Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 45

• 37 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Този поглед вече ни е до болка познат...само че от друг хит на Мерджан...сещате ли се?!

Туба само по този начин могат да я гледат!Ах Мурате , Мурате...и колата , и черния костюм , и името , и екипа (на Мерджан) , и жената...а вече и погледа ти взеха!Какъв мъж си , та не съумя да запазиш най-ценното си...?!

# 661

Този поглед вече ни е до болка познат...само че от друг хит на Мерджан...сещате ли се?!

Туба само по този начин могат да я гледат!Ах Мурате , Мурате...

Ама онзи поглед (топъл, горещ, парещ, говорещ и да не изреждам още) на истинския Мурат към Туба никой друг не може го докара!!! Naughty Иначе Туба май верно само така могат да я гледат! Peace

# 662
За мен не е съвсем така - в очите на Джансел виждам един особен блясък , една жажда , копнеж , любов , огън , ... Това е може би , защото и той вече е под въздействието на Туба!Причините поради , които Пленителката не е изместила Аси , са:
1) Няма го онзи поглед на Аси към Демир в очите на Хасрет , когато гледа Мурат
2) Дори и хиляди пъти по-качествен като човек в моите очи , Джансел не е изместил Мурат.Може би Демир ме облада толкова много , че не мога да приема друг освен него...

# 663
Дидока,много съжалявам за животинката ви!Дано поне детенцето не е страдало много!Нали знаеш ние големите носим на болка,но стане ли въпрос за децата ни,искаме да им я спестим!

# 664

ООООО,майко мила!!!! smile3511 smile3511 smile3511

ЛИНКА,от'де я изкопа таз красУтЪ #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

За миг си помислих,че ослепявам!Сашка Васева вафли да яде пред тази!!!!

OOOH MY GOD!!!!!

Двойничката на Нургюлчето!Конкуренция за кич и безвкусица!

# 665
Мили мой,благодаря за вашето съчувствие към мен. Много ми е мъчно за милото котенце,а на внучката казахме,че коти е отишла при майка си. Ще чакаме бебе от нея.   Ще си купят децата ново  коте и така ще се успокой малката. А сега искам да попитам,има ли превод на ПС и ако да,моля за линк.

# 666
Мили мой,благодаря за вашето съчувствие към мен. Много ми е мъчно за милото котенце,а на внучката казахме,че коти е отишла при майка си. Ще чакаме бебе от нея.   Ще си купят децата ново  коте и така ще се успокой малката. А сега искам да попитам,има ли превод на ПС и ако да,моля за линк.

Радвам се, че сте намерили такъв деликатен изход от кризата!

А превод има и това е линка:

http://tranz.it/load.php?id=5gffeKuXpoSK7SID554231

Момичета, ето го 14 епизод на ПнС,  благодарение на двете феички - Ирра и Морган.

# 667
# 668
# 669
# 670
# 671
# 672

Будните сънища на Мурат

# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт