ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 509
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Добро  утро! Ето и закуската от мен собствено производство:
Ябълков-бисквитена пита с шоколадов топинг:)

Страхотни снимки-чакам ощееееееееееее!

# 601
Добро утро!!!
Дорабела,ще си развалим хубавите отношения с тези изкушаващи закуски Laughing.
И отново да кажа,че снимките са страхотни.
Весел и усмихнат ден на всички. Heart Eyes
Фокси не пишеш,дано всичко да е наред. Hug

# 602
Добро утро!

Ние в последния момент се отказахме да пътуваме за ВТ за съжаление, прогнозата за времето ни уплаши Embarassed

Снимките са прекрасни!
Марина, много вкусно изглежда закуската Wink

# 603
  • Пловдив
Добро утро
Дорабела,закуската е изкушаваща

Снимките са супер

ще бягаме на разходка сега,а следобед ще дооправя останалия багаж,че е лудница

Дая,прогнозата беше кофти,но реално във ВТ не валя петък и събота изобщо.Събота през нощта валя доста ,но през деня в неделя си беше ОК

# 604
Добро утро Hug

Снимките са просто божественярски!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега още повече ме хвана яд,че не успяхме да дойдем и затова напълно подкрепям идеята на Теди за 2-3 национални срещи през годината Mr. Green
Аз все още тая някакви надежди поне на море да отидем тази година и се надявам така поне да се видя с варненки и Миленка...

Нелинда,добре сме,миличка Hug Само по един ден температурата на децата беше висока-39 градуса.Проблема след това е,че не искаха да се хранят.Тоест искат,но ги болят гърлата и само плачат като им сложа нещо в устата.Е,Наско вече прояде,но при Жорето хапването все още е трудна задача.Даже антибиотика насила му го пъхаме в устата /доколкото можем/.

Не съм писала вчера,защото едната ми братовчедка,която живее в Канада и която не си е идвала от 3 години,ми се обади да се видим,защото си била в България.А ние с нея и сестра й много се обичаме,като сестри сме и затова вчера бях почти цял ден с нея.Говорихме много за живота в Канада и по-специално Монреал и се оказа,че да започнеш там живот от нулата е много по-лесно ,отколкото ако отидем в Швейцария.Стъпим ли на канадска земя,автомтично започват да ни "плащат" само заради това,че сме избрали да отидем там и децата да ни да израстнат там.Децата при тях били на голяма почит,особено малките.Осигуряват ти безплатни курсове,за да научиш езика и през това време ти помагат финансово,за да не умреш от глад докато учиш.Абе то е дълга история,но научихме доста и май взехме да се замисляме.Както и да е,няма да ви занимавам сега и с това...

Пак да кажа..снимките са супер и независимо от неуредиците в хотела очевидно сте си прекарали добре.Искрено съжалявам,че не бях с вас Sad

Дорабела,нещо ме съмняваш...В теб дреме скрит готварски талант.Пускай по-често такива снимки,поне идеи да ни даваш Hug
m@m@,много добре изглеждаш Heart Eyes А къде е това закътано и тихо местенце,на което са правени снимките?

И да попитам морските мацки-някоя от вас или някой ваш познат не дава ли квартира под наем? Така ,ако можем,по-тънко да минем,не за друго Blush Пъэк ние ще се отблагодарим по друг начин,ще измислим какъв Laughing

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 09:48 от •● foxy81 ●•

# 605
  • София
Леле, леле, кои са тези деца, не ги познавам! Laughing Супер снимки!

m@m@, много сладко бременно тумбаче!

# 606
Дая,прогнозата беше кофти,но реално във ВТ не валя петък и събота изобщо.Събота през нощта валя доста ,но през деня в неделя си беше ОК
Тъй като няма емотиконка, която си гризе ноктите, ще кажа, че ме е яд, ама е късно, истината е че съм станала много страхлива покрай разболяванията на малката и много се притеснявах да не я разболеем в "лошото" време.

