Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пенелопи-гуш и от мен-голям ужас си преживяла.На Васко като му лепиха веждата едвам го удържах камо ли за шиена.
Веч-страхотна снимка и чного красиво дете.

# 76
 Hug
Искам да ви се похваля,че от вчера Далия е християнка Grinning С таткото имахме големи спорове по въпроса,че е заклет атеист и дума не даваше да се каже за кръщене,но аз надвих  newsm44 Това пък прави за мен този повод още по-специален и нямам думи да ви опиша радостта си LaughingКръщенето мина много добре,малката беше много кротка,а бабите просълзени от умиление Heart Eyes Мина точно както си го представях PartyА сега се почерпете  

# 77
Честито християнче, Мимолетка!

Бора, ние с Тарзан сме още на фронта. Караме я по маймунски - по цял ден виси на мен и с пълно гърло крещи :"Тииитаааааа!" Joy
Тук таме се случва да заспи без нея, обаче не виждам как ще стане изобщо за момента отбиването и хич и не го мисля. Карам докато може, докато иска, наваксвам и заради големите.

# 78
МИМОЛЕТКА,ЧЕСТИТО!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ХРИСТИЯНЧЕТО!
Ние още не сме решили кога да направим кръщене на Адито.Искаме да е топло, но да не е горещо, да е в неделя, но да е и празник и т.н. надявам се скоро да намерим подходяща дата.
 Hug Hug Hug на всички

# 79
mimoletka,честито!!!Нека расте здраво и весело малкото християнче! Hug   bouquet
Бора,Веч,и аз си мислех,че това кърмене край няма да има-Гого беше направо пристрастен към цицата  Crazy Аз също се двоумях дали да спираме или не.... Rolling Eyes Но мен много ме мъчеше нощното кърмене-недоспиването вече ме убиваше  Tired И реших една вечер просто да пробвам да НЕ му дам,а ако има бурни негативни реакции-отлагаме.Да,обаче страшно учудващо за мен-детето си иска два-три пъти и като отказах,просто малко помрънка и си заспа. Peace
Явно уцелих момента  Wink Та не го мислете изобщо,като ви дойде музата пробвате, като мине-мине,като не-не  Peace

Моят юнак беснее здраво-все едно няма два шева на главата  Mr. Green Никаква предпазливост,фурия като преди ooooh! А превръзките се видя,че на раната няма да стоят-постоянно ме издебва да не го видя и ги маха.Ама аз реших,че няма да му слагам вече-само една лепенка,колкото да не пипа раничката.

# 80
penelopi  Hug дори не мога да си представя каквто тие било  Sad дано пове4е да нямате подобни инциденти.

По повод на дидка и техния памперс да споделя - ивка я пробвам от една седмица. Общо взето успехът е точно нула. Днес обаче ми се струва, че се стиска и не прави нищо, за да не подмокри гащичките, но и в гърнето не сяда. Ето вече пове4е от час не с е е изпуснала - а до вчера се случваше  Thinking   не съм й се карала, а й обяснявах, 4е в гащите не се прави така, но пък тя какво е разбрала  newsm78 ooooh! някакви съвети или идеи???

иначе жегите мн я морят - днес от 10.30 запо4на да мрънка и до 11.30 едва издържа да се приберем, т.к. имах малко работа. Никога не ми е мрънкала така в количката и мн ме изнерви. Май ще тр доста по-рано да излизаме, за да може към 11 да сме си вкъщи.

м/у др не помня дали съм споменавала, но с бабите постигнахме компромисен вариант за сладките неща, които й купуват, и , което е почти неконтролируемо при нас   Crazy  ooooh! - спряхме се на корни и фитнес /като цяло на тези мюслени блокчета/.

# 81
  • София
Завърнахме се благополучно от (твърде) краткото пътуване до Австрия.  Simple Smile  Успяхме да откраднем време за хубави разходки и вкусен италиански сладолед. Laughing  Концертите минаха с голям успех. Всяко такова пътуване страхотно ме зарежда. Времето беше необичайно горещо, но след хладната и дъждовна пролет за нас си е направо елексир.

Снимки от Клагенфурт, ако ви е интересно. Wink

penelopi, неприятен инцидент, представям си какво ти е било, докато са шили Гого!  Hug Радвам се, че вече е забравил! Дано раната да заздравее безпроблемно! Peace

bora, според мен ще ти прищракне нещо в момента, когато наистина си готова да отбиеш Мила, и ще стане по-безболезнено, отколкото си си го представяла. Wink

моарейн, много ми стана мило, като си представих как си пее Дарето. Heart Eyes Винаги с удоволствие чета как описваш какво прави и какви думички казва! Hug

Вечи, укротителят на зайци притежава неповторим чар! Страхотен е!  bouquet

# 82
И аз да ви кажа как махнах памперса - Надя по принцип си казва, като й се ходи до тоалетна, но не всеки път. Но пък все повече намразваше памперса и не даваше да й слагам. Оставях си я да тича така. Случваше се да забравя, че няма и да я изведа.
По принцип й обяснявах, че щом не иска памперс, трябва да ми казва когато й се пишка, за да не се намокри и после питах "ще ми кажеш ли?" и тя отговаряше с ДА.
Първият ден казваше в момента на пишването, втория - тичаше като луда към банята и от третия ден без памперс си казва 10-20сек предварително.
Веднъж спирах колата, че нададе вой по път. Започна да става нощем за тоалетна, въпреки, че все още ползваме "нощен" памперс.
На обед, обаче си спи по гащи и само два пъти се е мокрила.
Някак много бързо и естествено се получи. Преди няма и месец се радвах на едни 2годишни дечица, как си казват и позволяват да ги изпишват, а ето, че и при нас се получи.
Мен ме притесняваше само това, дали ще позволи да я държа. Като знам как се заиграва на гърнето и колко време откарва там, не вярвах, че ще ми позволи да я държа аз, но стана.

Веч, голЕм пич този Тарзан  Heart Eyes
Мимолетка, честито християнче   bouquet
Моарейн, интересен разказ, направо си я представям малката сладурка  Heart Eyes
Пенелопи, юнак си отглеждаш  Hug
Суит, големи красоти  Flutter  Браво за емоцията и заряда, който носиш от там   bouquet

За моето диване какво да кажа... Понякога слуша, но най-често иска тя да определя правилата, границите... Не знам как става, но има моменти, когато съм невероятно търпелива  Blush
Слава Богу, напоследък е в любовен период и само гони децата, да ги прегръща  hahaha
От много време ме забавлява един израз - "мамо, дай". Смешното е, че го ползва, когато тя ми подава нещо  Joy   Но пък логиката е, че аз като го искам от нея, казвам "дай" и го вземам.

# 83
Момичета,включвам се с въпрос.На Далия вчера и намерихме кърлеж и то на бузката ShockedЗа пръв път се сблъсквам с подобен добитък.Беше много малък,едва се виждаше с просто око.Заведохме я да го махнат в болницатаи след няколко часа около мястото стана се зачерви,стана като гнойна пъпка.Като диаметър да е най-много сантиметър,от снощи не е ставало по-голямо.Та възможно ли е да е нормално след вадене на кърлеж да стане така ThinkingОф много ми е притеснено SadЧакам да спре дъжда и я водя на лекар.Една нищо и никаква гадинка,а до какви неща води #2gunfire

# 84
Мимолетка, нормално е да се зачерви (като ухапано от комар), Щом е бил толкова малък, значи е бил нимфа, но пак няма гаранция.
Наблюдавай мястото и ако почне да се увеличава и в средата да избледнява, я заведи пак да и изпишат антибиотик.

Някой заема ли се с организацията на общата ни лятна среща? Остава ли Арбанаси? За дати предлагам (заради работещите) 31 юли и 1 август. Устройва ли ви? Ние вече планирахме ходенето до морето, така че ще сме свободни за срещата.

Суити, много ми беше приятно да разгледам снимките ви

# 85
............................  а от вътре нещо ме дърпа че още може тая връзка с малката....И вечерта като си дойдоха и каза "цицаа" и дигна блузката и аз сдадох багажа. Ама ми понамаля кърмата от тия чайове и тя сука на празен ход...Абе хем вече се изнервям с това кърмене, хем напълно не ми се иска още да я отбия....Има ли още някоя мама дето кърми? Това отбиване ми се струва мисия невъзможна....
Ох каква горещина, дано от някъдее повее хлад, лека вечер!

Има още мами, и причината си я написала каква е Wink Сега е един от най-трудните периоди за отбиване - между 1 и 2 год. Ако така се чувстваш, може да промениш нагласата ти за частта "изнервям се" - като помислиш, след някой и друг месец ще искаме такава близост и нежност, но няма да имаме възможност (и няма да ни дават) от бягане, скачане и т.н.  Wink Използвай пълноценно момента! Освен това - отбиване се прази, когато и двете страни са "готови" - и доколкото виждам - тук има 2 желаещи все още  Hug Heart Eyes

Пенелопи, голям герой! Пробвай да купиш "рисувани" лепенки или лейкопласт - и да го представиш като специална игра Wink

Моарейн, радвам се, че нещата с вас ден след ден се нареждат все по-положително!  Peace

