Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 628
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
И не само Гюлшен,абсолютно всички са й криви на Ферхунде,щото искала да я направят щастлива,пък те не го правели  ...
Аааа  newsm45 newsm45 newsm45 rozi-maxi, и аз като тебе получих просветление!  smile3518 Изведнъж ми стана мъчно за Фери! Никой не я обича, никой!  newsm45 Всички са лоши, лоши! Само я гонят и я бият!  newsm45
И родната й майка, уууу... newsm45 ... и единствената й приятелка, аааа ...  smile3511 newsm45 newsm45 newsm45

# 181
Хей,честита ни темичка!Някой знае ли какво ще стане в днешната серия,че нещо не мога да вляза в сайта на бтв!?

# 182
Момичета ето една статийка за Али Ръза

Актьорът Халил Ергюн :
На „Листопад” не можах да откажа

Халил Ергюн е роден на 8 септември 1946 г. В Бурса. Завършва политология в Анкара, но после се посвещава на актьорството. Първата си кинороля изиграва във филма на Йълмаз Гюней „Път” през 1973 г. От тогава до сега е участвал в 73 продукции за голям и малък екран. У нас най-известната му роля е тази на Али Ръза в сериала „Листопад”.
 -Защо приехте да играете в „Листопад” ?
- Бях много уморен тогава и въобщене исках да приемам нови роли. Но когото ми предложиха участие в „Листопад”,не можах да откажа. Защото сериалът се очертаваше като качествен – сценарият бе написан по романа на голям наш писател. Помислих си, че хората са жадни за добри послания, изпитват нужда за тях. Осъзнавах, че с тази поредица мога да дам нещо на зрителите.
- На Али Ръза ли дължите популярността си ?
- И преди „Лшстопад” бях много популярен актьор. Сега обаче съм още по-известен.Знаех, че проектът ще предизвиква голям интерес, но честно казано, не очаквах точно такъв фурор. Публиката иска още и още.
- Приличате ли по нещо на Али Ръза ?
 - Живея в модерно общество, но също като Али Ръза имам класически разбирания за семейните ценности. И аз настоявам да има морал в отношенията.
- Винаги играете баща на екрана.Защо ви дават все такива роли ?
- Да, откакто съм на телевизионния екран, съм все в ролята на баща. Вероятно съм добър за тази работа. А може и така да ми е писано.
- На какво се дължи успехът на „Листопад” ?
- Сериалът влияе на зрителите. Те се идентифецират с героите.
- Какво ще правите след края на „Листопад”?
- Постоянно получавам предложения за театрални постановки и филми. Засега ги отхвърлям, защото ми е трудно да ге съвместявам с „Листопад”. Без работа няма да остана.

# 183
И аз искам да съм по-щастлива  newsm45   smile3514,искам пък,и сега като си дойде мъжо ще му кажа,ще го питам аз него,защо,как тъй не съм аз най-щастливата на света !

# 184
rozi-maxi  Flutter Ама ти наистина си сладка  Laughing Аз пък преливам от щастие  People Angel Честит празник на детето на всички!

# 185
  • до една звездичка
И аз искам да съм по-щастлива  newsm45   smile3514,искам пък,и сега като си дойде мъжо ще му кажа,ще го питам аз него,защо,как тъй не съм аз най-щастливата на света !

Не само него. И комшиите питай, и продавачката в съседния магазин, и оная, дето продава вестници... Всички! Да ти отговорят!

Wink Peace

# 186
Не само него. И комшиите питай, и продавачката в съседния магазин, и оная, дето продава вестници... Всички! Да ти отговорят!
 Wink Peace
Всички са виновни!  Crossing Arms
 Laughing Laughing Laughing

# 187
 Wink Peace
Всички са виновни!  Crossing Arms
 Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joyще ги питам,виновниците недни,може ли така,аз само това искам,нищо друго  Mr. Green!

# 188
# 189
И не само Гюлшен,абсолютно всички са й криви на Ферхунде,щото искала да я направят щастлива,пък те не го правели  ...
Аааа  newsm45 newsm45 newsm45 rozi-maxi, и аз като тебе получих просветление!  smile3518 Изведнъж ми стана мъчно за Фери! Никой не я обича, никой!  newsm45 Всички са лоши, лоши! Само я гонят и я бият!  newsm45
И родната й майка, уууу... newsm45 ... и единствената й приятелка, аааа ...  smile3511 newsm45 newsm45 newsm45

Какво сте се разревали ... ревли такива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За вас днес няма ли празник?? Не се ли чувствате деца???  Joy hahaha

Хайде да ви почерпя по един сладолед и да ви мине Simple Smile

# 190
Здравейте,чета темата редовно и много ми харесва-супер оформление и смислени дискусии,харесват ми и "тъпите" колажи.А феновете на Ферхи ,явно са се вкарали в някакъв си техен филм,аз предлагам да си гледаме Листопада с главни герои семейство Текин,с всичките им достойнства и недостатъци.Лека вечер на всички!

# 191
МАЙ НЯМА ДА ИМА ДНЕС ДВАМА ЗАВИНАГИ!!

# 192
Пфуууу нито "Листопад" , нито "Двама завинаги" ooooh!

# 193
аз предлагам да си гледаме Листопада с главни герои семейство Текин,с всичките им достойнства и недостатъци.

Точно тъй,Текинови са добрите,пък Ферхунде лошата  Mr. Green ,правилно си се ориентирала  Laughing.
И добре дошла сред нас! Hug

# 194
Пфуууу нито "Листопад" , нито "Двама завинаги" ooooh!
Листопад ще го давад от 21:00  Peace

Общи условия

Активация на акаунт