фейсбук

  • 294 912
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 570
  • на плажа
  • Мнения: 1 858
 Благодаря ти, Луне! Hug

# 571
  • Мнения: 15 603
Блокираш го, той не вижда нищо от това, което пускаш ти. Все едно че не пишеш и си махнала всички твои снимки. После като му свалиш бана, ще вижда....Само ако се разприятелите, тогава няма да ти е приятел.  Mr. Green
Грешка. Упс.  Mr. Green От персонализиране на настройките си избираш опциите за публикации - кой да не ги вижда, кой да не коментира и за снимките по същия начин.  Crazy Не с блокиране. Това за останалите го пиша.

# 572
  • Мнения: 3 403
При мен като блокирах няколко човека автоматично ги разприятелих.

# 573
  • на плажа
  • Мнения: 1 858
 Тъй де. Така стана и при мен. Ама тествах с мъжа ми. Сега като се събуди ще види  Mr. Green. Дано да не го приеме като покана за развод  Joy. Аз възстанових приятелството бързичко, ама вероятно има следи от " престъплението"  Joy.

# 574
  • Мнения: 3 403
Гледах репортаж, че американцитя бая се връзват на ФБ. И много народ се е развел зарад' него. Ама ние не сме така повърхностни  Joy
Въпреки това аз пробвах с профила на сина ми Mr. Green

# 575
  • Мнения: 367
Тъй де. Така стана и при мен. Ама тествах с мъжа ми. Сега като се събуди ще види  Mr. Green. Дано да не го приеме като покана за развод  Joy. Аз възстанових приятелството бързичко, ама вероятно има следи от " престъплението"  Joy.

Никакви следи няма Wink Единственият начин да разбере е ако по времето, по което ти си го блокирала, той се опита да види профила ти.  Peace

# 576
  • Мнения: 3 403
Има следи. Отпада от листата с приятели, после, за да се появи в нея трябва нова покана, която той да приеме.

# 577
  • Мнения: 367
oops
Аз не съм доразбарала казуса  Laughing Съжалявам  Peace

# 578
  • на плажа
  • Мнения: 1 858
 Аха. Така стана. Добре, че му имам паролата  Mr. Green.

# 579
  • Мнения: 8 592

от няколко дни всичко ми е подчертано с оранжеви и зелени линии
много ме дразни, да знаете от какво е това  Tired

# 580
  • София
  • Мнения: 1 705
Аз да питам. Може ли да се персонализират само постовете от игрите. Демек да не ги виждат всички, а да си направиш определен списък от хора, с които играеш и само те да виждат тези постове. Много е досадно да гледаш по стените на хората разни постове за търся царевица или плодове и за това, ако могат да се ограничат само до кръга хора, които се интересуват от това ще е супер, а другите хора да не ги виждат.

# 581
  • Там,където се събуждам щастлива.
  • Мнения: 8 969
Имам въпрос:

Преди, когато пишех нещо в статуса, то излизаше до името. Сега се вижда само на стената.
При всички ли е така и може ли да се промени, за да ти излиза написаното до името?

# 582
  • Italia
  • Мнения: 1 057
Аз да питам. Може ли да се персонализират само постовете от игрите. Демек да не ги виждат всички, а да си направиш определен списък от хора, с които играеш и само те да виждат тези постове. Много е досадно да гледаш по стените на хората разни постове за търся царевица или плодове и за това, ако могат да се ограничат само до кръга хора, които се интересуват от това ще е супер, а другите хора да не ги виждат.
Може. Слагаш си всички съседи от играта в една група и когато публикуваш, кликаш на катинарчето до "Публикувай", излиза нов прозорец и там "Направи видим само за..." избираш "Специфични хора" и в полето под него започваш да изписваш името на групата, групата се появява, избираш я, "Запази" и след това публикуваш. Кофти е само, че трябва да го правиш за всяка публикация преди да го публикуваш, няма начин да го направиш от настройките веднъж за винаги

# 583
  • ...край Дунава
  • Мнения: 214
Имам въпрос:

Преди, когато пишех нещо в статуса, то излизаше до името. Сега се вижда само на стената.
При всички ли е така и може ли да се промени, за да ти излиза написаното до името?

Сега вече не. Само, когато си влизаш през телефона се вижда, че ти стои до името/последния статус, който си слагала/-забелязах го оня ден Peace

# 584
  • София
  • Мнения: 1 705
Може. Слагаш си всички съседи от играта в една група и когато публикуваш, кликаш на катинарчето до "Публикувай", излиза нов прозорец и там "Направи видим само за..." избираш "Специфични хора" и в полето под него започваш да изписваш името на групата, групата се появява, избираш я, "Запази" и след това публикуваш. Кофти е само, че трябва да го правиш за всяка публикация преди да го публикуваш, няма начин да го направиш от настройките веднъж за винаги
Благодаря, и това е нещо все пак.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт