01.06. трябваше да е празник

• 4 684
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Вчера стана един месец от както ГОШКО го няма,малкото човече толкова ми липсва   Hug Hug Hugза теб мое малко слънчице мама и тати те обичат безумно въпреки че си далеч от нас  Cry Cry

# 16
  • Талант на 2012,2013 г.
За Гошко:
                 Flowers Rose Flowers Rose

# 17
Вчера видях едно рижаво момченце и си представих моят ГОШКО как би изглеждал след няколко месеца с тази рижава косичка и невероятно големи и красиви очички и изпитах такава злоба и ярост че немога да се побера в кожата си за което толкова се срамувам ,но немога да избягам от чувстватаси.Немога да гледам малките дечица с това умиление с което ги гледах и им се радвах преди .КАК ДА ПРОГОНЯ ТЕЗИ ЧУВСТВА? СРАМ МЕ Е ОТ СЕБЕСИ.

# 18
  • Варна
Свети, мила, не се срамувай, това сега са твоите чувства, те ще заминат от самосебе си, няма винага ди галедаш по този начин на децата-повярвай ми. Просто ти трябва време. Hug

# 19
Честно казано и аз когато видя момченце си представям моето бебче и ме обзема яд, че не мога да го върна и че няма да го видя как расте. Надявам се, че с времето тези чувства ще отминат и че все още не съм се възстановила емоционално след раждането (ако изобщо някога мога да го забравя).

# 20
Свети, Петя,  тези чувства ще преминат ,повярвайте ми,но все още е много рано. Може би ще преминете през различни етапи. Аз не съм изпитвала нито омраза, нито ярост срещайки  малки дечица като се има впредвид че всичките ми приятелки бяха родили малко преди мен както и сестра ми .Беше ми тъжно ,да ужасно тъжно и мъчно че моя малък Жорко го няма........ CryНо с времето започнах да им се радвам и си ги обичам .Понякога и аз си представям разни картинки ........и буца засяда на гърлото ми ,но това никой не може да го разбере от тях...........само Вие знаете какво е  Hug

# 21
Благодаря момичета ,че ме разбирате и подкрепяте дано по бързо мине тази буря в душатами и да мога да приемам нещата както преди. искамисе пак да мога да се радвам на малките ангелчета около  мен с наи -искрените чувства които идват от сърцето ми. Hug HugЗа вас момичета и за малките ни дечица

# 22
sveti82 ,миличка боли много и аз като теб се плаша от чувствата,които изпитвам когато видя бебе или близначки!Страшно е!Обзема ме гняв,нечовешка болка  и мъка и едно такова безсилие,смесено с апатия към живота!А трябва да се радвам на тези малки и невинни същества,осмислили нечий живот!Но немога...Как да изправя глава и да гледм напред,как да вярвам???Поклон пред паметта на Гошко Flowers Rose Flowers Rose

# 23
ДДнес стават 40 дни откакто моят малък ангел го няма сърцето ми се къса от мъка искам да мога да гушна малкото човече, но знам ,че това няма да се случи.Ръцете ми са празни , а сърцето ми пълно с лубов която няма на кого да дам.КЪДЕ СИ МАЛЪК ГОШКО? 

# 24
  • Варна
Нека е светло на малката душичка. Почивай в мир Гошко.

# 25
Днес ходих на гроба на моето малко ангелче,а там едни цветвнца цъфнали в бяло сякаш усещат,че там има едно невинно същество и цъфтят ли цъфтят,а тои никога няма да ги види.Сложих една малка фигурка на ангелче какъвто е тои сега и сякаш го усещах до мен, протегнах ръка да го докосна но неможах.Ръцете ми останаха празни. Cry Cry Cry

# 26
колкото повече време минава от загубата на толкова чаканото и желано човече толкова по тежко ми става на душата обичамте малко човече и знам че рано или късно ще съм при теб и никога повече няма да те изоставя Cry Cry

# 27
sveti82 думите понякога не стигат,а и са излишни.
Мога само да се моля,дълго време да си жива и здрава,за да може спомена за Гошко да е жив.

# 28
От вчера сьм изпадлала в едно много гадно сзстояние.Мой колега има бебе хем се радвам хем сзрцето ми се кьса. Задавам си вапроса защо за него има щастие а за мен и семействотоми най голямата мька? Вярвам в БОГ но немога да го разбера защо на мен защо?????????? искам само да знам че моето сльнчице е щастливо там кьдето е сега дано получа някакьв знак .

Общи условия

Активация на акаунт