Ооо след морето всички ще имаме много за разказване и показване

Ще ги водим само на минерален плаж в с. Белчин
)
Може да намерим някое спокойно хотелче за 2-3 дни.
Всички пътища водят до Рибарица!
Айде, добре сте дошли! Ще се радвам да се видим с който от вас дойде.

излекувалите мами хремата да споделят лек за бебетата, че .....

излекувалите мами хремата да споделят лек за бебетата, че .....

Да му се не види, 20лв. се изръсих пък хич не съм доволна...уж е на Фишър прайс... племенничката имаше едни книжнки, ми то между плата имаше найлони и шушкаха много, имаха и гумени ръбове за дъвчене, тая нищо няма
Ама нали бързах че оставих детето на мама и аз затичах за нула време до един магазин 
, но няма проблеми/, и с кола, и с автобус... абе догодина не знам дали ще успеем, че тя ще е малка още, но следващата със сигурност - трябва да пробваме Бодрум, Чешме...и още други непокорени места 

. Страничният ефект - спалнята мирише на автобус Хасково-Димитровград в неделя ...
Ама помага (или поне при нас помага). От време на време слагам съдчето под носа на беба и тя зарязва всякаква дейност и души като кученце
.
.... и беше по-евтино...
Спираш да ядеш сумати работи ( изреди почти всичко освен картофи и ориз при положение, че искам да го кърмя ) и каза да му давам като добавка НАН НА. Изписа му и кремче Елоком,ама нали е кортикостероиден и сега ме е страх да го намажа...изчетох сумати неща из форумите и вече ми е съмсем пълна обърквацията...Ако мина на тази строга диета незнам дали съвсем няма да ми изчезне кърмата, а и отдруга страна не съм убедена, че ще издържа дълго, а вкъщи се хапват предимно млечни продукти ( което тя категорично ми забрани )
Исках само да пиша по така актуалната за мен и за някои от вас тема за ваксината Синфлорикс. Знам,че доста от вас изчакаха да влязат в сила безплатните ваксинации за Пентаксими в това число и за Синфлорикс, но аз си ваксинирах Боби още от март месец съз закупен Пентаксим и през април месец, когато не се намираха вече по аптеките. Третият прием вече ни беше безплатен, но за Синфлорикса педиатърката ни настоява да платим. Твърди,че си има бройка и до края на годината трябва да има парите за нея. Аз си взех обратно парите засега и съм на стендбай както се казва, но и аз не знам какво изчаквам
Аз засега открих само тази комерсиална обява за The Mall: http://themall.bg/bg/news/view/14/sedmica_na_deteto_v_the_mall/, но не откривам че кой знае какво ще се случва в София на този ден или дори през идния уикенд...или греша?
А на мен ми откриха стафилококи в носа и личният ми лекар заяви,че са кажи речи нелечими, особено пък сега както кърмя..Нощите продължават все така да са безсънни с по 2-3 хранения и мрънкания.... Така,че не знам какво празнуваме ще бъде за нас, но живи и здрави, може и по-натам да отбележа, че вече видимо и осезаемо чуквам трийсетака...