Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 154
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 065
Мисля,че довечера Чипеви ще отидат директно на финал.
Понеже никой не ги смята за конкуренция , а вотът е положителен и всеки от тия в къщата предпочита да е на финал с по-слаб противник - то като нищо може да стане така.
И аз мисля като теб. До сега те са единствените не влизали на номинации. Някак все минават метър и нищо чудно да се окажат още снощи по същия принцип на финал!

# 1 066
А ти ЦИ гледала ли си?
И не знам защо не разберете, че Веселин просто така си говори и никога не би направил подобно нещо. И най-малко агресивен е той в къщата, да не кажа, че такава при него липсва. А това интригите са му доста чужда област за разлика от другите. Той и Колев са най-кротките мъже в тая къща.
Да, гледах ЦИ с Кузмови. Кое от всичко трябваше да ми направи добро впечатление?
Права си за това, че интригите са му чужди. За сметка на това пък на жена му и идват отръки  Peace

Отговора е в поста, който си цитирала.

А твърдението, че Ели е интригантка, е много смешно честно. Тя каквото има да казва на някой си го казва и въобще не цепи басма.
Единствено си позволява да говори прикрито само пред Веско-споделя какво вижда и как го чувства.
Трифонови са най-големите интриганти, защото ходят и настройват останалите срещу тези, които чувстват като конкуренция. Я си спомни кога Кузмови станаха неудобни на Христо и почна да плюе по тях.

# 1 067
  • при моите деца .....
Мисля,че довечера Чипеви ще отидат директно на финал.
Понеже никой не ги смята за конкуренция , а вотът е положителен и всеки от тия в къщата предпочита да е на финал с по-слаб противник - то като нищо може да стане така.
И аз мисля като теб. До сега те са единствените не влизали на номинации. Някак все минават метър и нищо чудно да се окажат още снощи по същия принцип на финал!
На първата номинация бяха.

# 1 068
  • Пловдив
Исках финал между Милеви, Качанови, Трифонови и Петрови. smile3521
А аз между Кънчев и Цветков  Mr. Green

Въх и това ме устройва идеално. smile3508То и без това финала се очертава тъпня, особено ако шитнат Трифонакис преди това.smile3507

# 1 069
И още, за Трифонови - Кузмови. И двете семейства имат доста недостатъци, но съпоставяйки ги  - изникват и различия. По повод горе написаното за Веселин - така и не видях Христо да гушне Корнелия, да прояви някакво чувство, насочено и предназначено само за нея, не съобразено с неговите желания. Все едно е играчка, оставена на рафта. Когато му се прииска да си поиграе, взима си я. Когато му писне - оставя я пак там.
Някой да ми посочи, кога Христо прояви нежност към Корнелия? Може би аз нещо не съм довидяла пак. Rolling Eyes

Искаш от другите да са обективни, а самата ти май нямаш желание да бъдеш  Thinking
Не е вярно, че Христо не е проявявал нежност към корнелия, честоя я пргръща и гушка  Naughty
Даже е единственият мъж в къщата, който чух да казва на жена си, че я обича  Naughty
(Сега като се замисля и Господинов май съм чувала).

А Веселин, че има и добри страни, разбира се, че ще има, всеки си има. Но да насиниш жена си, да й кажеш, че ще я изкормиш и ще й прережеш гърлото и куп други такива красоти .... и това най-често да става пред децата ... Да не говорим, че той неведнъж се е подигравал на Давидко за хигиената, пък тя неговата е една....

Изобщо не виждам как може да кажете, че е един от най-кротките мъже в къщата, при условие, че е насинявал жена си. а Норка като му се опълчи, имах чувството, че ще скочи и ще я посини и нея

птица, и аз го забелязах и казах това скоро...че явно зрителите повече слушат това, което ББ коментира, а не какво става вътре. Отделно Ицо и Корнелия като са им трън в очите на повечето тук, и само чакат да им се подаде материал и айде.... Whistling

Вчера и не мен ми направиха много грозно впечатление коментарите на ББ за Ицо И Корнелия, много манипулативни бяха, съвсем тенденциозно беше. Май са ги нарочили да ги пращат у дома  Thinking

# 1 070
  • Пловдив
На мен пък Ели Кузмова ми е много симпатична и не видях интригантстване от тяхна страна. Докато при Трифонови е точно обратно. Той е суупер самонадеян и дразнещ, но хора всякакви и мнения всякакви... ама и аз да си кажа де

# 1 071
И още, за Трифонови - Кузмови. И двете семейства имат доста недостатъци, но съпоставяйки ги  - изникват и различия. По повод горе написаното за Веселин - така и не видях Христо да гушне Корнелия, да прояви някакво чувство, насочено и предназначено само за нея, не съобразено с неговите желания. Все едно е играчка, оставена на рафта. Когато му се прииска да си поиграе, взима си я. Когато му писне - оставя я пак там.
Някой да ми посочи, кога Христо прояви нежност към Корнелия? Може би аз нещо не съм довидяла пак. Rolling Eyes

Искаш от другите да са обективни, а самата ти май нямаш желание да бъдеш  Thinking
Не е вярно, че Христо не е проявявал нежност към корнелия, честоя я пргръща и гушка  Naughty
Даже е единственият мъж в къщата, който чух да казва на жена си, че я обича  Naughty
(Сега като се замисля и Господинов май съм чувала).

