Малките слънца очакат с нетърпение морското вълнение

• 31 929
  • 757
  •   1
Отговори
# 105

Ивана, вие как сте? Нашите кумове са от Хасково и ни погостуваха тези дни за кръщенката. Страхотни са хората из вашия край  Hug.

Blush

Аз съм отпускарка вече. Чистя отпуска и на 18-ти ще излизам в болнични. Яко ме стяга шапката, като се замисля какво ме очаква и за това гледам да гоня мислите по раждането...Искрено се надявам историята от първото раждане да не се повтори, не искам да преживявам всичко това отново  Sad За сега се чувствам чудесно, кръвното ми е в норми, нямам отоци дори....Стискайте палци така да е поне още един месец....Наслаждавам се на последните си дни само с Жорко, отдавам сто процента от времето след градината на него  Grinning

Чудесни са снимките на всички, страхотни пораснали дечица си имаме в темичката  Hug
Ето малко нови и от нас http://herobaby.snimka.bg/children/georgi-na-ivana.374183.18953300

# 106
  • София
Ивана, Жорко е пораснал Simple Smile
Личи му, че ще става батко Simple Smile на теб ти пожелавам приятна почивка, пази леглото Simple Smile

# 107
ivanah много е пораснал малкият и голям сладур Hug

# 108
Ина-сега гледах рекламата на шоуто на Иван и Андрей. Вики ли беше?
Задължително ще го гледам довечера. Дано се съберат паричките.
П.С. Ивана  Hug Praynig
Жорко е много пораснал.

# 109
Ина-сега гледах рекламата на шоуто на Иван и Андрей. Вики ли беше?
Задължително ще го гледам довечера. Дано се съберат паричките.

Нищо не знам,би ли ми разказала какво си гледала???

# 110
Мина много набързо рекламата и не съм сигурна дали беше тя Embarassed. Занимавах се с Мария и ми се стори,че видях Вики. Ама явно съм се объркала.Нищо. Важното е ,че каузата си заслужава Peace.

# 111
Здравейте.
Много и пораснали дечица виждам на снимките.
Коки е  чаровник и голямо момче вече Simple Smile
Ивана, имаш много хубав син Simple Smile
Алекс е страхотен с каквото и да е шапка и браво на него, че ги търпи - ние вече загубихме 2 нейде из пътищата. Сваля ги и ги мята през количката, но не винаги забелязвам.

Аз уж бях по-добре, но нямам нито вкус, нито обоняние.

# 112
Ох стреснах се,защото по принцип за сега съм против медиите,може би за третия курс ще се наложи,но за сега още отказвам.Макар че е възможно да са научили за фотосесийте и....незнам,не ми се ще пак да изживея кошмара от преди 5 години,когато ме съсипаха по форумите,че съм била мошенник,след репортажите по Нова Confused

# 113
Ужас, как е възможно #Crazy
Точно щях да кажа, че медиите са голяма сила, но ти си се напатила Confused

# 114
И аз мислех,че може само да помогнат,но явно не е така. Мисля,че събират пари за годишната издръжка на детски дневен център. Ама нищо чудно да не съм разбрала. Явно е ,че не съм като Наполеон да върша две неща наведнъж. След малко почва шоуто. Ще разберем за какво точно става дума.

# 115
Ми напатих се,но пак бих го преживяла,щом е за детето,но за сега щом още може без тях,ще се мъча,пък като опре ножа до кокъла,ще се подложа пак на тормоза,кво да се прави,ще го преживея мамка му Mr. Green

п.п.Събират за годишната издръжка за центъра за деца с проблеми в развитието в Студентски град,където има на стената и наша снимка,незнам какво ще дадат сега,но ще има репортаж от сградата и затова може и нашите муцуни да видим,но то е за общата кауза Hug

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 22:32 от ~Ина~

# 116
  • София,
Странно сега пък разбирам че събират пари точно за нашия център,  newsm78, Ина тези центрове не се ли субсидират от държавата. НИе като ходихме там беше много хубаво, но явно нямат пари за поддръжка хората, а и няма много деца от които да си ги набавят. Но не ми направи впечатление да са им много скъпи прегледите - за процедурите незнам как стоят нещата. Жалко е Twisted Evilама ония с мерцедесите нали се возят Crossing Arms пък дечицата ни, дано не го закрият центъра, има доста дечица които го посещават Hug
Мидичка ти да не си в отпуска Hug
Ивана Жорко е станал голям мъж. А ти се успокой и никакви черни мисли да не ти минават през главата, почивай си и се занимавай повече с Жорко. Той чака ли вече с нетърпение бебето, радва ли се? Hug

# 117
Ивана, Жорко наистина е пораснал много и е голям сладур  Heart Eyes Много добре си направила, че си излязла в отпуск преди майчинството, пази се, почивай си, а ние ще стискаме палци  Hug
Слави вчера го заведохме у баба му да щурее наволя и сега ми остава повече време за Ели  Simple Smile

# 118
  • София
Аз вчера хванах само края на предаването, ама и аз разбрах че се събират пари за годишната издръжка на центъра. Не ми стана ясно сам ли се издържа или от държавата.... но дано наистина да не го закрият.
Ина, а кога ще бъде следващата процедура на Вики?

Ивана, Жорко направо си е готов за батко Simple Smile А ти си мисли само за хубави неща  Hug Чакаме едно голямо сладко бебче  Heart Eyes

Аз тези дни само ви чета, че нещо не ми се пише, а то и няма кой знае какво около нас. Ходим си сутрин на училище, следобед сме навън последните дни до 9 седим и съответно после си лягаме късно. Иска ми се да лягат по-рано, ама сега с това хуабво време не мога да ги прибера. Взехме от племенника едно колело с помощни и ходим в двора на свекърите да карат. то по-скоро само Дани го кара, Лора едва се класира за 1-2 кръгчета, а той като се качи и 3 часа не слиза, прави кръгчета около къщата и даже в движение яде, на всяко преминаване покрай нас му слагам в устата, даже не спира...  Joy

Хайде да няма вече болни дечица,че ги чакат слънце и игри навън  Hug

# 119
Ивана много е сладък Жорко. Голям батко е вече. Стискаме палци и без лоши мисли. Само хубави неща ще си мислиш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт