Веч-страхотна снимка и чного красиво дете.

С таткото имахме големи спорове по въпроса,че е заклет атеист и дума не даваше да се каже за кръщене,но аз надвих
Това пък прави за мен този повод още по-специален и нямам думи да ви опиша радостта си
Мина точно както си го представях
А сега се почерпете

Аз също се двоумях дали да спираме или не....
И реших една вечер просто да пробвам да НЕ му дам,а ако има бурни негативни реакции-отлагаме.Да,обаче страшно учудващо за мен-детето си иска два-три пъти и като отказах,просто малко помрънка и си заспа. 
Та не го мислете изобщо,като ви дойде музата пробвате, като мине-мине,като не-не 
А превръзките се видя,че на раната няма да стоят-постоянно ме издебва да не го видя и ги маха.Ама аз реших,че няма да му слагам вече-само една лепенка,колкото да не пипа раничката.
дори не мога да си представя каквто тие било
дано пове4е да нямате подобни инциденти.
не съм й се карала, а й обяснявах, 4е в гащите не се прави така, но пък тя какво е разбрала
някакви съвети или идеи???
- спряхме се на корни и фитнес /като цяло на тези мюслени блокчета/.
Успяхме да откраднем време за хубави разходки и вкусен италиански сладолед. 
Радвам се, че вече е забравил! Дано раната да заздравее безпроблемно! 

Винаги с удоволствие чета как описваш какво прави и какви думички казва! 

Браво за емоцията и заряда, който носиш от там 

Но пък логиката е, че аз като го искам от нея, казвам "дай" и го вземам.
Оф много ми е притеснено
Чакам да спре дъжда и я водя на лекар.Една нищо и никаква гадинка,а до какви неща води
Сега е един от най-трудните периоди за отбиване - между 1 и 2 год. Ако така се чувстваш, може да промениш нагласата ти за частта "изнервям се" - като помислиш, след някой и друг месец ще искаме такава близост и нежност, но няма да имаме възможност (и няма да ни дават) от бягане, скачане и т.н.
Използвай пълноценно момента! Освен това - отбиване се прази, когато и двете страни са "готови" - и доколкото виждам - тук има 2 желаещи все още

Бяхме и на ЕБХ, и на гърне, и на тоалетна, и гол, и по слипове - всеки ден "ново двайсет". Така че съм го оставила сам да решава - аз предлагам избор - гърне, тоалента, сифонът в банята, а ако не му се пишка - не насилвам. Сега уменията се множат всеки ден, и да мислиш за такова "досадно задължение" като да казваш, че ти се пиша/ ака, на никой не му се разправя
) и бисквити (пак домашни, с овесени ядки -мммм, невероятни са!).
И все пак - АКО НЯКОЙ ИДВА КЪМ ДОБРИЧ, да се обади - все ще успеем с Май Нейм да ви посрещнем някъде в "нашия град" (от месец вече съм добричлийка
).
Ама Нели е написала много хубаво и аз ще се самоогранича с няколко редчета. 
И те понеже са супер агресивни,напускали си отровите в нея.Запо4на да прави инфекции,оттоци....не ми се изпада в подробности,4е е страшно
Измъ4ихме се.