01.06. трябваше да е празник

• 4 684
  • 28
  •   1
Отговори
Днес трябваше да празнуваме ,но уви малкото креватче е празно нямаго малкото ЧОВЕЧЕ което трябваше да ни дари със своята усмивка.Няма на кого да купим подарък, да завържем балонче,да кажем честит празник. Нищо хубаво няма в този ден . Очите ми са пълни със сълзи. ИСКАМ ДА КРЕЩЯ ОТ БОЛКА!!!!!!

# 1
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма думи за болката ти...

За него: Flowers Rose Flowers Rose

# 2
  Party Time За малкото ангелче.
Крещи и викай,ако ще ти олекне.Не задържай болката в себе си. Hug

# 3
БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА ЧЕ МИ ДАВАТЕ СИЛИ ДА ЖИВЕЯ.За всички вас Hug Hug Hug

# 4
И аз се чувствах така Cry

# 5
  • Талант на 2012,2013 г.
В такъв момент човек е обезверен от всички и от всичко. Помня моя тежък първи момент... Бях сърдита на леля Ванга/бог да дава мир на нейната душа/. А тя нямаше никаква вина. Разбрах го много късно. Embarassed

# 6
Незнам как да се справя в такива моменти да гледам как другите се веселят с техните дечица,а аз се давя от мъка. Утре трябваше да празнуваме един месец от раждането на малкия човек, а него вече го няма.

# 7
много мъчно ми стана като видях тази темичка. Кураж и прегръдки и от мен миличка и дано скоро ти се усмихнат отново най-красивите и невинни детски очички. PraynigМоже би единственият начин е вярата, че един ден отново ще прегръщаш детенце...

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 15:14 от vanny_

# 8
много мъчно ми стана като видях тази темичка. Кураж и прегръдки и от мен миличка и дано скоро ти се усмихнат отново най-красивите и невинни детски очички. PraynigМоже би единственият начин е вярата, че един ден отново ще прегръщаш детенце...
написала си мислите ми!

# 9
sveti82много съжалявам......знам колко ужасно боли,особено първите месеци... не,че после боли по малко,но като,че се научаваме да живеем с тази болка,колкото и ужасно да звучи.Винаги ще търсим личицата на нашите ангелчета в лицата на дечицата около нас,ще се чудим как ли щяха да изглеждат и те сега,тайничко ще завиждаме на всички везгрижни мами,които гушкат бебчетата си и дори не подозират каква мъка се излива в този форум,и по добре,никои не заслужава това....Не мисля,че е вярно,че времето лекува,тази болка е неизлечима,по скоро с времето в теб ще се появи отново надеждата и желанието,въпреки случилото се един ден да бъдеш мама отново ,но този път на живо и здраво бебче,което да расте пред очите ти......Не мога да намаля или отнема болкатата ти,но искрено ти пожелавам тази надежда скоро да се зароди и в твоята душа,както е вече жива в нашите......... Hug Hug Hug

# 10
svweti... Hug те и ти съчувствам..

-за твоето ангелче...... Sad

# 11
МОЯТ ГОШКО ТРЯБВАШЕ ДНЕС ДА НАВЪРШИ ЕДНИ МЕСЕЦ . АНГЕЛЧЕ МАМА И ТАТИ ТЕ ОБИЧАТ , ЛИПСВАШ НИ МНОГО HugЗА ТЕБ

# 12
  • Варна
Sveti, знам как се чувстваш, болката е ужасна  Cry трябва да си много силна  Hug, нека е светло на душичката на малкия Гошко.

# 13
  • Талант на 2012,2013 г.
Нашето детенце също се казваше Гошко, но беше по-голям... Кураж миличка!
 За Гошко: Flowers Rose Flowers Rose

# 14
 Hug Кураж майчице...
Поклон детенце мило  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Много е трудно да изрече каквото и да било човек в такива мигове...стиска те онова нещо в гърлото и можеш само да пуснеш душата си да крещи и да пита "защо"...вярвам, че отлетелите ни деца са на едно по-добро място...очакват не само срещата си с нас, но и да видят че извървяваме пътя до тях достойно.

Общи условия

Активация на акаунт