Много интересна тема за възпитанието сте започнали. Като всеки родител и аз искам Криси да е добро и възпитано дете, но на практика това е много трудно. Криси е страшен инат, забелязала съм, че много добре знае кое е редно и кое не. Например ако направи нещо и аз й направя забележка, тя започва все по-упорито да не слуша, ако си замалча тя сама се усеща и спира. Поведението й е типично за дете търсещо повече внимание, но пък тя си получава предостатъчно и гледам да не и се връзвам всеки път. Иначе редовно се търкаля из улиците, аз се отдалечавам на няколко крачки и чакам да й мине. Но едната част от родата ми мрънка да не съм я оставяла така, а другата при такъв случай да я нашляпам...честно казано и аз се чудя понякога как да подхождам, мисля си че нито един от двата варианта не са удачни. В първият мисля, че рискувам прекалено много да я разглезя, а другият...не мога да я нашляпам още повече на улицата...ще ми е интересно да чуя и вашето мнение за реакцията ви в подобни ситуации.

Просто той е доста настъпателен и каквото си поиска го постига с цената на всичко.Като дойде някое детенце с играчка при нас и съм сигурна вече,че Гого ще му я вземе задължително!Някои дечица си дават играчките,но има и такива,които не обичат да им ги взимат.И за това седя на тръни-гледам как ще успее този път да си постигне целта .Ако всичко е мирно и тихо и се разберат-ОК,но в повечето случаи другото дете е ударено,блъснато,разплакано...Ей това ме притеснява-не би ми било приятно моето дете да плаче заради капризите на нечие друго и за това ставам и се намесвам.Хубаво е да имат свои отношения и да се оправят сами,но Гого понякога е прекалено "оправен"
С нея нямам проблем-свикнали сме им на номерата и ежедневно обясняваме,че така не се прави,но май няма голям ефект.Обаче като има други майки наоколо и ме гледат на криво като се втърне Гого към тяхното дете
Еми НЕ СТАВА!И май скоро няма да стане...

Честито!
Представям си колко е весело у вас

Преди лягане яде достатъчно, според мен- лека закуска след яслата и нормална вечеря с твърда храна, след която изпива 260 мл мляко. Склонна съм да мисля, че е по-скоро от зъбите. Дано да излязат вече! 

Могa по цял ден дa се кaрaм зa дaденa беля,но в мигa в който млъкнa и тя я прaви нaново.И не сaмо aз-изредихa се и тaти и 4и4о и бaбите дa и се кaрaт,но не.Понякогa си мисля,4е просто търси внимaние.Не знaя мaлко ли и е.По цял ден я зaнимaвaм.Тя не спирa зa секундa по 1000 нещa прaви нaведнъж,нищо не и зaдържa внимaнието.Ти4a скa4a бели колкото искaш.Понякогa едвaм и смогвaм.В моментa,в който седнa зa миг и тя зaпо4вa дa прaви бели.Явно се сърди,4е не съм и другaр в игрите през цялото време,знaм ли.Зa бaбa и/свеки/дa не говоря.Тя по цял ден я глези и хрaнтути понеже просто не може дa тър4и по нея