Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 285
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Да, забелязах Wink

# 631
  • София

Заболя ме главата от този аватар...

Тъкмо се канех да го сложа тук, но се оказа, че са ме изпреварили. Ужасно дразнеща е тази светкавица. За хора с фотоепилепсия това със сигурност е ужасно изживяване.

# 632
  • близо до Кресненското дефиле
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=256217

# 633
Прекалено драматизирате със светкавицата от аватара. За опция " не показвай аватарите " или " блокиране на изображения от ... " не сте ли чували ?

# 634
Чували сме, и какво от това?

# 635
Просто не виждал смисъл да се мрънка, че нещо ти пречи като с едно натискане на бутона може да направиш така, че да не ти пречи.

# 636
Я погледни пак заглавието на темата.

# 637
Не е възможно нещо, от което може да се отървеш с едно кликване  да ти е неприятно, особено пък аватар.
П.П. Сега виждам, че сме писали едновременно и мнението ти, състоящо се от един - единствен емотикон е съвсем и точно по темата.

# 638
# 639

Можеш да не виждаш само аватара на един потребител, или трябва да не виждаш ничий.
Защото с периферното си зрение, най вече с аватара свързвам представата си за това кого чета.
В противен случай само по ника, за доста потребители няма да се сещам кои са, все едно да се окажа през две села в третото.
И това заради някой си, който държи да се набива на очи.

# 640
Именно.  Peace

# 641
E, хайде сега, държала да се набива на очи. Не мисля, че поради това е с този аватар. За мен пък потребителските имена и начинът на писане са достатъчни за да не объркаш някого, тъй като и еднакви аватари не са рядкост.

# 642
А според теб защо ни святка в очите?

# 643
Едва ли е заради таен план-конспирация да ви тормози, ако изобщо подозира за съществуването ви.

# 644
Защото с периферното си зрение, най вече с аватара свързвам представата си за това кого чета.
В противен случай само по ника, за доста потребители няма да се сещам кои са, все едно да се окажа през две села в третото.

Пък и чат-пат някой кат' мен вземе та си смени малко ника.

Общи условия

Активация на акаунт