Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 191
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 800
И то си е така - родена е ноември 1975
Това в сайта ли го пише? Не се заяждам, питам сериозно.
Ако има някой помориец нека се включи, защото аз знам от едно място, че е малко по-голяма  newsm78

На 100% съм убедена, че е 75-ти набор  Peace
Били са заедно със зълва ми в един клас в основното училище
Може да е повтаряла първи клас!

Не, не е повтаряла  Wink
Все пак са били приятелки, та си знаят рождените дни  

# 1 801
  • Варна/Лондон
Сълзи и сополи имаше ли?
Ели се разплака по едно време, ама те всички й наскачаха като лешояди. Безпричинните нападки и мен биха разплакали.
Нептун не се разрева, ако това питаш, той все пак е Нептун  Crazy
Той Нептун колко по- отракани мацки е разревавал, че една Ели ли ще му се опре на жезъла!

# 1 802
Сълзи и сополи имаше ли?
Ели се разплака по едно време, ама те всички й наскачаха като лешояди. Безпричинните нападки и мен биха разплакали.

Ама за какво точно е големия скандал, аз не съм гледала, но доколкото разбрах е коментирала отношеният м/у Ицо и Корнелия, я разкажете по точно. Не и е работа, бай дъ уей.
Бай дъ уей и на Христо не му е работа да коментира ама не е спрял  Peace
Личните им семейни отношения ли коментира?

# 1 803
Сълзи и сополи имаше ли?
Поморийските тикви настроиха всички с/у Гробарите - някак естествено ми се струва всички да й скачат (не, че одобрявам, но при така създалата се ситуация).
Когато отношенията се обтегнат и най-малката дреболия дразни и се превръща в скандал...
Баси тъпата къща и тъпи семейства - все още можем да пратим бомба с колет-подарък (от благодарни зрители) Crazy

# 1 804
Ей тази Ели много устата бе,егати женището - не спря да злослови и все тя права . ShockedНе знам ама си мисля,че ще продължава да яде бой като магарица, то колкото и спокоен да е човек  нейното не се издържа. Close

# 1 805
  • София
И то си е така - родена е ноември 1975
Това в сайта ли го пише? Не се заяждам, питам сериозно.
Ако има някой помориец нека се включи, защото аз знам от едно място, че е малко по-голяма  newsm78

На 100% съм убедена, че е 75-ти набор  Peace
Били са заедно със зълва ми в един клас в основното училище
Може да е повтаряла първи клас!

Не, не е повтаряла  Wink
Все пак са били приятелки, та си знаят рождените дни  
Ти май от шега не разбираш  Joy?Съвсем сериозно ми отговаряш! Peace Heart Eyes

# 1 806
  • Варна

Че той спирал ли е да коментира останалите и да ги вкарва в правия път! Аз кой ББ гледам?!  newsm78

# 1 807
Ама много ми е любопитно кой е по-прост Христю или Сашка - двоумя се

Що, Ели и Веселин да не са по-сложни?

Преди 21 ч. погледнах в Раги - двамата седяха сами като кучета, другите - всички заедно. Значи ли това, че всички останали семейства са прости, само тези не!?
И не мислите ли, че вътре в къщата по-добре се преценява кой какъв е?
А другите ви любимци - Колеви? Мълчат като пукали пред всички, а поотделно и с двата лагера играят - "да, така е" на Весо, после "да, така е" на Христо.

Съвсем съзнателно и преднамерено кове Ели, стига сте я защитавали. Естествена била друг път! Естествено хитра.

Peace Hug

# 1 808
Сълзи и сополи имаше ли?
Той Нептун колко по- отракани мацки е разревавал, че една Ели ли ще му се опре на жезъла!

Ай на бас, че аз мога да го разплача тоз селтак!
Аз "татти" съм вадил извън нерви (много япъти), та некъФ морски смотльо ли нема да...  Crazy

# 1 809
В някоя от предните теми бяха писали, че имали много скъп имот, едва ли са много затруднени.
Те и за Веско писаха, че спял с трупове, че Ели е взимала наркотици като бременна, че я пребивал, ама нали не вярваме на всичко?
А и имота не прави човека богат, освен ако не го продаде и забогатее за кратко.
Е айде сега Веско ,ако е задрямъл на работа,първото е вярно,за второто и третото са подразбра,че неможе избягаш от истината Laughing

# 1 810
Ама вие се учудвате, че го прави с умисъл Ели ли? Ми естествено, че тя тази вечер го каза. Там е работата, че ползва само истини. Набара видни неща, не вади кирливи ризи. Просто казва видяното, като примерно мисли, че и зрителя не го харесва.  Има ли смисъл да се лъжем? Наградата не е никак малка.
Ами учудваме се, защото тя сто пъти каза, че няма стратегия, че обожава Биг Брадър и е в къщата само защото много и харесва предаването, парите не я вълнували. А е очевидно, че не е така - има си стратегия - злослови, лъже за социалния си статус, за семейните отношения /оказа се, че Веско не е изрода, какъвто го е играл по кастингите/.  Изобщо досега най-голямо разминаване между представяне и реален образ виждам при Ели и Веско, а още по-грозно е, че тя постоянно повтаря, че е истинска на 100%.

# 1 811
Не, но за това пък Ели не спря да коментира чуждите семейства.

Изобщо досега най-голямо разминаване между представяне и реален образ виждам при Ели и Веско, а още по-грозно е, че тя постоянно повтаря, че е истинска на 100%.
И при Чипеви има разминавания ако трябва да бъдем обективни, но те поне не претендират да са истински.

# 1 812
Поморийските тикви настроиха всички с/у Гробарите - някак естествено ми се струва всички да й скачат (не, че одобрявам, но при така създалата се ситуация).
Когато отношенията се обтегнат и най-малката дреболия дразни и се превръща в скандал...
Баси тъпата къща и тъпи семейства - все още можем да пратим бомба с колет-подарък (от благодарни зрители) Crazy
Joy
Ами какво да коментират,вътре?Телевизия ли имат,вестници ли?Ще си се коментират ами...То и то едни отношения... ooooh!И не мисля,че това е стратегия от страна на Ели.Докато,виж,Ициту-стратег та дрънка Whistling

# 1 813

Като нищо, тогава го е
нямало Ицето да се изказва
вместо нея и тя горката питате ли я
какво й е било толкова години?
Повторението е майка на знанието.  Naughty
Всичко по два пъти, даже сексът с тройка. Mr. Green

# 1 814
  • София
В някоя от предните теми бяха писали, че имали много скъп имот, едва ли са много затруднени.
Те и за Веско писаха, че спял с трупове, че Ели е взимала наркотици като бременна, че я пребивал, ама нали не вярваме на всичко?
А и имота не прави човека богат, освен ако не го продаде и забогатее за кратко.
Е айде сега Веско ,ако е задрямъл на работа,първото е вярно,за второто и третото са подразбра,че неможе избягаш от истината Laughing
Стига бе!На този принцип и за сина може да се каже,че е спал с трупове, щото и той това работеше. Като остави паспорта на един старец в хола на масичката, цяла нощ имах чувството,че мъртвеца ми е в хола.

Общи условия

Активация на акаунт