7-мо Тортено предизвикателство- Юли 2010

• 15 565
  • 187
  •   1
Отговори
# 15
Да ви следя,де...    Laughing   за всеки случай! 

# 16
  • варненка от София
Раичка, утре ще ти пусна и двете тортета и обясняванки, и всичко.  Flutter

# 17
Райче, значи може вече да ти пускаме снимките ,така ли? Аз съм готова отдавна,само чаках момента  Grinning

# 18
Който е готов и иска може да пуска снимките . Може и на Скайп , Сиси ти го имаш  Grinning

# 19
Ооооооооо, Райченцеееееее, много те обичам за тази новина.
Утре те чакам да се наспинкаш и ти мяткам един голяяяяяям РАР-нат файл.  Twisted Evil

# 20
Тази мистериозна тема я виждам за първи път...
Аз още нямам торта, но мисля да имам!

# 21
...
Ани–боланд ми е изпратила снимки на торта , но няма снимки от процеса на правене , а само снимки в завършен вид . Предполагам понеже участва за първи път не е прочела условията докрай и затова не е снимала подробно .
 Някой да има нещо против ...или да качвам нейната торта ?
...
Прочетох аз правилата, но естествено съвсем се заблях докато правех тортата  ooooh! Вкъщи беше около 40градуса и аз от бързане да налепя бишкотите забравих да я снимам  Tired В правилата пише че е желателно да има снимка на процеса, а не задължително.... ако решите да ме дисквалифицирате няма да се обидя изобщо, така или иначе мойта новашка торта няма нищо общо с красотите които ще покажете  Peace
Рая благодаря че се занимаваш с това!   bouquet

# 22
Ани - аз пък си мисля, че печенето на блатове и бъркането на кремове не е толкова важно. Хубаво е да има постъпкови снимки на неща, които се по-интерсни. Нещо, което се прави за първи път. Нещо, което изглежда по-странно и по-трудно. Като има снимки, може да се използва от другите в последствие. Мисля че вече достатъчно се познаваме и ни е ясно че всяка може да изпече блат /вкл и аз  Laughing/  и да забърка крем. Знаем и кой на какво ниво изпъва чаршафите, така че никой няма да те дисквалифицира, спокойно.
То, и в моята торта няма кой знае каква сложнотия, но имам снимки и заради теб.

# 23
Момичета,имам въпрос:АЗ като не съм се записала може ли да участвам,че нещо напоследък не съм в час,т.е. забравих да погледна регламента?
И още един въпрос,ако евентуално ме приемете:Понеже тортата,която правих днес е за 2 годишно дете,не е точно бебешка,дали ще мога да участвам с нея?

# 24
  • София
barcela, записването е формално, няма проблем. А за тортата - ти си преценяваш дали се връзва с темата. Аз самта направих една конкретно за Погача на  новородено бебче, която хич не се вписва в общата ми представа за бебешка торта. Но вероятно ще се откажа да участвам тоя път (не заради това обаче).

# 25
Ани - аз пък си мисля, че печенето на блатове и бъркането на кремове не е толкова важно. Хубаво е да има постъпкови снимки на неща, които се по-интерсни. Нещо, което се прави за първи път. Нещо, което изглежда по-странно и по-трудно. Като има снимки, може да се използва от другите в последствие. Мисля че вече достатъчно се познаваме и ни е ясно че всяка може да изпече блат /вкл и аз  Laughing/  и да забърка крем. Знаем и кой на какво ниво изпъва чаршафите, така че никой няма да те дисквалифицира, спокойно.
То, и в моята торта няма кой знае каква сложнотия, но имам снимки и заради теб.
Hug  Hug  Hug Много си мила! Като видите тортите ще видиш, че няма да ти възникнат никакви въпроси относно направата, нито украсата  Whistling Простичка но пък симпатична Laughing

# 26
Аз чакам Тандури да ми даде паролата и ще кача снимките които имам до момента : Ани-Боланд , Ванчето , Сиси , Марулка( от нея имам 8 имейла )

Ако не ви се занимава да качвате снимки на имейла , на ЛС давам Скайп ( за тези които го нямат)  Grinning

# 27
Момичета,
аз не съм се вясвала, че моята майка най-накрая пристигна и на едно място не се спираме, но сега като видях на Рая съобщението и установих, че има проблем.

Ситуацията е следната...аз направих отделен акаунт във Фликър за тортеното предизвикателство преди няколко години, като плащах за Про акаунт, за да могат да се слагат много снимки наведнъж без ограничение. Мислех си, че договора ми изтича септември, но се оказа, че е изтекъл на 6-ти юли.
До момента както разбирам има само 3-ма човека пратили торти...горе долу 6 казали, че ще правят торта изобщо.
В момента нямам възможност да подновя акаунта.

Има няколко варианта:
- да пращате малки по размер( и брой) снимки на Рая, за да се съберете в тези 100 МБ ( което значи, че ако участват 20 човека, снимките не трябва да са повече от 50, като всяка да е по-малка от 1 МБ)
- Да ги качвате в собствените си албуми и да пускате линковете като ги качите
- Да направим нов албум някъде, където е без ограничение на качването и е безплатно ( предложения?)

Ако се сетите и за друг вариант, пишете!

Кажете как искате да направим и да решим въпроса! Съжалявам за объркването в последната минута, просто не бях влизала в този акаунт от много време и нямах представа, че се е създала тази ситауция.
  bouquet

# 28
Дайте да поизчакаме да видим колко човека ще участват и тогава .

Ани ако се съберем повече хора , аз ще поема таксата за тази година . Все пак  не си задължена само ти да поемаш този разход .

# 29
А не може ли да се ползва стария акаунт на Фликър? Там нали не се плаща? Какво значение има къде са снимките???  newsm78
Аз исках да кажа, че колкото и хора да се включат, аз няма да участвам в обсъждането.  Sad  Заминавам на 30ти и ще се прибера на около 10ти.

Общи условия

Активация на акаунт