Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Все хубави торитчки виждам.
Танче аз последните пъти като правих тази Варна все така ми ставаше и колкото и нишесте и стоене в хладилника все си беше течна и лепкава и затова вече не я правя.Дано да си успяла да спасиш положението и да покажаеш една хубава торта.

# 31
Здравейте момичета Grinning
Ето, да си покажа пущината дето ми взе здравенцето ooooh! Голям зор видях с тъпия марципан ooooh! То се лепеше, то се късаше, ако щете вярвайте сложих 3 пакетчета нишесте да стегне да не говорим за пудрата, та накрая успя горе-долу да се сгъсти и да покрия, но толкова време ми отне да се занимавам с него, че не ми остана никакво такова за детайлите и напляках набързо всичко, абе ууууужас Confused Марципан Варна НИКОГА повече У живота!!! ПО същата рецепта като друг път, го правих, със същите продукти, всичко си спазих, но по закона на гадостта точно когато не трябва, реши да ми прави проблеми #Cussing out Ама както и да е де, добре че детето и майка му не са виждали такива работи, та много им хареса и и взех 40лв (не посмях повече с тия намазани марципани) Иначе вътре е с крем ягоди и парченца, крем банан и парченца и крем шоколад с парченца
Ето я пущината

Ето и еднабърза половинчасова с вити блатове от оня ден, пак със същия пълнеж, но с кисело мляко.

# 32
Tanche Добре че се разписа, много те мислих да знаеш  baby_neutral Радвам се че си успяла да покриеш! Знам, че не си особенно доволна от резултата, но поне не си оставила хората без торта. На мен тази идея с мрежата на спайдермена много ми харесва. Ще я използвам и аз септември месец за един господин! А вътре платката ти звучи перфектно и много вкусна комбинация. Заслужава си паричките тортата! Хич не се притеснявай!  Hug
Румянка И двете ти торти са прекрасни! Особенно ми хареса тази с розите! Как ги постигна тези цветове? С каква боя? Лесно ли си боядиса тестото?
Силрай Чудесно са и двете! Въртлежката ми се иска д ая видя и отблизо. Имаш ли по големи снимки? Дати е жива и здрава рожденичката   bouquet

# 33
Здравейте,наближава Р.Д на моята дъщеря и иска торта принцеса  Simple Smile Рових в тортената библиотека,но намерих само една рецепта за кръгла торта-тази с рула.Ще ми дадете ли идеи как да я направя?Всякаква информация събирам Mr. Green нямам идея въобще как се прави кръгла торта  Embarassed Благодаря ви предварително   bouquet

# 34
Благодаря момичета,
Фотка и на мен ми се искаше тортата да е бяла,но момичето твърдо искаше розова,а и покривам с шоколадово тесто  и няма как да е снежно бяло....
Танче страхотен е спайдермена,явно Варната е доста капризно тесто и не на всеки се получава..А ягодовата изглежда много вкусна.И аз скоро имам РД и ми се искаше да направя нещо с ягоди.Може ли да ми кажеш какъв е точно крема?
Ani_Boland благодаря,използвам геловите бои от магазина на Камделия(извинявам се ако не се пише така),а розите ги правих от Руска мастика+шоколадово тесто,по лесно се работи  и да много лесно се оцвети вече готовото тесто.
mama nely виж в албума на ванчето има стъпка по стъпка как се прави барби
http://van444eto.multiply.com/photos/album/5/5
Ванче не се сърдиш нали? Laughing

# 35
Здравейте, новак съм в правенето на торти, но реших да правя торта на малкия за рожденния ден с марципан Варна. И на мен като на Танчето ми се втечни тестото. Сега съм го сложила в хладилника и моля за помощ и съвети. Танче моля да ми кажеш как да оправя положението? Ако не кажете с какво покритие да използвам?

# 36
  • София
Здравейте!
Мерси за отзивите за торататта ми на Фреса,Ай-ай,Руми 73,Валерия,Нинон. Hug
Най-странното е,че вчера бях поканила на торта приятелка и тя ми каза"не са ли много на гъсто розите?" Laughing-аз и викам,че на всички им се вижда празна newsm78
Сузука-пробвай с Млечен марципан или Руска мастика 2-там по-няма такива гафове.

