Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Vaudreuil Canada
Жени останаха ми очите в тази торта - фигурката е чудесна и цветовете също. Страхотна е!!! Много хубаво си я облякла рокличката е убиец.

# 631
Женик много сладурска тортичка. Би ли споделила как я облече тази дрешка и с какво оцвети ягодовите мотиви?

# 632
Шеметче, Патрияни благодаря за милите думи!
Женик тортичката е направо прелест- изпипанаотвсякъде, а момиченцето е просто върхът smile3525 ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!
Мимито тези буквички са много ценни и аз бих искала да ги имам, но доколкото разбрах ги има в чужбината , някои от мамите, които живеят там ги бяха коментирали.
Тина 21 за залепване вчера научих от Rumya една ценна идея- малко моделираща маса+водка( аз сложих ракийка)- да стане на много гъста каша, на мен ми стана редичко и поради липса на още ММ сложих нишесте. РУМКА пак огромно благодаря!!!  bouquet
Хайде да бягам, че ще закъснея за работа.
Слънчев и ползотворен ден ви желая момичета!!!

# 633
  • София
Colova, костенурките са трепач! Страхотен моделаж, явно криеш невероятен талант!
Патрияни, и двете торти са впечатляващи! "Колите" са уникални! Как постигна оцветяването на пустинния пейзаж - невероятен е?
Жени, с теб сме били на една вълна - Ягодов сладкиш! Ягодката ти е върха, страхотна рокличка!   bouquet

Шемет, Патрияни, благодаря ви за милите думи! Шемет, много си права за комбинираните празници, но пък Вики е най-хубавият подарък, който някога съм получавала за рожден ден и за мен е удоволствие да й правя тортички!

# 634
  • София
colova, чудесно си се справила, радвам се, че ти бях полезна!

# 635
Сърдечни поздрави и от мен на Клаирете  bouquet
Дидочия ,много нежна торта и как добре си я покрила.Браво Hug
Цолова ,първо и скам да изкажа възхищение от твоята торта   bouquetКато интериор и като изпълнение ,справиласисе отлично ,много ми хареса и да си призная ,че я копирам и при удобен случай ще и направя клонинг PeaceЗа фарсистурата да ти кажа ,че я има в Пико ,а до колкото знам и в Торнадо Пловдив има .Тази кристалината е безцветна ,но имат и каламел и други разни пладави ягода,киви и много други.
Патрияни ,с този бик направо ме резби  LaughingМного готин пи реалистичен бе момиче.Поклон ти правя за производителност и качество Hug
Женик , а това което си направила направо ми скри шапката.Гледам и мигам на монитора. #CrazyНаправо се чудя как успявате да постигнете този ефект newsm78Аз в момента се мъча над едно момиче седналао ,но някака не мога да постигна тези ефекти имам в предвит изражение и въобще излъчване от самата фигурка.Прекланям се до земята ,това което си направила е съвършенно newsm20
Имам една молба ,ако някой може да ми даде идея за торта с дърводелски мотиви ,за един дърводелец е ,а може и на тема физика да е .Понеже този човек е бивш учител по физика и то много добър. Praynig дайте ми някакви идеи.

# 636
Жени, останаха ми очите в твоята Ягодка.
Невероятна е!!!

Клерет, честита победа и честито 2-ро място на Бубето!!!

Патрияни, поради скорошната ми люта битка с МакКуин и ко., неуспешна при това няма как да не се възхитя на твоите. Така като гледам и се надъхвам да опитвам и пак и пак докато се науча, въпреки че се  чувствам много по-уютно в триизмерните торти.

Цолова, чудесен първи опит. Продължавай все така.

ЧРД на Поли!
Стаси, много здраве и късмет и пожелавам и очаквам тортата.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 12:38 от доня КОПРИВА

# 637
Аз пък влизам, за да поздравя Поли - голямата щерка на stasi76 за рожденият й ден и да й пожелая много здраве, щастие и успехи в училище! И да слуша мама и тати  Wink

# 638

Стаси, честита ти рожденничка! Само едно ще и пожелая - здраве - най-важното!

