Mezzatr , и на вас не ви върви отдавна . Преди бяха обриви , сега алергия ..... Хайде да ви е за последно

А иначе днес водих Боби на консултация. Този път е наддал само 600 гр. / казвам "само " защото миналите пъти....../ и сега е 9450 гр. и 70 см. /По този повод- Денерис , как върви Гогата с мерките./ Биха му вторият синфлорикс и доки му оправи пишката за окончателно. Е ,ясно че сега трябва да почиствам отново , но вече .т.нар. забелване приключи. От пишката ли от що ли обаче този път миличкият се скъса да плаче. Така не съм го виждала никога- редуване на хълцане и захласване . Аз бях на ръба за заплача, а педи ми вика " ама ти не го оставяш това дете да реве"
По принцип съм много доволна от нея ,ама тоя път беше безумно груба
Сега заспа горкичкият и се стряска на сън От няколко дни вече Бобчо се изправя самичък в коликата в седнало положение и доста дълго си седи .
Не помня дали сме я обсъждали тази тема , но все пак ще ви питам вие какво мислите за даването на кисело мляко на детето , и понеже сега Боби яде Фризолак 1 , забравих да питам педи кога да почна да давам фризо 2 , че скоро прави 6 месеца.
Хайде хубав ден , аз отивам да си гушкам детенцето.
Наш Коко два дни поред така ака, че директно го вкарвам под душа - друг начин няма хахаха Сутринта си помислих "леле ами ако ми се случи навън" и набутах допънителни дрешки в раничката за разходки
Ние с даването Коко няма да бързаме
Дано овладеете положението и се захраните бавно и без проблеми! Мустаков никак не е прехвален. Изключителен лекар и човек е, но винаги можеш да търсиш второ та дори и трето мнение. Чудесни специалисти алерголози има в Педиатрията на МА, а така също и в Детско Здраве.