фейсбук

• 294 640
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 300
Уф, ето, тази сутрин гледах снимките на бебчето на една приятелка и харесвах и коментирах. Като дойдох на работа, една колежка и е разгледала снимките и албумите. В нейните албуми има мои снимки, които съм преценила, че не искам да си ги качвам и сега стават достояние. И въобще, защо на някой трябва да му влиза в работата, че съм коментирала нещо си на някой приятел, с който той няма нищо общо  Crossing Arms Аз по принцип от много време вече не виждам такива публикации в нюз фийда си, че някой си е харесал или коментирал нещо си. И това е от много време, но явно други пък продължават да си ги виждат. Това според мен трябва да е някаква настройка накъде, но не можах нищо да намеря сама  Thinking

# 301
Не случайно някой му викат Клюкарбук...  Crossing Arms няма как да спреш някой да качва твои снимки. Единственото спасение ако снимките, които са качени са направени да ги виждат само приятелите ти, но това е спасение само в случай, че въпросната ти колежка не е приятелка с човека, който ти качва снимките... Абе объркана работа  Crazy

# 302
Тя колежката не мие проблем, защото ми е и много добра приятелка и си надничахме днес във Фейсбуците и направих това неприятно откритие. Предтсавих си, обаче, как други приятели от списъка ми, които вече наистина не искам да ги виждат, ги виждат всъщност. Ох, много объркано изречение с е получи. Нямам нищо против и приятели да си качват снимки с мен, само да не ме тагват. Ама не мога да разбера, защо като съм комнтирала снимка на някой си, ФБ му пльосва всички снимки в нюс фийда на мои приятели, с които въпросният човек няма нищо общо. И най-интересното е, че при другите ми колежки не се получава, някаква настройка е, обаче не мога да разбера каква.

# 303
  • Перник
Предполагам, че е коментирано Embarassed но може ли някой да разбере, че съм му гледала профила, като не ми е от приятелите. Че от същия човек имам покана, а изобщо не очаквах да ме намери

# 304
  • Italia
Предполагам, че е коментирано Embarassed но може ли някой да разбере, че съм му гледала профила, като не ми е от приятелите. Че от същия човек имам покана, а изобщо не очаквах да ме намери

Без значение дали ти е приятел или не - не може да разбере, че е си разглеждала профила му. Ако не откажеш поканата обаче, той получава известия какво публикуваш ти Simple Smile

# 305
... Ама не мога да разбера, защо като съм комнтирала снимка на някой си, ФБ му пльосва всички снимки в нюс фийда на мои приятели, с които въпросният човек няма нищо общо. ...

Само ако той се е съгласил такива публикации да могат да се виждат от "приятели на приятели" или от всички. Моите познати са ограничили тези виждания предимно само до своите приятели, не и до приятели на приятели.

# 306
Да, между другото и на мен ми се случи такова нещо! Не знам дали съм споделяла тук, но ми се случи да изнамеря с търсчката една позната, която не съм виждала от хиляди години и нямаме и общи приятели. Та погледнах я, но не и пратих покана, реших, че едва ли има какво да си кажем след толкова време и на следващия ден тя ме беше поканила. Ако наистина няма как да се види, ще повярвам в телепатията Thinking

argun, не съм. Всичко ми е сложено на възможно най-ограниченото. Даже и покани вече само приятели на приятели могат да ми пращат, зашото няма опция никой да не ми праща  Laughing

# 307
По-вероятно е ФБ да е филтрирал твоето търсене и да й е предложил да те добави като приятел  Wink
Иначе преди от време на време излизаха едни приложения, които позволяваха да се вижда кой от приятелите (само от тях) ти е разглеждал профила, но ФБ ги блокира всичките.

# 308
Ох, драйфуца ми се вече от лиготиите, които чета в буката.  Дали лицемерието взема връх в наши дни или  пък може и така да ги чувстват нещата хората?

# 309
argun, май много бързо те прочеох. Стоплих какво ми каза!  Laughing Що за глупост, как да кажа на приятелите си какви настройки да си направят  ooooh!

# 310
Ама те може да искат всички да виждат какво пишат и кой какво им отговаря Laughing може умишлено да са ги направили така.

# 311
По-вероятно е ФБ да е филтрирал твоето търсене и да й е предложил да те добави като приятел  Wink
Иначе преди от време на време излизаха едни приложения, които позволяваха да се вижда кой от приятелите (само от тях) ти е разглеждал профила, но ФБ ги блокира всичките.

Да, но дори и като ги имаше тези приложения, можеше да видиш профила само на тези приятели, които приемат поканата да използват и те това приложение. На мен ми се виждаше едва ли не обидно.Как ще изпратя приложението на приятел, все едно му казвам " искам да знам, кога ми гледаш профила". А и бяха твърде безсмислени тези приложения, въпросът е да имаше някакво, което ти показва хората извън списъка, които " зяпат", а не тези от списъка.

# 312
Да попитам и аз. От един час, се мъча да вляза във Фейсбук-профила си. Изписвам Име, Парола и ми излизат някакви стъпки 1.2.3.- някакви смяна Имейли, пароли и пр. и не мога, не мога да си вляза в профила. Какво става, или по-точно какво е станало?

Предполагам, че са настройки за сигурност.  newsm78

така пише. аз обаче ги прескачам- като излезнат стъпките ползвам BACK и съм си в профила.

Натискаш горе вдясно "Home" или "Profile" и си влизаш, където искаш.

# 313
  • UK
Приложенията с "Кой ти гледа профила" винаги са изкарвали списък на случаен принцип, не задължително само на хора, отворили приложението, мен ме изписа два пъти на хора, на които никога не съм им гледала профилите, без да съм отваряла приложението.

# 314
  • ...край Дунава
Знае ли някой, обсъждахте ли го тук, че не помня вече, как може да се промени и дали изобщо може-това, че, на общата стена изписва, какво съм харесала или какво съм коментирала, егати гадното е, аз винаги си чистя последните действия от моята стена-къде що какво правя, ама винаги след комент трия, и се получава егати тъпото, остави, че изписва какво съм коментирала, ама и това с харесването вече..........Sad

Общи условия

Активация на акаунт