Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 564
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
Момичета за Ферхи категорично сме се разделили на два лагер и никой не си напуска лагера и не отива в противниковия, нито пък се опитва да разбере другата страна. Не си задавайте въпроса защо е така, просто Ферхундето е такава персона, че няма как да си безразличен към нея. Или е силно оплюта, или подкрепяна.  Mr. Green
Аз не мога да разбера за какво е тоя непрекъснат спор.  Rolling Eyes Мен въобще не ме забавлява. Не може ли просто всеки да си изкаже мнението, без да се чувствува задължен да убеждава и другите и без да се чувствува лично засегнат от различното мнение?  Rolling Eyes А то така повтаряме и повтаряме ... Confused

# 136
  • до една звездичка
Благодарности за новата тема, авторката и оформителите й!

Честит празник на всички дечица! Нека са живи и здрави.

Гласувах и аз в анкетата.
Честно казано обаче, леееекинко се съмнявам относно искреността на отговорилите, имайки предвид съотношението: най-предпочитана опция / брой страници, изписани до момента. Wink

п.с. Какво стана с анкетата за най-готин мъж? Приключи ли вече?

# 137
Ферхунде е образ на  малкия човек в големия мегаполис,който е съвсем сам,без семейство,без роднини,без приятели/поне еобразована и има работа/-и грешките и не са повече от тези на другите герои.Друг е въпросът,че всеки пречупва през своя опит и ценности всяка постъпка на героите.А,че и симпатизирам-да,но не значи,че я подкрепям  на всичките 100%/особено в бъдещите и подвизи/.

# 138
Unknown_lady благодаря ти много за инфото.  Hug
Помогна ми да разбера някои постъпки на героите от филма.  Flutter
Няма защо  Hug И аз отначало не разбирах много неща като отидох за първи път там, но после истински се забавлявах Simple Smile

И накрая искам да знам дали всички щяха да се държат толкова зле с Ферха ако тя беше се родила не бедна и несретна, а богата и могъща като Аслъ да речем...
Навсякъде  в ислямския свят /а то май и навсякъде/ към богатият човек се отнасят с респект и никой не си позволява неуважение и фасони към него.

В арабския свят се отнасят с уважение към богатия човек - така е, живяла съм в Египет с мъжа си и знам какво значи да се ползваш наистина с уважение и респект.
Което в България въобще го няма - тук никой и хабер няма от уважение.
Та мисля, че точно това се пропуска от коментиращите тук - най-голям недостатък на Ферха според семейство Текин беше, че освен всичко е и бедничка....Не бяха справедливи с нея, няма какво да говорим. И я ритаха точно , защото мислеха, че могат да го правят - а какво по-лошо от това?
Та Ферха не случайно избра силата на парите, която и осигурява Левент. Не и е по сърце, но за бедните избор по сърце няма...

# 139
Анкетата за мъж приключва в петък.  Flutter
Засега води Левент.  Mr. Green

Аз не мога да разбера за какво е тоя непрекъснат спор.  Rolling Eyes Мен въобще не ме забавлява. Не може ли просто всеки да си изкаже мнението, без да се чувствува задължен да убеждава и другите и без да се чувствува лично засегнат от различното мнение?  Rolling Eyes А то така повтаряме и повтаряме ... Confused

Напълно съм съгласна със soya-fen.  Peace

# 140
Ферхунде е образ на  малкия човек в големия мегаполис,който е съвсем сам,без семейство,без роднини,без приятели/поне еобразована и има работа/-и грешките и не са повече от тези на другите герои.Друг е въпросът,че всеки пречупва през своя опит и ценности всяка постъпка на героите.А,че и симпатизирам-да,но не значи,че я подкрепям  на всичките 100%/особено в бъдещите и подвизи/.

Ферхунде е добра по сърце , страстна е и нелицемерна с което ми е симпатична, но другите наоколо и са озъбени вълци, и затова е казано "ако си сред вълци трябва и ти да се научиш да виеш като вълк".
и Ферхунде се учи.

Докато на други, като Неджля, въобще не им се налага да усвояват такива похвати, защото им идва от сърце да са вълци.
Затова не ми е симпатична Неджля. Мразя хиени.