# 639
  • под тепетата
 Албенка, скоро гледах по Фиеста как правеха торта за младоженец - майстор. Тортата беше на 2 етажа, а украсата - инструменти / триони, чук, зъбни колела, клещи/, изрязани от разтопен шоколад и залепени отстрани по етажите.Бяха доста големи и стърчаха извън бордовете. Инструментите бяха  обкантени с друг цвят шоколад , за да са по-изразителни. Ти си майсторка на шоколада, затова едва ли ще имаш проблем при изпълнението им.
 Момичета, рядко пиша, защото и рядко правя торти, но това си остава любимата ми тема !
 Поздравявам всички - и рожденици, и спечелили конкурси, и останалите за труда, майсторлъка и търпението им   bouquet
 С вас започва и свършва денят ми, затова се надявам да извините непрекъснатото ми надничане  Laughing

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 13:12 от bilqna_69

# 640
  • София
На Клер - честита победа в конкурса!!! От темичката разбрах, че съм на второ място, ама няма да плача.  Laughing
На всички малки и големи рожденици - да сте живи и здрави и много слънчево настроение и усмивки!!!
Благодаря на всички за хубавите думи по адрес на моите творения.
Жени, Дидоча - тортичките ви са страхотни! Много сладурски и момичешки!
Патрияни - страхотен тоя бик!
Антоан - последните ти торти са трепач! Особено драконът! Да са ти живи и здрави дечицата!
Сиси - тая приказната е трепач. Толкова много фигурки - точно като страничка от детска книжка. Браво!
Ани - относно самите торти вътре - взимам си бележка и пак ще почна да пиша какви са. Макар че, на моменти вече изключвам коя каква е била. Даже тази събота се изложих. Бях на детско парти, за което аз правих тортата (още не съм я качила) и хората ме питат какъв вкус е, а аз тотален блокаж - изобщо не мога да се сетя, защото през последните дни сума торти врътнах. Но като видях разрез веднага ми светна.

# 641
Честито на всички роженници,да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на спечелилите в конкурса!  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасни торти сте направили момичета,нямам време да ви изброявам поименно ,но вие си занете ,че това е за всички Вас!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Я кажете ...аз като недоразбрала,какъв е този конкурс и къде можем да видим печелившите? newsm78 Embarassed

# 642
Здравейтеее. Аз пак да ви навястя. Аз само по РД на малкия торти правя и затова само тогава се включвам. Сега обаче мисля да изненадам един приятел с торта Арсенал и ако някоя от вас е правила,моля да помага. Снимки също не намерих  newsm78.

Честито на печелившите от конкурса. Само немога да намеря къде е този конкурс  Rolling Eyes....дайте линк да видим.
Бубе,специални поздрави и аплодисменти,нали знаеш че съм най-голямата ти фенка  Hug.

# 643
Специални поздрави на Поли и от мен.  bouquetМного здраве,кьсмет и сбьднати мечти  love001
Билаяна69/благодаря за сьвета  bouquet

# 644
Благодаря ви момичета, радвам се като малко дете на написаното от вас! Наистина вложих много емоция и старание в Ягодка. Трябваше да е за малката ми щерка, но пустата шарка дето ни подгони, така и цял месец откарахме под карантина с двете маймуни и партито пропадна. Та сега използвах първия семеен повод за празник и спретнах за децата това, не исках да я слагам на друга торта, защото си беше за моето момиче Heart Eyes

И да ви отговоря относно самата фигурка, първо направих торса от тъмно розово, сложих от светлото платка през гърдите и гръбчето, после направих поличката, залепих я за тялото, сложих презрамки и накрая коланчето, да скрие снадката м/у долна и горна част.Сложих ръчичките като само ги лепнах с ракийка, без клечки. Ягодките рисувах с мнооого тънка четчица и боята, която по принцип си ползвам (течната от "Три уши")

А сега имам питане: правя едно букетче рози, червени са и от нишестето стоят като прашни, четкам ,бърша и не мога да ги оправя. Как да ги гланцирам или нещо друго? Не държа да стават лъскави, но така сякаш са стояли три години в някой шкаф Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт