Бананът не се препоръчва в големи количества зарди хистамина, в малко количества е екстра, дори и като един от първите плодове на детето.
Мен ме е обхванала кулинарна треска. Заради Кико не ям краве продукти и си намерих овче мляко и си го заквасих

И специално на детИто, на адашката 
ще избутаме до 6-ти месец.
Днес от зор да не "стои гладна" , я кърмих в 6,8 и 10.И на края повърна милата, и то не малко...
.Ами стига вече-тоя лекар ,казал туй,онзи друго...Личната пък се ръси че трябва я захранвам щото щяла да направи анемия...сокове да съм давала...някакви листовки ми пробутва с млечни каши на Милупа...
, как точно правиш панировката, в какво количество мазнина ги слагаш и т.н. И после като се изпържат ръсиш ли ги с нещо?
.
!
Вие май най рано сте се захранили от форума - на 3м. ли си започнала?! 
Може ли да се дава, знам че казахте безмлечна, но къде всъщност е проблема, това "мляко" предполагам АМ, не би ли трябвало да е съобразено с възрастта на детето?

Аз изчаквам със захранването, понеже детето трябва е да здраво, а моето прохърква с носле. Може да изчакам и ваксината на 29-ти и чак след това да давам вече "човешка храна" 

Трябва да го оставя аз един цял ден с малката да види той кой не спортува.
И няколко тениски, които съм си купила сега, от старите неща нищо, корема си ми се е надул яката...абе ужас
И на фитнес ходих няколко пъти, но нещо не ми се получи, като не видях резултат до 5-тото посещение и се отказах