Днес бяхме на контролен преглед, всичко е наред.
Герганчето, в Мездра водим детето на преглед, тук й е педиатърката, само веднъж я заведох до Враца при д-р Цветков, дето има кабинет на Благоев, да чуем и друго мнение, понеже все си мисля че ако я бяха пратили на снимка веднага можеше и да не се стигне до плевмония, но при нея явно са били много замаскирани нещата, нито температура имаше, беше си веселка и явно и докторката се е заблудила. При нас в стаята имаше 2 деца, които видимо бяха по зле и с температура, а пък едното беше с бронхиолит, другото с бронхит и съответно по-малко системи им вливаха. Но иначе в общи линии съм доволна от педиатърката.
Mischievous браво че няма да слагате каиши.
Бръмби и моето майчинство на половината април го преведоха средата на май и дори вече имам и майчинство за май.
Какво подлагате под бебчетата, когато ги оставяте без памперс? Аз съм купила гащички и мисля поне през деня, когато сме в къщи да я оставям по тях. Иначе тя редовно пишка като й сменям памперса.
за гласа за Сами, ама май трябва корекция.......Който желае и иска да даде глас за Сами, моля - 
със светкавици и всички екстри както си трябва. Беба така хубаво поспа, да можех и аз... Сега е в прекрасно настроение, наспана
Уааау, ама то продължава, истинска буря, суууупер!!!

И сега е голичка за по-дълго само след баня, но ще измисля нещо подходящо за опишкване:)
Сега не искам още да й казвам моето прдеположение, че едва ли изведнъж й е спряла кърмата... Това поведение с рева на цицата - ние колко пъти минахме през него?!?! Да съм спряла 100 пъти досега да кърмя... Също за акането - бебка от поне месец ака през няколко дни. Стигала е до 4-5. А наддава доста! Но си събира-събира нашта и после хоп - пуска бомбичка

Ники яде, после пък на каката опашки да съм й вържела за яслата, ми то заспива ли се след това ?