Добре де като е пръскано не трябва ли да са убити кърлежите или просто не е бол минал карантиния срок? Дано сте добре вече.
Пенелопи и вие сте имали преживяване. Не мога да си представя къкв ужаст е да гледаш как му шият главичката.
Бора напълно те разбирам с тези ти чуства за къменето. И аз много дълго време не бях убедена, че искам да спра да я кърмя и уж я отбивах, ама само да си поискаше и и давах

Гардения браво за успехите с памперса. Вие напълно ли сте го махнали?
Аз я слагам Яна по гащи, ама преди няколко дена имаше разстройство и хич не беше лесно. АМа в жегите тя сама си го махаше и я разбирам.
Ние бяхме само с половинката и приятели 2 дена по Гръцко и после на сватба в Сандансти. Ей опряхме от жега, но добре си прекарахме. Но в неделя трябваше да се приберем по спешност, че Яна имаше температура и не можеха да я свалят. СЪс сигурност беше над 40 градуса, толкова беше отпусната и само се гушкаше. Какво ли ни пробвах да я сваля. Тя изобщо не искаше мокри кърпи, та накрая и дадох идн леген със студена вода и играчки и да си играе и това помогна малко. После пак вдигна, но по някое време през ноща я смъкна и не е дигала. На мен ми приличаше точно на прегряване. Тя свекрвата каза, че не са ходили много по слънцето, но и в къщи е бая топло и то стига.
Сега слава Богу е добре и дивее с пърна сила. НАслаждаваме се на последните дни с роднините и топлото, че от неделя пак на студ в немско.