фейсбук

• 292 951
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 1 995
преди известно време питах,но май не ми отговори никой, та сега пак.... Grinning Въпроса ми е - ако те няма по-дълго време пред компа изчезва ли ти снимчицата отляво в чата.....щото преди май ставаше със синя точка,но сега  newsm78....????
никой ли не знае..... Rolling Eyes

# 1 996
  • Германия
преди известно време питах,но май не ми отговори никой, та сега пак.... Grinning Въпроса ми е - ако те няма по-дълго време пред компа изчезва ли ти снимчицата отляво в чата.....щото преди май ставаше със синя точка,но сега  newsm78....????
никой ли не знае..... Rolling Eyes
Сега, след като те няма определено време, просто си ставаш офлайн, без никаква точка.  Simple Smile

# 1 997
-True Blue- , нямам страница, но да предложа нещо - като си с мишката на въпросната публикация ти се появява една стрелка отстрани. От там можеш да избереш точно тази публикация да е top story. Това е възможно при нормалните публикации. Не съм сигурна, че ще работи на страници  Peace

Не ми се появява такава стрелкичка  Confused Дори и на публикации в самия ми профил нямам такава. Може би защото съм още със  старите настройки на ФБ. Мерси все пак.

# 1 998
Сега си сложих и емотиконки за Фейсбук...  Sunglasses

# 1 999
Защо не мога да си влезна в ФБ дава ми грешка на сървара  Confused

# 2 000
  • София
Инсталирах си ЪнфрендФайндъра, няколко дни си бачкаше ОК, но сега нещо се прецака. Дава ми следната грешка: Unfriend Finder is installed but is not able to run correctly.
This happens when Facebook has made some changes that affected the script.
Maybe an update is available to fix this issue.

Дадох му да търси ъпдейт, но не намери. Опитах се да дисейбъл-на приложението, но и това не става... Искам да го оправя или да го разкарам, но така ме дразни...

# 2 001
Просто те самите не са ъпдейтнали версията, явно ще почакаме.

# 2 002
Защо не мога да си влезна в ФБ дава ми грешка на сървара  Confused
И аз Sad

# 2 003
Инсталирах си ЪнфрендФайндъра, няколко дни си бачкаше ОК, но сега нещо се прецака. Дава ми следната грешка: Unfriend Finder is installed but is not able to run correctly.
This happens when Facebook has made some changes that affected the script.
Maybe an update is available to fix this issue.

Дадох му да търси ъпдейт, но не намери. Опитах се да дисейбъл-на приложението, но и това не става... Искам да го оправя или да го разкарам, но така ме дразни...

И моят направи същото и мен също много ме дразнеше, но вчера ми изписа, че си е намерило ъпдейт и вече е ОК. Пробвай няколко пъти  Peace

# 2 004
Хора,помагайте!Искам да си направя нов списък с приятели,които да ми гледат снимките?Имам ве4е няколко,но като искам да направя нов,не ми дава такава опция! Това, което открих е,4е трябва да цъкна върху всеки един и да го сложа в съответния списък.Но това е страшно трудоемко!Някой знае ли по-кратък на4ин?

# 2 005
Инсталирах си ЪнфрендФайндъра,

Toва какво е?  newsm78

# 2 006
През Интернет Експлорер влизам,а през опера не мога?

# 2 007
  • Italia
През Интернет Експлорер влизам,а през опера не мога?

Изтрий кеш и бисквитки на операта  опитай отново

# 2 008
Инсталирах си ЪнфрендФайндъра,

Toва какво е?  newsm78
Приложение, което показва кой те е изтрил, кой се е изтрил и т.н.

# 2 009
А как работи? Инсталирах го и аз, но не знам къде да го видя сега. С Хром съм.

Общи условия

Активация на акаунт