Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 107
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Влизам набързо, докато спи съкровището. Вече почти нямам време за нищо,но не пропускам да надникна в темата. Поздравления за труда ви. Видях много и красиви торти,копирах много,така че не се чудете,ако се появи клонинг на някоя торта с моя ник  Wink. Албенка и аз се чудя кога спиш,как успяваш. И един въпрос,сигурно си казвала,но аз съм пропуснала- с какви платки работиш,готови или ги печеш?   Ванче,теб съм те сложила в предпочитани и те имам за източник на идеи. Адски съжалявам,че не можах да се запозная с твоя милост на семинара, затова те прегръщам виртуално  Hug.    Бубе,твоите торти как да ги коментирам,като загубих дар слово(не че иначе го имам,де  hahaha) Всяко нещо, излязло от твоите ръце е прекрасно и буди възхищение. Ани-д,на теб ти казах на  скайпа,а така с листата е станала много добре тортичката. Нямам търпение и аз да пробвам буквите(само да дойдат). И само да ви покажа последните ми торти,правени по нощите и в малкото свободни минути. тази съм я правила и преди,това е поправителен. Има снимки на елементите в албума ми.

# 616
Туити,Честит Рожден Ден.  bouquetБлагодаря за вкусната почерпка WinkСамоче снимката е малко лоша и не мога да разбера шприцовала ли си цветчетата и ако е да с какъв крем?
Сиси7510,чудесни тоти особенно тортата за Коко #CrazyСтрахотна сцена и с много фигурки Hug Hug HugТорти правя само с паднишпанови блатове ,които си пека сама.
Ето и днешните торти.

Ванче направих я със сметана ,защото клиентите така решиха Peace

# 617
Влитам само да поздравя Clairette  за победата в конкурса на Ксеркс.    newsm51 newsm51 newsm51
Някой има ли новини за нея??? скоро се бях сетила че чакаме бебе, но тя не се е разписвала напоследък!!! Честита и награда!!!

# 618
  • Vaudreuil Canada
Clairette-че честито чакаме бебешки новини.
Ванче аз последно я засичах преди месец в друга тема - може би американките да са я засичали по-скоро Simple Smile

Браво и на Буболинка за второто място.

# 619
Честито на Clairette наградата в конкурса! Заслужена победа!

Чесито и второ място за Буболинката! Макар, че не печели материална награда,
 я поздравявам за сръчните й ръце и вдъхновението, което всички черпим от нея.

Малко се позагубих тия дни, торти не съм правила, но пък правих доста шоколадови вкусотии...

Ванче
, задникът е супер! Сигурна съм, че приятелят ви ще го оцени по достойнство. Много добре си го издокарала, никъв целулит не му личи.

Бубе, за твоите творения съм безмълвна. Красота, нежност, цвят, прелест....Строхотни са всичките торти, а тази с мечето направо ме разтопи. Етикетчето верно се е получило като истинско. Жълто-лилавата прелест е уникат!

ani_d
домашната тортичка не прилича много на домашна Simple Smile Страхотна е станала!

mishelin драконите и динозаврите са супер!

Албенка, благодаря ти за доверието и това, че си оценила по достойнство китките ми. Тортите ти са невероятни, незнам как смогваш с всичко.

Сиси, и двете торти са много добре изпипани. Незнам дали си ги правила в междучасията докато малката спи, но си успяла да се справиш. Тортата за Коко е с много фигури, елементи, детайли. Харесва ми!

# 620
  • Варна, морето и сините вълни!
Честита награда на Clairette newsm51 newsm51 newsm51

sisi7510 и двете торти много ми харесват!

tuiti , честит РД! Чудно си се справила! А ако наистина е за втори път...какво ли да очакваме по - натам?

Ванче, Албенака ,Буболинка, Антоан
, вашите торти аз не мога да коментирам   bouquet Поклон!

Мише , прави по често торти! Много добри попадения! Макар и измъчени  bouquet  bouquet

Сега да си изплача моята мъка....Моето диване, което скоро ще пораства иска торти 2....до тук добре. Но иска Мечео Пух и сие седнали на маса пиещи нещо от чашка и всички герои от Играта на Играчките 3  Shocked Shocked Shocked Ужаст!!!! Мечо пух и сие може и да успея да ги докарам покрай картинките на Пепи...но онази другата пасмина ......казах му че не мога да ги измоделирам а на човека му потънаха гемите! Приемам идеи и съвети всякакви!

# 621
  • София
Искам да ви благодаря за приятните мигове, които ми давате с творбите си!

Честито на Clairette и от мен!

Честит Рожден Ден на Туити! Чудесна почерпка, пожелавам ти да запазиш ентусиазма и старанието си и занапред!

