фейсбук

• 292 950
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 010
Инсталирах си ЪнфрендФайндъра,

Toва какво е?  newsm78

Показва когато някой от приятелите ти те изтрие или ако си премахне сам профила. Даже после ако си го активира пак - пак те информира  Mr. Green

# 2 011
Мерси Simple Smile Намерих го къде е Simple Smile

# 2 012
ЪнфрендФайндъра, Къде е това животно?

# 2 013
  • Варна
Не мога да пиша, харесвам и изобщо нищо да правя на една конкретна страница във ФБ. На какво може да се дължи? Публична е, гледам, че най-различни хора пишат постоянно, така че едва ли се дължи на конкретна забрана срещу мен. харесала съм я отдавна, така че и в това не е в това проблема. newsm78

# 2 014
Кажи страницата да видим ние дали ще мога да пишем и харесваме Simple Smile

# 2 015
  • Варна
http://www.facebook.com/pages/Mall-Varna/150902618265696?sk=wall

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 21:42 от chockolina

# 2 016
А мен тая страница ме прехвърля към някакво си Fashion Hunters... и като дам ОТКАЖИ ме извежда на началната ми страница. Първо ми показва страницата на Мол Варна, но за секунди само.

# 2 017
А даде ли log in на Fashion hunters?
Иначе при мен няма проблем - мога да коментирам и харесвам  Peace

# 2 018
  • Варна
Коригирах линка, постнала съм към приложението.

Къде да го дам този log in? На играта (приложението) си играя, нямам проблеми с него. Peace

# 2 019
И аз мога да харесвам и коментирам в страницата.

# 2 020
И аз мога да харесвам и коментирам в страницата.

Аз също.  Peace

# 2 021
chockolina, а пробвала ли си да unlike-неш и след това отново да like-неш страницата? newsm78

# 2 022
  • Варна
Пробвах, пак не става. Sick
Проблемът е, че играх на играта и спечелих награда, помолиха ме да публикувам резултата на стената им, а аз не мога. Писах им, но нямам отговор все още.

# 2 023
Предполагам, че си го прочела, но все пак:

"Vanya Popova Здравейте Нади, благодарим за изпратения запис. В момента се правят нови тестове и оптимизация на играта, така че да е достъпна до всички Фейсбук потребители ! Simple Smile
6 hours ago"

Дано да ти отговорят и да си получиш наградата  Peace

# 2 024
  • Варна
Няма проблеми за получаването на подаръка, те се свързаха с мен и утре ще си взема ваучера на място, но имало доста съмнения в честността на избора, затова ме помолиха да си публикувам резултата (7 верни отговора за 9 секунди Crazy), като споделя съобщението, което играта автоматично изпраща на моята стена. Искам да съм коректна, а не мога. Tired

Чета съобщенията, но те касаят играта, а не стената им...

Общи условия

Активация на акаунт