фейсбук

• 292 958
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 1 980
Аз пък си върнах стария чат.  Party

# 1 981
  • Не от София.
Мне, но всякакви такива от типа на "виж кой ти е гледал профила" - да. Фейсбук отдавна обяви че такава функция няма, няма и да има.
Мен пък една особа взела,че ме блокирала и то при положение,че грам не се интересувам от нея.Имам информацията не от нея или профила й,а от близко лице..та явно тая си мисли,че си я поглеждам отвреме на време..нали?! За да ме блокира чак.. newsm78
Та,откъде,аджеба,ще си мисли таквиз работи тя..
Ей туй искам да знам..
Блокирам наред хора които не ме интересуват,защо си мислиш,че се интересува тя от теб Wink
Можа да ти са скучни публикациите и да не я интересуват..какво пишеш ти Simple Smile

Ама тя не ми е приятел..затуй ми е чудно..не се интересувам,то е ясно,но ще ми е криво ако по някакъв начин тя си мисли друго..затуй питах.
Нейсе.Турям й кръста.

# 1 982
Сигурно е писано вече, така че съжалявам, ако повтарям въпросите...

След последните промени не получавам всеки път известия за коментари след направен мой такъв,, също и под снимки. Сигурно някакви настройки трябва да пипна?

И аз съм така  ooooh! . На един коментар получавам, след това спира да ми праща известие. Много се дразня вече!
Аз си го настроих пак да ми праща и-мейли от тук: Account - Account Settings - Notifications. Горе в дясно има маркирано квадратче "Email Frequency.Send me important updates and summary emails instead of individual notification emails". Размаркирате го, да е празно квадратчето. И долу си избирате за кои точно известия да получавате и-мейл.  До самото известие (notification) има едно писъмце и като кликнете на него, можете да промените (enable/disable) настройките за получаване на имейл за различните видове известия.

# 1 983
 И аз си активирах отново мейл известията, иначе почти не получавам или ги получавам със закъснение.
 Преди можех да следя най нови статуси, снимки, сега ми излиза всичко , което се публикува, при вас как е?

# 1 984
Направила съм скрит профила, да не може да се намира в нета, както и да ме добавят само приятели на приятели. Само че, вчера получавам покана от човек, който нито познавам, нито е приятел на мой приятел. Проверих си настройките на сигурността и уж няма промяна, такива са си, каквито съм задала от самото начало.
Разбира се, веднага го блокирах, но не мога да разбера как става този номер при положение, че настройките ми са да получавам  покани за приятелство само от приятели на приятели?

# 1 985
  • UK
Може да е приятел на твой приятел, но със скрити приятели, така няма как да видиш общите ви приятели.

# 1 986
Може да е приятел на твой приятел, но със скрити приятели, така няма как да видиш общите ви приятели.

Не е, на всичкото отгоре беше някакъв арабин, а нямам такива приятели с приятели араби.  Tired Имаше в листата си 6-7 човека и никъде не изписва еди-кой-си е ваш общ приятел.

# 1 987
  • UK
Ами не знам тогава. Виж си пак настройките, че наскоро нали объркаха де що такива имаше във Фейсбук.

# 1 988
В началотото последният upgrade ме дразнеше, ама взех май да свиквам с последните промени. Чатът си остава отвратителен обаче Close

Тук има описан начин да си върнеш стария чат https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1 … 2/246709465356404

аз го върнах моя.

Мерси remybussi Определено старата версия по ми допадаше.

# 1 989
Ето отговорът на въпроси от рода: "Кой е гледал профила ми във ФБ?"
Всичко това е един голям СПАМ.

НЯМА ПРИЛОЖЕНИЕ ИЛИ СТРАНИЦА, КОЯТО ДА ВИ ПОКАЖЕ КОЙ ВИ Е ГЛЕДАЛ ПРОФИЛА!

Сори за големите букви, но ми беше по-лесно да го копна от статията в този вид Simple Smile

# 1 990

Не е, на всичкото отгоре беше някакъв арабин, а нямам такива приятели с приятели араби.  Tired Имаше в листата си 6-7 човека и никъде не изписва еди-кой-си е ваш общ приятел.

На мен ми се е случвало да ми изкарва автоматично предположения, че някой може и да го познавам без дори да имаме общи познати. Друго, което се сещам - ако си използвала намиране на приятели чрез електронната поща/скайп и този въпросният ти е в списъка с потребителите там?

# 1 991
Сигурно е писано вече, така че съжалявам, ако повтарям въпросите...

След последните промени не получавам всеки път известия за коментари след направен мой такъв,, също и под снимки. Сигурно някакви настройки трябва да пипна?

И аз съм така  ooooh! . На един коментар получавам, след това спира да ми праща известие. Много се дразня вече!
Отиваш на настройките за известия http://www.facebook.com/settings?tab=notifications
и махаш отметката на "Изпращане на важните новости и съкратени писма вместо отделни уведомяващи писма." Намира се най горе в дясно.

# 1 992
преди известно време питах,но май не ми отговори никой, та сега пак.... Grinning Въпроса ми е - ако те няма по-дълго време пред компа изчезва ли ти снимчицата отляво в чата.....щото преди май ставаше със синя точка,но сега  newsm78....????

# 1 993
въпрос към имащите страница във ФБ - има ли начин някаква информация, или снимка да стои най-отгоре някак си, над коментарите или пък отстрани? Но да се вижда, защото като се пишат мненията и то се избутва надолу?

# 1 994
-True Blue- , нямам страница, но да предложа нещо - като си с мишката на въпросната публикация ти се появява една стрелка отстрани. От там можеш да избереш точно тази публикация да е top story. Това е възможно при нормалните публикации. Не съм сигурна, че ще работи на страници  Peace

Общи условия

Активация на акаунт