Вечи, гушки на заецо-приятеля  Hug

Мимолетка, честито Свето кръщение! Да е всесилна и вашата рожба в начинанията си!  Heart Eyes

Май май, аз не се старая за гърнето... Crazy Бяхме и на ЕБХ, и на гърне, и на тоалетна, и гол, и по слипове - всеки ден "ново двайсет". Така че съм го оставила сам да решава - аз предлагам избор - гърне, тоалента, сифонът в банята, а ако не му се пишка - не насилвам. Сега уменията се множат всеки ден, и да мислиш за такова "досадно задължение" като да казваш, че ти се пиша/ ака, на никой не му се разправя  Whistling

За сладките неща - само домашно приготвени сладкиши, бонбони (Параход, цялата рода обожава морковените с кокос, който ти показа   bouquet ) и бисквити (пак домашни, с овесени ядки -мммм, невероятни са!).

Суит, много работа, но все приятни ангажименти имате! Браво! Приятно ми е да виждам познавам чатя с хора, които изпитват удоволствие от своите дейности и работни ангажименти!  Party

За срещата - надявам се да не мога да дойда - намислила съм едни хубави неща, и ако станат, няма да мога да ви видя, но пък 99% от останалото ще се нареди  Praynig И все пак - АКО НЯКОЙ ИДВА КЪМ ДОБРИЧ, да се обади - все ще успеем с Май Нейм да ви посрещнем някъде в "нашия град" (от месец вече съм добричлийка  Crazy ).

За нас - добре сме. От седмица - две, Владчо използва "момня" (бел. ред. в превод - "моля) съвсем на място когато си иска нещо, и направо изпадам в страхотно насторение като го чуя. Иначе сме "окей" (друга негова дума, значи ОК).... а пък аз не съм писала толкова, откакто бяхме бременни...  hahaha

# 86
  • София
Здравейте!
флу-и ти изчезна,не очаквах от тебе -да ни зарежеш така bouquet
Мимолетка-честито ти християнче.
Ние на18 живот и здраве отиваме към Несебър.Много ми е напрегнато ,защото правя една китна торта с пчеличката Мая и Уили.
За жалост Добрич не ми е напът.

# 87
За жалост Добрич не ми е напът.

Наистина е "за жалост"!!!!  Heart Eyes Peace Hug

# 88
  • жителство на место
Ето и аз се наканих да драсна някой ред Simple Smile Ама Нели е написала много хубаво и аз ще се самоогранича с няколко редчета.

Поздрави на всички с повод, без повод, абитуренти, рожденници,  християнчета, юнаци с рани, заецоукротители, ученици в ясла, отиващи на почивка и просто радващи се на лятото!!!

На срещата в Арбанаси ние ще дойдем задължително /иначе ще се самонакажа/, ще бъдем с тате, аз не съм водач на МПС, а може и някоя кака да вземем, че и на тях им е много скучно през ваканциите.

Бора, моята Ивка отдавна вече не е кърмаче, но всяка вечер си играе с "тите", знае, че са "две", показва как е пила мляко от мама като мляска сладко с устичка и как е станала много голяма "кака" като си вдига ръчичките нагоре. Вярвай ми този ритуал, описващ кърменето ни ме разтопява всеки път, но ако можеше поне още веднъж да си посуче.....  Много е хубаво, радвайте му се, докато го има  Wink

Много кърлежи в темата Shocked аз никога не съм виждала и сега ще взема да поровя малко, пък и да погледна какви са вариантите от алтернативната медицина

Ние в събота ще пътуваме към Бургас, до неделя сме там. Ще се радвам да се видя с всички бургазлийки и бургазлийчета, въпреки че зная, почивните дни са за семейството и не се надявам много Sad

А другото ново при нас е, че правим ремонт в двора, който се надявам да се превърне в най- прекрасната детска забавачница.

# 89
Здравейте и от нас
Не съм ви 4ела.Но имахме жестоки приклю4ения с кърлежи и ние ooooh!
В нашия парк пръскали с отрова,сложили огрооооооомно табели навсякъде,ноооо моят мъж я пуснал в тревата.Ве4ерта тръгна да рита/това преди то4но една седмица/и тя като ми вдигна една Т.Направи гър4 и веднага в болницата.Оказахме се с 8 броя в главата Shocked Cry Cry И те понеже са супер агресивни,напускали си отровите в нея.Запо4на да прави инфекции,оттоци....не ми се изпада в подробности,4е е страшно Cry Измъ4ихме се.
Много си пазете де4ица от тревите,особено ако видите табели,4е е пръскано!

Общи условия

Активация на акаунт