# 607
Привет Hug

Поздрави от морската градина Mr. Greenлелееее,ей разкошна е тая Варна,местя се,лятото тук зимата в Алпите и така Whistling

Аз за срешата няма да пиша,то е ясно като съм си тръгнала какво ми е мнението Twisted Evil
За мен минусите бяха много,а повярвайте нее съм претенциозна,в момента съм в хотел който за нищо не става,но знам,че идвам в такъв,а когато очакваш нещо прилично и уцелиш от торбата с ... единствения ... си много разочарован.Който беше там знае за какво говоря...Истината е ,че явно съм карък,падна ми се единствената стая без хладилник,после апартамент без климатик(и плащах клато за с климатик),има,няма нет,ресторанта работеше със странно работно време,пък и една супа не предлагаше......Спирам,че май прекалих,а уж нямаше да пиша.

Виде,изглеждаш прекрасно Hug

Адашката, как е Мишето?Милото,дано да не е от храна алергията.

Много сте смели с  ягодите,аз май на Мая ще и дам чак догодина,сега не знае какво изпуска,а ако и направя алергия щше е за цял живот и ще ме яд много(просто аз съм с толкова алергии и си ме е страх).

Ние сме на морето до четъвъртък вечерта,чакам оферта от Варненки,аз предлагам едена морска градина утре или в сряда по което време ви е на вас удобно.Ще гледам довечера да прочета дали сте ми пуснали оферта Wink

Чао за сега и до скоро Grinning

# 608
  • Пловдив
Дая,съвсем разбираемо е,че се притесняваш за Симонка.Другия път ще си на линия   Grinning

Ех Миме,жалко че си тръгнахте-липсваше ни  Hug.От хотела върнаха ли ви парите?

Лично нас най ни удари липсата на асансьор.Всеки ден даянихме с дете на ръце и багаж до 3 я етаж.Лошото е,че не сме свикнали,защото тук сме си с асансьор

# 609
Мами, още нищо не съм чела и затова се извинявам  Embarassed , ще наваксам- обещавам!

Влизам, за да кажа, че Патето и бебе Чавдар са в болница! Малкия е с бронхиолит  Cry ! Краси е вкъщи със свекърва й, но тежко преживява раздялата с мама  Confused . Нека им стиснем палци за бързо оздравяване! fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Марти, едно ограмно БЛАГОДАРЯ за всичко, което направи за нас! Страхотна си! Изкарахме си чудесно и много се радвам, че се запознах със всички мами, татковци и дечица!   bouquet   bouquet   bouquet

# 610
  • Пловдив
Горкото Пате-дано бързо да се оправя малкия Чавдар и да са си всъщи Praynig.Много е малък за болести бееееееее  ooooh!

# 611
Ох, стискам палци за Патето и Чочко!  Sad Дано оздравяват бързо!!!
Марте, мерси и от мен! Подозирам, че ти побеля косата покрай нас. Следващият път срещата е на морето, само мяташ джапанките в сака и идваш.  Hug Пу, аз няма да организирам нищо.  Twisted Evil
Миме, ние днес отмаряме, но утре и вдругиден сме на разположение, когато решите.  Peace
Като си говорим за алергии, Ралица вчера без малко да я ухапе една пчела, по средата на нищото, на километри от най-близкият град. По този повод реших и аз да сложа ампула Урбазон в аптечката и да попитам педито как се слага.

# 612
Бързо оздравяване на Чавдар! Много гуш от нас!!!
Снимките са чудесни, пускайте още, че който не можа да дойде, поне да погледа  Wink

# 613
Много голямо гуш за Патенцето и малкия бонбон. Уф направо ми се скъса сърцето като прочетох.
Диде, те в белодробната ли са?

Хайде всички болни да оздравяват и да се престава с тия мъки  Praynig

Снимките на малките сладурковци са повече от разкошни. Каква промяна  Simple Smile

# 614
Ей този малък човек Чавдар,много бързо да оздравява Praynig.Едно голямо гуш Outta Joint за него,Патето и баткото.
Айде като се организираме за среща на морето,ще гледам и ние да скочим.
Миме,не се ядосвай за Търново.Имало да става. Hug за теб и Мая.

Общи условия

Активация на акаунт