сложно осъзнаването и повечето хора предпочитат да си карат постарому, пък да чакат една рецепта с няколко хапчета да ги излекуват. Осъзнаването е болезнен процес за пред нас самите. Толкова зле се чувствах като разбрах, че изпитвам чувство за вина спрямо определени хора и от това имам куп болежки. Чувството за вина разяжда трета чакра и може да доведе до : колит, гастрит, язви и всичко в тази област. Всички хора, които аз познавам имам подобни проблеми но пият нещо си от рекламите ooooh! и са чисто нови "излекувани". Самото осъзнаване е поемане на отговорност пред самите себе си, но за това не са ни учили никъде. Отговорността се прехвърля обикновено в работа, колеги, трафик, роднини и все навън...ние не сме виновни. Разбирането на факта, че само и единствено ние сме отговорни за себе си, ни извежда на едно ново ниво на съзнание. Това ново ниво, не ни съди а напротив, когато сгафиме то светва и ни предупреждава. А предупреден значи въоръжен.

# 118
humanis не отричам това което казваш и в голяма степен съм съгласен за силата в нас самите преди и след така нареченото осъзнаване. Само исках да подчертая че абсолютизирането на тази сила би могло да ни заблуди и дори да ни навреди ако се сметнем оттам нататък недосегаеми. Защото ако приемем че един ден всички се осъзнаем, но вече сме упостошили всичко около нас и е станало невъзможно за живот на тази планета как ще продължим да се заблуждаваме че духът ни може да поддържа всяка материя здрава?

# 119
yahoo , ние се допълваме а не си противоречим Heart Eyes
Да осъзнаем като начало, че всичко зависи от нас, да е чисто у нас, да е чисто пред нас /говоря не само в душите а и в къщите ни и около тях/ и на нашата планета също. Всички сме свързани и взаимнозависими  Peace

Общи условия

Активация на акаунт