А Веселин, че има и добри страни, разбира се, че ще има, всеки си има. Но да насиниш жена си, да й кажеш, че ще я изкормиш и ще й прережеш гърлото и куп други такива красоти .... и това най-често да става пред децата ... Да не говорим, че той неведнъж се е подигравал на Давидко за хигиената, пък тя неговата е една....

Изобщо не виждам как може да кажете, че е един от най-кротките мъже в къщата, при условие, че е насинявал жена си. а Норка като му се опълчи, имах чувството, че ще скочи и ще я посини и нея

птица, и аз го забелязах и казах това скоро...че явно зрителите повече слушат това, което ББ коментира, а не какво става вътре. Отделно Ицо и Корнелия като са им трън в очите на повечето тук, и само чакат да им се подаде материал и айде.... Whistling

Вчера и не мен ми направиха много грозно впечатление коментарите на ББ за Ицо И Корнелия, много манипулативни бяха, съвсем тенденциозно беше. Май са ги нарочили да ги пращат у дома  Thinking

А не си права и Бакалов каза на Цура,че я обича. Дори галено се обърна към нея с "лайно"  Mr. Green

Днес Ицо пак бучеше срещу Кузмови заради кучетата, но никой не му влезе в тона и той млъкна. Говореше колко много се били променили от началото

# 1 072
Преди малко им дадоха следващата мисия - като най-културни довечера Стефанови и Колеви ще бъдат домакини на богата вечеря, а останалите 3 семейства ще са обслужващ персонал. Готвачи ще бъдат Ели и Корни, сервитьори - Сашка и Веселин, Павлин ще свири на виолончело, а Ицо ще бъде цветарка. Ели и Корни се захванаха вече с готвенето - имат доста неща за приготвяне до вечерта.

много добре ми звучи!
нямам търпение да го видя Mr. Green

# 1 073
  • при моите деца .....
Преди малко им дадоха следващата мисия - като най-културни довечера Стефанови и Колеви ще бъдат домакини на богата вечеря, а останалите 3 семейства ще са обслужващ персонал. Готвачи ще бъдат Ели и Корни, сервитьори - Сашка и Веселин, Павлин ще свири на виолончело, а Ицо ще бъде цветарка. Ели и Корни се захванаха вече с готвенето - имат доста неща за приготвяне до вечерта.

много добре ми звучи!
нямам търпение да го видя Mr. Green

Обикновено не ни показват  Mr. Green
То мисии тъпи, но и когато има какво да се гледа - пак не ни показват

# 1 074
Nenna ,
за друго говорех, но тъй като не се разбра какво точно, ще поясня. Да бъдеш мил и любящ съпруг, не означава да проявяваш нежност и да гушкаш жена си, когато те досърби /извинете израза ми/. Означава да си до нея, когато и е тъжно, да разсееш страховете и, да и покажеш, че не е сама, че има подкрепата ти и прочее малки наглед, но важни жестове. Аз такова поведение у Христо не видях, напротив. Когато и да се е случвало Корнелия да е излизала от строя, тя срещаше само укори от страна на съпруга си - да не реве, да се стегне, какво се била разлигавила и прочее.
 Ако аз имам такъв мъж, ще му кажа да си завре любовта някъде, дето слънце не огрява! Confused  Не ми е нужна такава условна любов. Любов, кога на него му е кеф, не кога аз имам нужда.

За Веселин - къде съм казала, че е един, от най-кротките мъже в къщата? Повторих няколко пъти, че има куп трески за дялане, но все пак аз намерих нещо хубаво у него и искрено се насладих на онзи момент на нежност. Хареса ми, какво толкова? Или трябва да ровим и търсим само негативи за хората вътре? Rolling Eyes

# 1 075

А не си права и Бакалов каза на Цура,че я обича. Дори галено се обърна към нея с "лайно"  Mr. Green

Извинете, това прочувствено обяснение в любов съм го пропуснала  Rolling Eyes

Норе, това, че Веселин е сред най-кротките мъже в къщата, не беше казано от теб, но щяха да станат много цитатите, а и нямах време да ровя назад да го търся, за това го споменах без да цитирам от кого е. Нямах предвид твоя пост  Peace

# 1 076
  • София

Извинете, това прочувствено обяснение в любов съм го пропуснала  Rolling Eyes
Laughing И допълнението от нейна страна - нещо от сорта, че цял живот ще бъде с него и не могъл да се отърве. Идилия.

# 1 077
Аз мисля, че Корнелия е душичка и не иска да влиза в конфликт с никой, и вчера й беше много гадно заради обтегнатите отношения с Кузмови, главно по вина на мъжа й. Тя хем иска да се дистанцира, хем иска и да е зад гърба на мъжа си. Никак не й е лесно, стана ми жал.

# 1 078
  • София
Дейлитата са силно манипулативни, много-много не трябва да им се връзваме.
Днес по Диема двете кротко си готвеха и си даваха акъл една на друга относно подправките и рецептите.

# 1 079
Всички са в кухнята, готвят задружно - едните по мисията за довечера, другите за сега. Цари мир и любов, кучета се дерат, деца врещят, няма напрежение, няма разправии. Всички "кризи" и истерии са провокирани, монтирани и манипулирани от ББ.
Менюто за довечера е страхотно. И такива неща приготвят, че чак се чудя откъде толкова умения у Ели и Корнелия. може би по подадени рецепти ги правят разните екзотики?

Момичета, довечера няма да ги гледам, затова да коментирате подробно и обективно, че после от вас ще се информирам. И да не си отпускате много-много фантазията, че като ви знам.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт