Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро.
Деси-ЧРД на патерица.
Мариам-много се радвам,че ни навести-тия дни се сещах за тебе.Йосиф изглежда като голямо момченци на 2.6г. :
Асе-мерси за отговора.  bouquet
Шейла,Асе-радвам се ,че се отбихте-форума е толкаво пуст вече.Те и всички Софиянки биха отбой-само аз,Суит,Мира, Бора понякога /за друг не се сещам/сме представители.Сигурно и срещи вече няма да има,то като се прекъсне връзката тука....какво остава за срещи-ще се отчуждиме ептен SickДецата пораснаха и вече няма толкова въпроси и отговори.И все пак се чудя как така от раз хора изчезват и повече не се появяват.При всичко ,което сме съприживели заедно.Може и аз така да реиагирам след време,но все си мисля,че ако стане ще се появявам понякога. Embarassed

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 21:21 от stefina

# 181
Здравейте мацки и от нас HugНие за пореден ден сме затворени в къщи,че лято няма Wear UmbrellaВече ми втръсна всеки ден да вали ConfusedВ петък ще прескочим до Слънчев бряг за 3-4 дена и се надявам,поне тогава да се оправи времето Praynig
И искам да ви се похваля Grinning.Мъжът ми и баща му декември ги съкратиха от работа и до този момент не можеха да си намерят.Онзи ден обаче мъжът ми се обади на новият шеф във фирмата където беше и от август ще е отнво на работа ,където беше,но на по-ниска длъжност.Но това не е толкова от значение де,важното е че най-после намери нещо,защото този месец ще му е последното плащане от борсата.А снощи баща му каза,че и него са го върнали на работа на старото  му място Grinning Изобщо,голям късмет тези дни Grinning
Стефина и аз разсъждавам като теб HugАз рядко се включвам,но редовно чета и не мога да си представя,че някой ден ще  спра да влизам тук PeaceТука чувствам всички,като семейсство Hug
За заведенията с Далия при нас е невъзможно.Получава се като при вас Деси ooooh!Ходим всеки път в 1 кафе,защото само то в града е подходящо и за деца.Там почти не се налага да ставам след нея.Децата си играят много хубаво,вече се и познават като се срещнем по улиците,че то едни и същи хора ходим там WinkЗа говоренето,слаба работа при нас.От няколко дни започна да използва по нова дума всеки ден и да се мъчи да свърже изречение LaughingСамо дето почти нищо не и разбирам Grinning
Мариам,Йосиф е станал още по-чаровен Heart Eyes

# 182
Привет момичета  bouquet!
Чудесен мързелив ден, прекрасен за отдих на мойто гръбче и за домашен уют.
Асе  наслаждавахме се на снимките ви от морето.
И ти си много отслабнала, ехо само аз ли останах пухча?
Сега срам не срам да кажа, че съм на килограми живо тегло маалкичко повече от времето когато Йосиф съжителстваше с мен. Crazy.
Помните ли ми корема ? Беше огромен, а сега се е разлял, малии като го пиша и е ужасно.
Не знам как го постигнах.
Редовно след като се нахраня "започвам ама много сериозно диета", а мисълта "от понеделник почвам" направо ръждяса...
mimoletka мерси Simple Smile Радвам се, че вашият тати отново ще работи.
Не знам за ваще мъже но нашият тати, ако е зле финансово от всякъде е зле.
Може би защото осъзнава отговорността за финансовата издръжка на дома ни и я възприема като лично свое задължение.
На мен това ми харесва на пук на комунистическият дух в който съм възпитана и еманципацията в която плувах волно през младежките ми години hahaha.
Напоследък все повече ми се иска да започна да се занимавам с фотография.
Много ми е приятно, но ми трябва образование.
Мечтая за време когато децата ще са достатъчно самостоятелни и за мен ще остава време, което да уча и да се образовам в тази насока, а после кой знае, може да стана добра.
stefina  Hug аз пък се чудя как намираш време да си толкова вярна към форума.
При мен все за нещо не стига времето и винаги орязвам първо собствените си удоволствия.
Сега например е много назрял момента да отида на лекар, но просто няма как да стане.
Не мога да отида в кабинета с Йосиф и Мари, а мъжо е на работа.
Чакам по добри времена (звучи тъпо Crazy).
Да ви споделна нещо за Йосиф.
Научил се е да имитира сестрите си и брои.
От неговата уста звучи така, но с тънко пронизително гласче и широка усмивка в комбина с хитри огнени очи Simple Smile
И- а- у-а -ъ --- я... яяяяяяяяя......Simple Smile после се втурва на някъде, прави обиколка на апартамента и се връща горд като победител.
Естествено държи много на аплодисментите  и идва да ни поднася буза да го целуваме  Grinning.
Баща му реши, че това броене звучи много добре и предложи и ние да се научим да броим по неговият начин. hahaha

bouquet

# 183
Мариамче, не си сама в отбора на пухчетата. Щерката каза, че не искала да отслабвам, щото съм била мека и гушкава и съм имала място за тримата  Joy
Много хубав момък е станал Йосиф. Жалко, че така се е стресирал на детската площадка, надявам се бързо да му мине.
Деси, зло да те забрави! Да си ми жива и здрава!   bouquet
Аз стягам куфари, челядта мрънка вече за море и за баба, а се пържим на непомнени жеги  Crazy Mr. Green (сабале в 8 ч беше 36 градуса на сянка)

Хахаха, завръщането на блудните дъщери гледам на последната страница. Whistling

# 184
Вече  Hug вий по българско ли си идвате?
На нащо море ли ще се цамбокате?
Ако да, да се обадите да ви видим колко сте пораснали.
Мари като съм сърдита идва и ми вика мамо много си отслабнала  hahaha,
а ако ми се ядоса ми казва и да знаеш като ти казах, че си слаба .... излъгах те....
скръства ръце намръщена и се връцка.
Сестра ми роди месец след мен, хвана се в ръце и сега как изглежда... страхотна е направо.
Стегната, слабичка, кожата и се промени, кеф.
Ама ще взема да се засрамя и да се хвана и аз в ръце, но да видим дали няма пак да стигна до злополучният понеделник hahaha.
  bouquet

# 185
Maриамче, на нашето моренце ще се плацикаме и при мама ще постоим.
Много ще се радвам да си сверим часовниците на живо!  Hug
Тоз път, ще си получиш снимките  Joy

# 186
Чудесно Веч, тъкмо ще имам архив в малко по човешки образ  hahaha.
Приложи им и голяма доза фотошоп пл.
Ще очаквам да ни звъннете, дано съм в движение...
 Hug

# 187
Simple Smile Позадвижихте темичката тука ...
Мариям много се радвам да те видя, помня снимки на Йосиф като малък, много царствен ми изглеждаше, сега е голямо момче, много се е променил  Heart Eyes
Аз пък съм горе долу слаба, но с коремче  Confused Много гадно ми стои пък хич не съм фен на коремните преси. В талията и таза нищо не ми се лепи, дупето ми не е голямо, но пък си имам бирено коремче, все си мислех че година след раждането ще спадне, но уви ... И преди да родя там ми беше проблемната област, но сега е страшно положението.
Мимолетка не се включвай така мимолетно! Simple Smile
Днес ще ходя на нощен клуб, случва ми се рядко, но вече е решено, бабите поемат Даката и ще се танцува!  Laughing
Надявам се да изкараме добре ...
Не съм се престрашила още за морето, времето ми се струва гадничко  Confused

# 188
Ейй,как се радвам на всички завърнали се в нашата темичка  Hug  bouquet
Асе,Шейле,Мириам,Веч  Hug Heart Eyes  bouquet Колко е хубаво като се посъживи темичката  Grinning  Аз си ви дебна редовно тук....по-рядко пиша,но съм тук  Mr. Green И из фейса ви следя повечето-радвам се на порасналите бебоци и красивите мами  Heart Eyes Сега се сетих,че Асето не съм мяркала там,но веднага ще я потърся  Wink Липсва ми очарователната Сияна и бузките на Любчо  Heart Eyes

ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИИИ  Hug Hug Hug

# 189
  • София
Липсва ми очарователната Сияна и бузките на Любчо  Heart Eyes
ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИИИ  Hug Hug Hug
....Която, да издам, днес е рожденичка.  Heart Eyes Асе, да ти е жива и здрава тази красота!  Heart Eyes
РД има и нашият голям батко - става на 19!!!  Heart Eyes
Както и мама Елена!
Честито на всички рожденици днес. От здраве да не се отърват!
Ние ходихме от петък до днес в Пловдив на хотел с басейнче. Ради и той вече барабар Петко с мъжете. Не мога да ги извадя с Павел от водата.  Mr. Green

# 190
Иринко, мерси, мила  Hug
И на теб да ти е здраво голямото момче... то си е направо мъж вече. Да му върви в живота и любовта, че да си спокойна, че някой ще се грижи за него и заради теб Wink

Аз се включвам от Любляна тази вечер. Пътувахме, пристигнахме... Просто ми е невероятно да повярвам, че толкова подредено място се намира на Балканския полуостров  Laughing Надявам се след това да мога да ви пусна снимки на това какво се вижда от колата в БГ, Сърбия, Хърватска и Словения... Небето е същото, но светът под небето се променя Wink

Стефи, какво да ти кажа. От 5 години съм потребител на форума, а токлова чуждо място не ми е бил никога. За мен, ако не сте вие, той просто си загуби голяма част от очарованието.., но това е друга тема. Може би болна за по-старите съфорумци.

Вечи, ужас, какви са тези температури???? Идвайте, че да ви се радваме. Hug Така де, предвид престоя ми в Словенско няма да можем да се видим на летището, но ще се реванширам в последствие  Hug

# 191
Асе,честита рожденичка!  bouquet Hug Да ти е живо и здраво прекрасното малко момиченце и много да те радва! Hug  bouquet
Иринка,честито и на твоят пораснал вече мъж!  bouquet Hug Да ти е жив и здрав !  bouquet

# 192
Ехеее колко е хубаво да видиш толкова завърнали се "стари" муцуну newsm68
Деси 4естит празник на патерица  bouquet Да си много здрава
асе Сияна ве4е е голямо моми4е.Скоро на у4илище ще я пращаш.Много да те радва и слуша.Да ви е здрава и щастлива
мариам Йосиф е 4уден.Изглежда толкова голям Heart Eyes истински мъж е станал.За моми4етата-действително много неприятно.Милите,представям си как са се по4увствали Tired Колкото и да са пълни,та те са деца не е за вярване,4е един у4ител/трньор може да постъпи така.Мале ако е моето дете согурно ще побеснея #Crazy.Да са ти живи и здрави пубертет ги 4ака.Познавам много моми4ета/и мом4ета/,които преди пубертета бяха пълни,но около 15-16г не можеш да ги познаеш.Сякаш други хора Peace Тайни4ко да си призная оба4е на мен това ми е голям страх-виждала съм 4-5 годишни затлъстели деца #Crazy и отка4ам при мисълта,4е моето може да е дундесто...не знам защо се притеснявам толкова newsm78
Изписах си писалото.Ние сме добре.Монката расте.Говори мнооооого.Пове4ето неща не и се разбират естествено.Най-редовно се пбръщат към мен за превод,но Монин ре4ник все още нямам Joy И аз не и разбирам.Много е щура и не спира за секунда на едно място
Заведенията-категори4но не.Това озна4ава единя от двамата да я гони докато другият се нахрани и после смяна.Излизаме сами,без нея.Тя не спира нж едно място-ти4а,катери се по масите,"говори" си с останалите клиенти...кошмар.За 5мин не се спира.Сами,да ни е спокойно.Може да е за половин 4ас,но си знаем,4е си е само наш Peace
4акаме морето-търпение нямам ве4е.Края на август ще е и дано времето е ок,4е този юли мноо дъждовен го дават
усмивки и гушки за дребните от мен  bouquet

# 193
На патерици честито на вчерашните рожденици. Асе, Иринче да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват и правут щастливи.