# 141
Добра по сърце???!!!Нелицемерна???!!!Ферхунде се учела???!!!  Sick

# 142

Ферхунде е добра по сърце , страстна е и нелицемерна с което ми е симпатична, но другите наоколо и са озъбени вълци, и затова е казано "ако си сред вълци трябва и ти да се научиш да виеш като вълк".
и Ферхунде се учи.

Докато на други, като Неджля, въобще не им се налага да усвояват такива похвати, защото им идва от сърце да са вълци.

Така е,и като едно непорастнало дете тя все търси обич и закрила-само,който е израстнал без подкрепата на семейството си може да разбере колко е трудно човек да започне да обича себе си и да вярва на другите.И да-когато получи човек такива шамари от живота не може да се сърдим,че и Ферхунде се озлобява и иска справедливост.

# 143
Добра по сърце???!!!Нелицемерна???!!!Ферхунде се учела???!!!  Sick
как пък никой не се намери да я оцени? Joy Joy Joy Даже приятелката й и майка й!  hahaha
Наистина е прекалено. Ритали я били ... те не я искаха и това си е тяхно право, тя им се натрапи, после Текинови били лошите.  Laughing Laughing Laughing

# 144
Здравейте на всички.Гледам филма от сватбата на Лейля, и следя редовно темите чета гласувам в анкетите . ВСИЧКО Е МНОГО ИНТЕРЕСНО ТЕМИТЕ СА ОФОРМЕНИ СТРАХОТНО, ЗА КОЕТО БЛАГОДАРЯ.Само напоследък някой посетители влизат в темата за да кажат някоя глупост, обида или пък ...ще има ли серия , ами вижте програмата това започва да дразни. Все пак това е тема за филма и е хубаво когато има диалог и се води дискусия.

# 145
  • София /Сухата река/
Ферхунде е образ на  малкия човек в големия мегаполис,който е съвсем сам,без семейство,без роднини,без приятели/поне еобразована и има работа/-и грешките и не са повече от тези на другите герои.Друг е въпросът,че всеки пречупва през своя опит и ценности всяка постъпка на героите.А,че и симпатизирам-да,но не значи,че я подкрепям  на всичките 100%/особено в бъдещите и подвизи/.

и Ферхунде се учи.

newsm78 #Crazy Rolling Eyes

# 146
Може ли нещо извън спора около Ферхунде  Laughing ?

Кажете ка се казва мелодията от филма, дето много прилича на последната песен на Кенан от Мелодия на сърцето, прослушах всички  от албума към филма, но май я няма там  newsm78.
Искам да си я сваля, може и линк към клипче  Praynig

# 147
п.с. Какво стана с анкетата за най-готин мъж? Приключи ли вече?
http://listopad-bg.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html#more  bouquet

# 148
Арабела,ние един и същ ли филм гледаме?Ферхунде добрата,а Текинови вълци  Sick!?
Ферхунде се учела,и какво научи,че с лошо не става,трябва с още по-лошо!И Ралико,ти си съгласна с това!?Ферхунде си беше злобна ,сметкаджийка,не е станала такава когато е влязла в семейството!Лъжеше Шефкет,оплете го в мрежите си,а той, супер наивен и добронамерен,й се върза на номерата и от там насетне,последва всичко,не трябваше да я приемат.не стига че им я натресе,а и сега семейството изплаща огромният му дълг.Атой,вместо да помисли как се справят,с какво ще хомогне и той като излезе,мисли за Ферхунде  #Cussing out!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 15:35 от rozi-maxi

# 149
Няма как да знаем дали е страстна Ферхи- не я дават в тази светлина. Wink Embarassed
Виж, да флиртува и кокетничи- няма равна! hahaha

Не лицемерничи, защото не се налага- тя направо си казва и прави това, което мисли. Naughty

А колкото до добро сърце в нея- не бих казала. Нещата, които тя извърши не отговарят на постъпките на добрите хора.
Въпреки, че досега не съм я отричала напълно, дори в много моменти я съжалявах, тя постъпи доста подло в ситуации, в които  нещата зависеха от нея и можеше да помогне, вместо да навреди.
Много пъти, само от една нейна дума, дадени действие или развитие  биха тръгнали в по-правилна посока. Но нейните "съвети" объркваха хората около нея, докато всичко излезе извън  контрол.

Общи условия

Активация на акаунт