Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 103
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
пеп-4o,благодаря за рецептата!   bouquet  Новото сладко е супер!  Wink
rossonera ,вкусни неща показваш!  thumbsup Видях рецептата за бразилските сладки.Забавно е ,че в скоби пише "руски сладки за чай".  Grinning
lina kaz ,вкусно ,разнобразно,красиво!   bouquet
FRESA,чудните ти картофки бих съчетала с бутчетата с чесън и розмарин на Lindita!Ммммм! Flutter Flutter Flutter

Леля Ог ,от твоята снимка отново лъха нежност!  Heart Eyes

Tannita,убийствени сладкиши!  #Crazy Hug

# 196
  • Варна
Шницели за обяд:

# 197
  Страхотни сте момичета!Пропуснала съм темата  и сега се връщам да гледам.

Стигнах до Танита, сина ми пощуря по нейната щерка и само я целува на монитора Laughing казва хубава кака Joy

# 198
  • София
     rossonera, виждайки сутринта твоите филийки, и аз реших да си направя, но си ги направих с чесново масло, запечени на грил-тиган, със сиренце и доматки. Колкото  е просто, толкова е вкусно!

http://media.snimka.bg/6405/019065935.jpg  

И една купа с крилца се мариноват, но с тях вече ще стана досадна! Peace

Леля Ог, благодаря за поздравите! Heart Eyes Hug 

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 12:36 от Тайна

# 199
  • ВАРНА
Днес сме на печени гъби с чесново масло и синьо сирене

крилца на грил с картофена салата

шоколадово-млечен десерт с ягоди

# 200
  • Пловдив
Салата от зеле, зеленчуци на фурна, баница, картофена чорба, пълнени чушки сориз и кайма:

# 201
  • Czech Republic
Ох какви вкусотии сте показали пак - направо си е изкушени да влиза човек в тази тема! Страхотни сте!

Аз само да покажа и почерпя, па макар и виртуално за рождения ден с една лека ягодова тортичка, която довършвах едва днес сутринта (вчера за колежките имаше друга):

Аз отивам да правя сандвичи на руло, ако остане време може и да снимам, че сме покакени на рожден ден на племеницата ми.

Лек ден на всички! Hug

# 202
  • София
   Наталина, тортичката е вълшебна! Идвам с чинията! newsm64

И пак крилца  Embarassed, ама като не искат да ги ядат на друго!

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 15:00 от Тайна

# 203

Ама Пеп-4о мисли му поне теб знам къде да намеря, но няма да е само за закуска ...    Wink  а чрез теб и другите са наред.... за посещение естествено.... с цялата рода  Ха сега треперете ! Joy Joy Joy

ППГ /Плаши Пейо гаргите/  newsm53 newsm53

Браво на Нанси, страхотно се е справила  newsm51 newsm51

Нат, какви са тези сандвичи на руло  newsm78 newsm78  Тртата е умопомпрачително красива, сочна и - сигурна съм - вкусна   bouquet  bouquet

Фани, много апетитни крилца  Peace и при нас такива, но глазирани в сладко кисел сос

# 204
Крилцата са страхотни Тайна. Трябва скоро да направя.

От мен един хляб:

Uploaded with ImageShack.us

# 205
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но често ви навестявам и ви се възхищавам!
Моите  добри пожелания за всички, които са имали повод за празнуване: tutulina, Тайна, natalyna,Роца,     bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Специално искам да поздравя леля Ог, за изкушаващите шоколадови ягоди и черешки от преди няколко странички! Изглеждаха фантастично! Възхитена съм от прецизността и търпението, които имаш!  bouquet

От мен спаначено руло на nordina                     и еклери

Приятен уикенд на всички!

# 206
  • София
Благодаря ти! И твойто хлебче изглежда много уханно и вкусно  Peace! Откакто ги направих за пръв път така крилцата, дъщерята и внука, вече не искат да ги ядат, направени по друг начин.

# 207
Благодаря ти! И твойто хлебче изглежда много уханно и вкусно  Peace! Откакто ги направих за пръв път така крилцата, дъщерята и внука, вече не искат да ги ядат, направени по друг начин.

Рядко виждам тук разделени крилца, както ние ги предпочитаме. Как точно ги приготвяш?

# 208
  • София
Благодаря ти! И твойто хлебче изглежда много уханно и вкусно  Peace! Откакто ги направих за пръв път така крилцата, дъщерята и внука, вече не искат да ги ядат, направени по друг начин.

Рядко виждам тук разделени крилца, както ние ги предпочитаме. Как точно ги приготвяш?
Писах ти на лична, да не се повтарям тук! Peace

# 209
От мен скромно  Embarassed
Песто от кресон и босилек

Доматена салата с песто

Общи условия

Активация на акаунт