# 37
  • София
Привет и от мен!
Пак ви изпуснах дирите, но напоследък нямам време за нищо, освен за торти, разбира се.
Видях прекрасни неща отново. Браво на новите момичета- справяте се страхотно!!! Специални поздравления за розите на Румянка и морската на Ани боланд.
От старите кучета също видях толкова красоти, но не мога да отмина невероятното творение на Нелка (изключителен талант).
Жени - да ти е жива и здрава рожденичката (макар и на патерица)! Страхотни торти, но жалко, че са такива обстоятелствата. Хелоу Кити е трепач! Толкова нежна, сладка и досущ като истинската. А калинката е като изписана! БРАВО!!!!
Силрай - да ти е жива и здрава и твоята сладурка! Прекрасни торти!
Дарилка - толкова сладурска тортичка си направила, че ми иде да те разцелувам. Точно мой тип - изчистена до съвършенство и стилна до безумие. А че е барната перфектно няма смисъл да казвам.
Валерия - страхотна е двуетажната. Толкова много цветове и детайли и всичко направено чудесно. Поздравления!
Албенка - сватбената в екрюто е много красива и стилна. Браво!
Тандури - конгфу пандата е суперска!!! Скицата на тортата е уникално яка! Супер си!
Антоан - страхотно цветни торти, а тая с пуховците е бижу. Къпинките са като истински!
Сиси - Тинкърбел е невероятно красива, а кексчетата са ти много хубави, макар да не са като моите.  Laughing
Катя - патенцето така ми хареса, че си нямаш на представа! толкова сладко и изразително!
Ето и моите тортички от миналата седмица.
Тази я правих за съпруга на една клиентка, който ми е страшен фен на розите. Панделката, златистата хартия под букета и малките бели цветчета не се ядат, което е адски непрофесионално от моя страна, но реших, че със захарно тесто няма да се справя. Орнаментите по кутията ги рисувах със златна боя, но за жалост на снимката не си личи. Иначе на живо тортата беше много красива, колкото и нескромно да звучи.

Тази е за 1-я ЧРД на едно момченце. Дизайна взаимствах от друга тортичка в нета.

Тази пък я правих за третия ЧРД на едно момиченце. Идеята за градинарката ми хрумна от една мацка англичанка, която прави подобни куклички, но не от захарно тесто. В тематиката на тортата направих и три кексчета - за момиченцето и за двамата й братя. Аз лично страшно си я харесвам тази торта и много се гордея с изработката на цветарката.

# 38

mama nely виж в албума на ванчето има стъпка по стъпка как се прави барби
http://van444eto.multiply.com/photos/album/5/5
Ванче не се сърдиш нали? Laughing
[/quote]
Благодаря ти   bouquet пак много ,много не вдянах де Embarassed Ама продължавам да ровя ,а пък Ванчето ако се включи случайно и има нерви да ми обясни лично по подробно как да се справя ще е супер!!   bouquet

# 39
В тортената библиотека също има клипчета как се прави барби

# 40
Сузука, мен ако питаш направо го хвърляй и си направи каквото и да е друго, ако искаш и гипс или асфалт сложи, само не Варна! Толкова съм му ядосана на този марципан, че не ща да чувам за него! Аз го" спасих" с 3 пак. Нишесте, и много пудра захар и пак лепнеше, ама по-добре беше...
Румянка, крема за ягодовата торта е най-лесния на света! Кисело мляко с масленост 4,5%, разбъркано с пудра захар  на вкус, парченца плодове и желатин. Оставяш го малко да стегне с желатина колкото да може да се маже, че иначе си тече и готово Grinning Беше страхотно вкусна!

# 41
Благодаря на всички за отзивите на тортите ми!    Heart Eyes

bubolinkata  пак с торти-трепач!   Peace  Особено кутията -подарък въобще не прилича на торта.

tanche512 , добре се е получил Спадъра,въпреки проблемите...   Peace

ЧРД на детенце на Силрай,двуетажната много ми хареса!

# 42
Bubolinka Радвам се че тортичката ми ти е харесала.... Много се старая  Hug А твоите торти са невероятни! Подаръка с розите не е много в мой стил, но откъм изпълнение, просто е много добро! Поиграла си с рисунките и са се получили чудни! А за цветарката, нямам коментар.... перфектна е... Виждам че не е с крачета отдолу, а на нещо като поставка. Беше ли целта да се вижда или трябваше рокличката да е дълга до земята? Цветовете ти са невероятни.. С Уилтън ли работиш?   bouquet Мечо Пух и компания са много сладки... Нямам търпение да им дойде реда и аз да ги направя ...
Сузука Миналата седмица за пръв път през живота си правих захарно тесто и на правих това по рецептата на Мишел Фостър. Стана много добре, но имай предвид че престоя повече от ден в хладилника докато стане ок за работа  Peace
Въпрос: Направените фигурки и елементи от ММ на Пикко как ги сушите (съхранявате)?

# 43
Ани Боланд, аз фигурките от ММ на Пикко си ги оставям в картонена кутия с отворен капак в един шкаф в коридора, където е хладно и си изсъхват супер

# 44
  • Бургас
Въпрос: Направените фигурки и елементи от ММ на Пикко как ги сушите (съхранявате)?

Нищо по-различно от другите ММ . Пиккото съхне сравнително бързо.

Общи условия

Активация на акаунт