И моята майчица вчера беше юбилярка и прекарахме един невероятен уикенд в Етропалския балкан. Времето беше прекрасно, хората, с които бяхме също. Къпахме се дволно в басейна и си направихме невороятно прекрасна разходка из планината. За който търси спокойствие, дивотия и тишина препоръчвам с 2 ръце.

Много ми е приятно да видя стари, приятни физиономии вписващи тук. Надявам се, че няма да остане еденичен случай.

Мириям, Деска направо съм супер очудена от реакцията на третьорите. Как тогава да се възпитат децата да обичат спорта?  #Cussing out Не може да се иска от всички да станат шампиони и велики спортисти. Мириам аз като дете, а и сега винаги съм си била пухкава, но винаги съм тренирала някакви спортове. Но дори и да не съм била подходящата кат фигура не помня да са ме връщали по този груб начин. А съм тренирала и лека атлетика и баскетбол, влейбол, тенис, плуване и какво ли още не.
Деска а за това пък при вас нямам думи. Това са деца, как може да му кажат, че не става дори и по тактичен начин.
Не знам за мен е много важно детето ми да тренира спорт и да се движи, собеенно в днешно време, където остновно сме пред компютрите и реботиим седнали. Ще се опитам, да я възпитаме да има любов към спорта. А това дали е пълничка или не е леко Божа работа, има хора, които са просто предразроложени към това. Но според мен понякога има пълни хора, които спортуват и са в много по-боодра кондиция и дух, отколкото слаби мадами, които не могат една топка да хвърлят или да пък да пробягат 50 м.
Мириам и аз съм от тези дето не могат да се преборят с килограмите  Embarassed От миналата година сигорно съм свалила около 30 кг сумарно и пак съм ги качила, а не мога да кажа, че ям тоолкова много. Доста често се замислям, да ходя да се изследвам хормонално, за да видя дали на това не се дължи. Но мисля да направя още един опит и да видя после какво ще стане. На мен ми е голям проблем, че голяма част от плодовете и зеленчуците в Германия са доста безвкусни и доста бързи м писва да ям гадна салата от домати и краставици. И всеки път като си дойда тук особенно сега лятото направо се побърквам да ям вкусни, домашни плодове и зееленчуци и ме е яд, че там не мога да си доставя такива  Tired

Деска и при нас ходенето на заведение е мисия невъзможна. Бяхме май на пичвка в Италия саамо тримата и тогава ни разказа играта. Аз по принцип я оставям, ама като търчи км кухнята или барът не може да се остави. Сега лятото ходим на бирени градини по парковете и там дивее на поляните около бирарията, а ние си пием биричката. Но обикновено има и други деца, та е по-иинтересно.

Хе колко дълго включване стана. То и за не съм от редовно пишещите, но съм от редовно четящите  Mr. Green

# 194
Ето ни и нас. Макс на ясла аз на работа и така. Все още с памперс и биба, а в момента и сополи.

За заведенията да споделя, беше много сложно, все се редувахме с мъжа  ми да го гоним понеже досажда по масите а и все тръгва да се катери по разни опасни места или да излиза на улицата, но напоследък се ориентирахме към заведения с детски кът и носим цяла торба с играчки. Взе да се заиграва и сам та успяваме да глътнем по някоя биричка.

Като цяло много взе да ми става сложно да се справям с него, и физически и психически. Дано се покротне, че  няма да изкарам дълго така.

Общи условия

Активация на акаунт