!
.
.
.
за момента и пиша името с главни букви
, но се надявам скоро да не контролира живота ми така явно.
.
.
малкичко на патерички, но от сърце те гушкам виртуално и ти желая да си най щастлива, много обичана и здрава
.
каква убавица е станала наща снаха
прекрасно слънчице
.
.
!

, денят беше хубав. Но.. не zнам вие ходите ли по ресторанти или от сорта с дребосъците, но ние отдавна не бяхме го правили. Поне не и в ресторант както си му е реда. Е... това си се окаzа цяло иzпитание. Едвам искарахме час и половина, наядохме си и си отидохме. Защото преz цялото, ама преz цялото време или мъжът ми, или Крис бяха в галоп след Ана Мари иz ресторанта (ние седяхме на една тераса, много хубаво, обаче, тя влиzаше и вътре и иzобщо..). Плувнаха в пот, много е жега тука. Буквално една хапка и гаz след нея, така им мина вечерта. А това почти диване дори не пожела да седне да яде нещо. И е станала страшна манипулаторка - само щом се опитваха да я докоснат да я върнат, надаваше такъв нечовешки писък, така че всички хора се иzвъртаха към тях
Веданага я пускаха като опарени и тя с доволна и предоволна фиzиономия се впускаше в бяг наново
Та така мина вечерта. Скоро май няма да опитаме 
Престарала си се, обаче, в самоцензурата, и постингът ти е много кратък за такова дълго отсъствие.
Искам те бъбрива и с онези дълги, дълги постинги! 

Сагата с горкия ти гръб има продължение, се оказва....
много неприятно....Нали се лекуваш? Дано скоро да се махне тази гадост от живота ти! 

Аз не мога да я оставя да узурпира всичко, което й хареса- признавам си, че стоя наблизо и се опитвам да я уча да разделя играчките си, да постига компромис с другите деца, да иска разрешение да вземе нещо чуждо..... Много ми става приятно, когато отива до чуждо колело или играчка и не го взима директно, ами се оглежда да види някой възрастен около него и когато й кажат, че може да го взема, тя чак тогава посяга. 
Те са достатъчно големи, разбира се, за да седят прилично на едно място, ако се налага, но е нормално да се отегчат, и така си намират много добро занимание.
Представям си дяволитата физиономия на Ан-Мари, когато за пореден път сте я оставяли да тича насам-натам. 
А тогава ходехме много, не като сега.. Но пък в БГ винаги майка ми (или в единични случаи някой друг) беше на раzположение.. е беше тогава
Но тук е по друг начин, няма как.. Ходим, когато ходим де, по раzни zаведения, където има къде да играят малки деца, а сега и навън, навън е сравнително лесно.. Но zа такива иzпълнения, както си му е реда да отидеш някъде.. явно не сме в момента, ама хич 
Намери ме и мен

Ами нормално поведение си е за малко дете. Аз по-скоро бих се притеснила, ако стои до мен час и половина и мирува. С Оги на ресторант сме били само по време на почивката. Той обаче много огладняваше и поне първите 5 минути стоеше спокойно и си похапваше. След това започваше да си дърпа лигавчето, аз му го махах и той хукваше. Хубавото беше, че хората в ресторанта бяха горе-долу едни и същи и никой не се впечатляваше от неговото търчане. Аз пък не съм го и гонила. На никого не е пречил (е може би малко на сервитьорите, но те притежаваха завидно търпение). Така като се замисля обаче имаше и други малки деца, а самото моето търчеше свободно из залата. Останалите си седяха чинно при родителите. Не бих се опитвала да го спирам и да за му забранявам. Ще бъде мъчение за всички. Просто трябва да се ходи на места, където няма да има проблеми хлапето да търчи около масите.
Просто исках да споделя, че беше много трудоемко zа нас и направо си беше чудо да се zадържим четиримата zаедно на масата (а това беше първоначалната идея 

.
.
намерих те!
. щеше и да си го получи ако не се бях изстреляла.
.
.
.
и на 34 години.
.
!
.
.
винаги е удоволствие да ви видя. 

Гледам стари лица се завърнаха в редиците ни, много се радвам да ви чета

))))

)))
))

И двамата. Обикалят, ама се и връщат. Като се замисля не се случва много често да ставаме от масата, но СИяна помага за Любо. Пък и той, щом става въпрос за хапване, гледа да е около масата