фейсбук

• 294 640
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 270
По-точно срещу съответния албум избираш "Скрий от еди-кого си", ако въпросният човек ти е приятел.

# 271
Може и така да е, все бъркам, дали е " скрий" или " отбележи" Laughing

# 272
Благодаря,момичета. Явно това ще е решението, макар че нямам нищо против въпросната персона да вижда мои снимки, само да не ги постваше постоянно.  Tired

# 273
  • Германия
Благодаря,момичета. Явно това ще е решението, макар че нямам нищо против въпросната персона да вижда мои снимки, само да не ги постваше постоянно.  Tired
А защо просто не я помолиш да не го прави, защото не ти ти е приятно всичките и приятели да ги виждат?  newsm78

# 274
А защо просто не я помолиш да не го прави, защото не ти ти е приятно всичките и приятели да ги виждат?  newsm78

При натискане на бутона "Харесва ми"  снимките стават видими за всички приятели на този който е "харесал", така че аз невиждам нещо нередно в случая newsm78

# 275
  • Германия

При натискане на бутона "Харесва ми"  снимките стават видими за всички приятели на този който е "харесал", така че аз невиждам нещо нередно в случая newsm78
При харесване- не, само ако ги коментираш.  Peace

# 276
Аз виждам снимките, които моите приятели са харесали, освен коментираните  Peace

# 277
Аз виждам снимките, които моите приятели са харесали, освен коментираните  Peace

Защото са позволили да бъдат виждани и от приятели на приятели. Аз имам контакти, които ограничават виждането само до приятели и като вляза през друг профил, не виждам това, което съм коментирала и харесвала през моя профил.

# 278
Когато някой шерва - share - ваши снимки на своята стена, тогава те се виждат от всички негови приятели.

Флоки, права си, ама пусто да не обидиш някой.... Crossing Arms ooooh!

# 279
  • Варна
Ами аз честно казано бих се обидила повече, ако някой мой приятел изведнъж реши да крие снимките си от мен, отколкото ако човешки ми каже какво го притеснява.

# 280
Да попитам пак: Grinning
Как да "скрия" приятелите си?  Laughing Например когато някой приятел разглежда профилчето ми да не може да види с кого аз съм приятел.

# 281
Да попитам пак: Grinning
Как да "скрия" приятелите си?  Laughing Например когато някой приятел разглежда профилчето ми да не може да види с кого аз съм приятел.

Обяснено е преди 1-2 страници.

# 282
# 283
Когато някой шерва - share - ваши снимки на своята стена, тогава те се виждат от всички негови приятели.

Флоки, права си, ама пусто да не обидиш някой.... Crossing Arms ooooh!

И без да ги шерва, само при натискане на "харесва ми" пак са видими за неговите приятели /ако снимките са с опцията - "видими за приятели на приятели"/

# 284
Снимките ми са видни само за приятели, така че от Like-ването не се притеснявам.
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт