Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 579
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
Така е,и като едно непораснало дете тя все търси обич и закрила-само,който е израстнал без подкрепата на семейството си може да разбере колко е трудно човек да започне да обича себе си и да вярва на другите.И да-когато получи човек такива шамари от живота не може да се сърдим,че и Ферхунде се озлобява и иска справедливост.
Така е. Спомням си, когато каза, че иска да бъде част от семйството на Шефкет, че те винаги застават зад него и, че и тя иска и с нея да е така.

# 151
Може ли нещо извън спора около Ферхунде  Laughing ?

Кажете ка се казва мелодията от филма, дето много прилича на последната песен на Кенан от Мелодия на сърцето, прослушах всички  от албума към филма, но май я няма там  newsm78.
Искам да си я сваля, може и линк към клипче  Praynig

Аз не съм гледала Мелодия на сърцето, няма как да я знам. Ама тук много спрягат една песен Календар се казва не знам има ли нещо общо с тази дето търсиш ти.  newsm78
Много ти помогнах няма що.  Blush

# 152
Така е,и като едно непораснало дете тя все търси обич и закрила-само,който е израстнал без подкрепата на семейството си може да разбере колко е трудно човек да започне да обича себе си и да вярва на другите.И да-когато получи човек такива шамари от живота не може да се сърдим,че и Ферхунде се озлобява и иска справедливост.
Така е. Спомням си, когато каза, че иска да бъде част от семйството на Шефкет, че те винаги застават зад него и, че и тя иска и с нея да е така.

Ако беше заслужила,щяха да го направят!Но тя правеше тъкмо обратното!

Няма как да знаем дали е страстна Ферхи- не я дават в тази светлина. Wink Embarassed
Виж, да флиртува и кокетничи- няма равна! hahaha

Не лицемерничи, защото не се налага- тя направо си казва и прави това, което мисли. Naughty

А колкото до добро сърце в нея- не бих казала. Нещата, които тя извърши не отговарят на постъпките на добрите хора.
Въпреки, че досега не съм я отричала напълно, дори в много моменти я съжалявах, тя постъпи доста подло в ситуации, в които  нещата зависеха от нея и можеше да помогне, вместо да навреди.
Много пъти, само от една нейна дума, дадени действие или развитие  биха тръгнали в по-правилна посока. Но нейните "съвети" объркваха хората около нея, докато всичко излезе извън  контрол.

Съгласна съм Peace!Дартаняни,за мен ти си човекът,който вижда нещата най-обективно,дори и понякога да не ни съвпадат мненията,и на Чебурашка също,и за нея мисля така,и Ледена Кралица също.Ние,останалите антифенове на Ферхунде,сме доста по-люти с нея Laughing.

# 153
  • до една звездичка
Ох, АМАН от туй кирливо Ферхунде!!!

Смятам да си дам малко почивка. wavey

# 154
Petuhin Това е наистина странно,уж застават зад децата си,когато е да са срещу Ферхунде,обаче като сгафят-ги гонят,че да не ги срамят пред хората...Ако само от Ферхунде зависеше до сега всички да са се разпилели ,ама явно не Ферхунде им е проблема.
А отделно как ги идеализираше Ферхунде в стремежът си да има семейство.Е,за съжаление ни тяхното бе истинско семейство,ни любовта им с Шефкет бе истинска,че да издържи на препятствията/поне за сега/.

# 155
Ох, Дега спукваш ме от смях-честно-изхилих се като го прочетох  Joy Joy  hahaha

# 156
Една от най-големите грешки на Ферхи беше тази, че тя дори не знаеше в какво семейство влиза. Не знаеше дори как изглежда къщата, интериора, семейството на Шефкет- нищичко. Знаеше, че бащата е бил околийски управител и толкова.
Кой знае, какво си е представяла. Тя обича богатството, разкоша, охолния живот. Това го разбрахме с времето.
Затова така се втрещи на прага на Текинови, когато влезе за първи път.
Това беше първото и /при това не малко/ разочарование.
А след това започнаха и други  проблеми, но в основата на всичко, мисля че беше именно това разминаване с представите й.

# 157
Чебурашка, не Календар, една с цигулка, много прилича на онази, дето кенан я остави за дъщеря си, миналата седмица я пускаха в сериите, ох ще се връщам по частите на сериите назад, за да я търся.

# 158
Имам чувството, че ако админите прилагат принципа да слагат бан на всеки, който спомене Ферхунде, независимо по каква причина, темата ни ще се изписвам мнооооого по-бавно.  hahaha Joy Joy Joy

# 159
Може ли някой да ми обясни защо на сватбата на Неджля и Джем пуснаха гръцка,вместо турска песен  newsm78

# 160
Решение на сценаристите. Няма как да ти обясним тук.  Peace

# 161
Клипчето за любовния триъгълник е готово.
Приятно гледане!!!
http://vbox7.com/play:ccf2eb4a

Хубаво е ........Шевкет я обича,ама тя....незнам какво да кажа

Здравейте на всички.Гледам филма от сватбата на Лейля, и следя редовно темите чета гласувам в анкетите . ВСИЧКО Е МНОГО ИНТЕРЕСНО ТЕМИТЕ СА ОФОРМЕНИ СТРАХОТНО, ЗА КОЕТО БЛАГОДАРЯ.Само напоследък някой посетители влизат в темата за да кажат някоя глупост, обида или пък ...ще има ли серия , ами вижте програмата това започва да дразни. Все пак това е тема за филма и е хубаво когато има диалог и се води дискусия.

Това,че се пита кога ще има серии не ме дразни,лично мен
Веднъж се интересувах от един филм и ме насочиха ,към феновете в съответния форум.

Този,които пуска темата с любов не би следвало да го дразни  Heart Eyes

Нека питат хората,колкото повече зрители по-добре

А и в анкетата на тази тема,водещия резултат е информация за филма,а не дискусията

Благодарности за новата тема, авторката и оформителите й!

Честит празник на всички дечица! Нека са живи и здрави.

Гласувах и аз в анкетата.
Честно казано обаче, леееекинко се съмнявам относно искреността на отговорилите, имайки предвид съотношението: най-предпочитана опция / брой страници, изписани до момента. Wink

п.с. Какво стана с анкетата за най-готин мъж? Приключи ли вече?

ОООО аз съм изпуснала предния път анкетата.
Радвам се за победителя,преди,за него гласувах и сега

# 162
  • София
Oncheto, за по голямата част разбира се, че водещото е информация за филма, но е примесено и с дискусията и участниците! Лично аз не търся инфо за филма защото по бтв сериите съм ги гледала, а точно участниците и дискусиите са ми водещи  Peace

# 163
Днес филма е от 21 часа. Ще дават само 1 серия. Да не го изпуснете като видите, че няма в 20 часа.   Peace

# 164
Petuhin Това е наистина странно,уж застават зад децата си,когато е да са срещу Ферхунде,обаче като сгафят-ги гонят,че да не ги срамят пред хората...Ако само от Ферхунде зависеше до сега всички да са се разпилели ,ама явно не Ферхунде им е проблема.
А отделно как ги идеализираше Ферхунде в стремежът си да има семейство.Е,за съжаление ни тяхното бе истинско семейство,ни любовта им с Шефкет бе истинска,че да издържи на препятствията/поне за сега/.
Да, за съжаление е така. И за съжаление много семейства са така.

Общи условия

Активация на акаунт