така най-обичам-да си полегна следобед с малчо и да има какво да чета 
Ние направихме едно плажче пак с моя удавник
Ей,не мога да го изкарам от водата това дете
днес вече и сополи проточи...дано се размине леко.Суити,съгласна съм и аз,че твоите съкровища изкарват ваканциите си по най-добрия възможен начин!Аз,ако имах баба на морето(независимо къде,въпреки,че оня район Несебър-Слънчев бряг-Св.Влас ми е най-любимия) още щях да я посещавам
Обожавам морето! 
Честита нова количка-със здраве да си я ползвате
И аз преди месец някъде взех подобна,но моята е Чико Експлорър и съм страшно доволна!
Много мислех преди да я взема,защото ми е третата количка вече...Но реших,че Гого скоро няма да тръгне да върви без да ме кара да го нося на 50-я метър и я взех!Единственото за което ме беше яд е,че не я взех по-рано!Страшно лека,маневрена и удобна!
Дано и ти да останеш доволна от вашата.Абе вашите деца много говорят
Моето има не повече от 20 думи в речника и то повечето само аз му ги разбирам
Не повтаря като го карам вообще!Какви ти изречения-той две думи не може да свържи
Дали трябва да се притеснявам 
Бора,с нетърпение чакам подробности за вашата почивка.Ние имаме резервация за Албена,х-л "Добротица" за август.Не съм ходила там от дете и нямам реални спомени....Разкажи как е там,вие в кой хотел бяхте?Плажа хубав ли е,има ли много хора?
Иринка,ЧЕСТИТО!Любов,здраве и много хубави моменти ти желая!

в събота бяхем ан волейбола във варна /с Ивка/. Беше изключително въодушевена, пляска, вика, радва се, слуша много ... ние останахме приятно изненадани, а тя доволна