Бубе, твоите торти както винаги са уникални по замисъл и перфектно изпълнени! Тортата с мечо определено ме остави без дъх, а картичката я разглеждах многократно, за да видя дали наистина е захарна... Жълто-лилавата също ме грабна! Прекланям се пред таланта ти!  bouquet
Албенка, все още не мога да си обясня как винаги постигаш перфектно изпълнение и тази производителност...   bouquet
Ванче, дупето е много секси, а бикините си ги докарала като истински! Благодаря ти за постъпковия материал!
Сиси7510, много весела и пъстра детска тортичка! Книгата също е много добра!  
mishelin драконът е супер, съвсем истински си го направила! Идейна интерпретация на филмчето!
ani_d, нежна и семпла торта за годишнина! Браво за бързата импровизация!
eli_c, лек и безавариен полет!
Патрияни, джакузито е перфектно, плочките на младежа също! И аз се присъединявам към въпроса за водата! Simple Smile
Mimito, много са красиви и четирите тортички, които си показала, особено Пчеличката Мая и Бъгс Бъни!
Genoveff, чудесно си се справила с панделката!

Благодаря на всички за милите поздравления за  РД на малката и за тортичката й! Вчера и аз порастнах, но ... от 3 години и на моя РД тортата е с детски мотив. Тази година пак комбинирахме празниците и ето "нашата" тортичка:

Вътре е торта "Египет", която Ивейн прави за Божидара (една уникално изрисувана торта) и която често присъства из блоговото пространство напоследък - има защо.

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 18:48 от didocia

# 622
  • Vaudreuil Canada
Мимито що не пробваш да направиш апликация или трансфер за втората торта - така ще избегнеш моделирането.

# 623
Албенка благодаря за разясненията, само дето незнам какво е фарситура-кристалина. Тук в Плевен няма такива специализирани магазини за сладкарски материали.
Rumya много ти благодаря за идеята за лепило- влезе успешно в употреба  bouquet
tuiti ЧРД-желая ти здраве и творчески успехи в тортоправенето
sisi7510 детската тортичка много ми хареса-копнах си я да знаеш- колко много и перфектно направени фигурки
Ето най-после тортата с нинджите-не се получиха много добре, отделните части на фигурата са малко несъразмерни, ама като за първи фигури съм доволна. Отчетох си и още една грешка- ръцете трябваше да направя най- накрая и да ги монтирам докато са меки за да напаснат добре към тялото. Но все пак горе-долу се получи и колежката остана доволна-тортата е за РД на внучето утре.

# 624
  • Vaudreuil Canada
colova моите уважения - щом това са ти първите фигурки не знам какви ще са следващите - чудесно си се справила.
Сиси малката бонбонка май обича да е център на вниманието ти Simple Smile тортите са забележителни и двете.
дидоция честити празници - явно ще комбинирате и оттук натам - тортата е станала много хубава - и аз бих и се израдвала от сърце.
Албенка ти си неуморна - много хубави торти си направила пак.
tuiti честит празник и на теб - много ти е сполучлива тортата.

# 625
Антоан,4естито на госпожицата,още много много успехи и пожелавам
пак показваш красоти.Боб е много готин и голям,но пред тоя сладуран направо бледнее..да ви е жив и здрав Hug
ани д,много нежна торти4ка
МиШелин,не ги знам аз тия дракони,но са много готини
Еливодата е кристалина в светло син цвят,с 4етката с малко по тъмно размацах,а най отгоре с бяла боя...Весела ваканция Hug
Албенка,страхотни торти,от хубава по хубава...бутилката ми е фаворит,поздравления
Ван4ееее,това д..е с много готини прашки беее..много си изобретателна,Шапка ти свалям
Сиси7510книгата е много хубава,но втората е невероятна с толкова много детайли,цветове  bouquet
дидоция,поредната ,нежна и красива торта
Цолова,бравооо,фигурите са пове4е от невероятни за първи опит,с нетърпение о4аквам да видя следващите
ето и моите торти и си давам малко по4ивка

# 626
  • Варна, морето и сините вълни!
Извинет че съм толкоз любопитна и невъзптана, ма тез букви ка ги правите бе хора?

# 627
Извинет че съм толкоз любопитна и невъзптана, ма тез букви ка ги правите бе хора?

Ми Марийке  Heart Eyes  има ги на готови шаблони-кътърчета (скивай к`ви мАдерни думи знам  Mr. Green) и си режат и пишат девойките без проблеми  Crazy

# 628
здравейте момичета имам спешен въпрос за пръв път ще слагам фигурки по торта по-точно пеперуди а не зная с какво да ги залепя идеята ми е с роял айсинг но все пак ще чакам да ми отговорите

# 629
Честито на Clairette  и  Буболинката!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и обещаната Ягодка и бягам да спяяяяя
Съчетах няколко идеи на Буболинката. Бубе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт