Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 12 603
  • 381
  •   1
Отговори
# 180
Thinking Аз го чакам от 1г. 5м  smile3507
И аз съм в клуба Simple Smile

Искам да Ви попитам ... Колко дни дреди М спада БТ???

Обикновено спада в същия ден, в който ще ти дойде. Но по принцип съществува и явлението "имплантационен спад" - ако е била оплодена яйцеклетката, в момента, в който тръгва да се имплантира в матката, може да спадне температурата, след което пак се покачва.

# 181
  • Sofia
... Колко дни дреди М спада БТ???
Ден преди или в деня на Флото ( М. ) Simple Smile .

# 182
Моренка, ти добре ли си? Всичко наред ли е при тебе?  bouquet

# 183
Иначе как ми дойде-ами нормално-бледо розово течение,за сега е малко,корема почти не ме наболва,което ме радва,защото друг път си ме боли.
Това твойто ми прилича повече на зацапване, от колкото на М. А зацапванията по принцип са възможни и при бременност. При всички положения трябва да се изчака няколко дена преди да се правят изводи.

Ами-вече си тече нормално.Че и ме наболва. Naughty
Буболина,стискам палци,явно ти си на път да отсрамиш седмичката  bouquet

# 184
# 185
Ей ме на и мене  Crazy

Бубе, дано да се похвалиш в петък!
Пенелопа, съжелявам за Флото, но може още следващия месец да се похвалиш.
Лея, старшна си с това настроение.
Ая, браво за гъбите. Дано наш`та лекарка ни излекува изцяло и следващите 9 месеца ходим само на контролни прегледи Mr. Green
Ео, ай сядай да четеш, че време не остана...

А Хера, нещо ми се губи?! Да не повярваш newsm78

# 186
А Хера, нещо ми се губи?! Да не повярваш newsm78
Тя нали вчера предупреди, че ако днес не пише, значи е умряла от любопитство Crazy Но не помня за какво Embarassed

# 187
 smile3532От любопитство,ще пукна от смях. smile3532

# 188
Ако утре не пиша...не ме търсете...умряла съм от любопитство и за всичко е виновна Gel Crossing Arms Crazy
Това й бяха думите Mr. Green

# 189
  • Sofia
 Hug Стеф мило  Heart Eyes, ти ако не се поинтересуваш за мен направо ще съм изненадана .

Добре съм  благодаря ! Щом не мисля за бебеправене по никакъв начин смЕтай значи . Екстра съм  Grinning .

Комшо сбръчкала съм се кат' сушена слива от стискане на 'сичко дет'  мое да се стиска за бебче в съседния блок  newsm10!

Дари тя ( Хера де )  казваше май нещо , че ще липсва днес Thinking , виж някъде по - напред в темата .

# 190
  • Стара Загора
Жива съм бре Mr. Green Предупреждавам в случай, че започнете да се черпите за моята кончина Mr. Green Имам работа и за това не пиша...обаче ви хвърлям по едно очо...внимавайте Crazy

# 191
Един виц, за тези които разбират руски де:

Звонит мужик с глубокого похмела своему корешу: -Вася, мы вчера пиво пили? -Пили. -А водку пили? -Пили. -а коньяк? -Пили. -А ракетное топливо пили? -Пили. -А ты срать еще не ходил? -Нет!? -Вася, не ходи, я из Токио звоню!

Joy

# 192
  • София-Лозен
Елли, е туй от къде го изкопа?  newsm62 newsm62 newsm62
Херка, честно казано липсваш ми тук, ама като знам, че ни наблюдаваш съм по-спокойна!

Ая, много ми е гот, че сте ги изгонили тия достадни фунги!
Дари, ти що толкоз късно се появяваш? Тъкмо мислех да ти пиша отсъствие!  smile3533

# 193
Да кажа и аз добър ден, че ей сега се надигнах  Embarassed Имаме днеска празник на Свети Петър и сбор у наше село, та снощи цяла нощ бяхме на панаир   ura Tada  costumed034 , готино беше... люлки, сергийки и тн. Та чак сега успях да си отворя очичките  Simple Smile
Бубулина, стискам палци за две чертички  fingerscrossed
Мене май няма ме пропусне лелята и този месец, почна ми ПМС-то  Sad

# 194
Хеееей,здравейте,всички!Вие цяла сутрин си говорите.Аз сега сядам пред комп.Пак ще се забравя,а имам работа...пфу smile3515 .
Нищо.Ще хвърлям и аз по едно око,като Хера.  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт